2016. január 9., szombat

2. évad 12. fejezet

Jennifer Smiths
 
A telefonom csörgésére riadok fel, és csak a levegőt tudom kapkodni rémületemben. Ez... ez most tényleg megtörtént? Testem elkezdi rázni a zokogás, de a telefonom irtózatosan kitartóan csöng, így utána nyúlok, de még ez is nehezemre esik. Amikor viszont meglátom, hogy ki hív, ledermedek. Mi ez? Valaki szórakozik velem? Zayn neve villog a kijelzőn. De hát ő meghalt... Most mi van? Remegő kezekkel fogadom a hívást.
- Igen, tessék - szólok bele remegő hangon.
- Jaj, Jenny! A frászt hoztad rám! Már percek óta csörgetlek, de nem vetted fel. Azt hittem, hogy valami baj van - hallom meg az aggódó hangját. De nem értek semmit. Lehet, hogy csak képzelődöm?
-Zayn? - kérdem bizonytalanul, hitetlenkedő hangon, felerősödő zokogásom közepette.
- Mi történt? Miért sírsz? Valami baj van? - hadarja idegesen. - A kurva életbe! Louis! Irány Jennyhez! Valami baj van! - hallom, ahogy kiadja az utasításokat.
- Zayn! Tényleg te vagy az? De hát, ez hogy lehet? Hiszen te meghaltál... - dadogom teljesen összezavarodva.
- Miért haltam volna meg? - döbbenten kérdez vissza.
- Elmentem a dokihoz...
- Arról volt szó, hogy együtt megyünk!
- De én vártalak, te meg nem jöttél... aztán azt mondta a doki, hogy a baba beteg, ő azt javasolja, hogy vetessük el... utána pedig itthon felhívtak, hogy balesetetek volt. Louist megműtötték, te meg meghaltál...
- Jenny! Hol vagy most?
- Itthon...
- De hol? Helyileg...
- Az ágyamban, most ébredtem.
- Oké, Kicsikém, akkor megvan a megoldás. Álmodtál. Próbálj megnyugodni! Hallod?
- Micsoda?
-Csak álmodtál. Egy rémálom volt. Ez nem történt meg. Most azért hívtalak, hogy indulj a dokihoz.
- Annyira valóságos volt, annyira azt hittem, hogy ez tényleg megtörtént...
- De nem! Nyugi! Akkor nem a kórházba megyünk, hanem érted, és majd együtt megyünk oda.
- Nem kell, azért ne kerüljetek egy hatalmasat. Mindjárt hívok egy taxit, és ott találkozunk - próbálom rábeszélni, hogy akkor tartsuk magunkat az eredeti tervhez.
- Nem! Hiszen...
- Nyugi van! - hatalmas nyugalomhullám jár át, hiszen életben van, a baba nem biztos, hogy beteg, tehát minden oké. Vagyis majdnem minden. - Közben már készen is vagyok, úgyhogy ha leteszed, akkor ott találkozunk. Már hívnám is a taxit.
- De...
- Nincs de! Szeretlek! Ott találkozunk! - csak akkor esik le, hogy mit is mondtam, amikor már elhagyták a szavak a számat, így zavaromban gyorsan ki is nyomom. De abban a pillanatban meg is szólal megint.  És ki más is lehetne, ha nem Zayn? Fogadom a hívását, miközben a gyomrom diónyira szűkül, hiszen amióta találkoztunk megint, egyáltalán nem beszéltünk az érzéseinkről egymásnak. De ez után az álom után már ez sem érdekel.
- Szeretlek! Mindennél jobban szeretlek, te szédült liba! - nevet bele a telefonba, majd meg is szakítja a hívást. Nevetve hívok egy taxit, de furcsa mód az idegesség elönti a testemet. Ugyan úgy, mint az álmomban. De hát az csak egy álom volt. Ez meg a valóság, itt nem történhet meg velünk az a szörnyűség. A kocsi megérkezik, bezárom az ajtót és a kocsiba beszállva elmondom a címet. Ahogy közeledünk a kórházhoz, egyre idegesebb leszek. Amikor odaérek, kifizetem a viteldíjat és elindulok befelé. Kísértetiesen hasonlít az álmomhoz az egész, főleg amikor beérek a váróba és Zaynék sehol sincsenek. A kezeim remegni kezdenek dezsavű érzéstől. Leülök egy székre és várok. Várok és várok és még mindig várok. Az idegeim pattanásig feszülnek. Nem lehet, hogy ezt előre megálmodtam! Nem történhet meg ugyan az! Egy nővér közelít felém.
 - Jenny. Be kellene jönnie. Várja a doki - mosolyog rám finoman a nő.
- Dehát még nincs itt Zayn, és azt beszéltük, hogy majd együtt...
- Sajnálom, de nem várhatunk, mert az orvosa hamarosan be kell, hogy mosakodjon egy műtéthez. Ha most nem jön be, akkor csak holnap lesz rá lehetősége.
És itt áll meg bennem az ütő. Ugyan az a beszélgetés. A hideg futkározik a hátamon. Felállok a helyemről és remegő végtagokkal elindulok a rendelő felé, ahol eldől a sorsom. Lassan nyúlok a kilincshez. Félve nyomom le, hiszen rettegek tőle, hogy megtörténik az, ami az álmomban is. De ekkor nyílik az ajtó és Zayn meg Louis rohan be rajta. Szó szerint szaladnak. Zayn egyenesen felém száguld, magához ölel és megcsókol. Hirtelen ledermedek a tettétől, de pár másodperc múlva észhez térek és visszacsókolok. Hihetetlen jó érzés, nem tudom, hogyan bírtam ki eddig e nélkül, vagyis nélküle. Az, hogy megérkeztek, és főleg az, hogy Zayn így csókol meg, némi reménnyel tölt el.
- Ne haragudj, de belefutottunk egy rakat rajongóba. Alig tudtunk megszökni tőlük. Sajnálom - vázolja a helyzetet, amikor ajkaink elválnak.
- Szia tesókám! Tényleg bocsi, amiért késtünk! Jól vagy? - mér végig aggódva Louis is. Én csak bólintok, de ekkor meghallok egy torok köszörülést. Oldalra nézek és a mosolygós nővérke int a kezével, hogy mennünk kéne befelé. Olyan érzésem van, mintha  a kivégző osztag elé indulnék, de Zayn összefonja az ujjainkat és ez hatalmas bátorsággal önt el. Együtt vagyunk, vagy legalább is, mellettem van, így majd valahogy átvészeljük.
- Akkor én megvárlak titeket idekint - szólal meg az öcsém. Én értetlenül nézek rá, hiszen már több vizsgálaton is volt velem. Persze nem a nőgyógyászatikon, de ultrahangon, meg ilyeneken igen.
- Most miért nem akarsz bejönni velünk? - furcsállva a viselkedését.
 - Hát, gondolom, most, hogy itt van Zayn, én már nem is kellek oda - hajtja le zavarában a fejét, de még látom, ahogy az arcán átsuhan a szomorúság. Remélem nem gondolja azt, hogy Zayn miatt már kisebb szükségem van rá, mint eddig?! Mert ez nem így van.
- Én szeretném, ha bejönnél velünk. Eddig is mellettem voltál, most kérlek, hogy ne hagyj cserben - görbítem lefelé a számat, mint aki sírni akar. Ez nála mindig bejön. Legalább is, amióta tudja, hogy babát várok.
- De Zayn...
- Én is szeretném, ha bejönnél. Hiszen eddig is részese voltál ennek az egésznek, jobban, mint én - húzza el egy fintorra a száját.
- Akkor persze, hogy megyek - nyugszik meg.
Mikor végre mindannyian bemegyünk, üdvözöljük az orvost, ő is köszön, és mindannyian feszülten várjuk, hogy mi lesz az ítélet, vagyis, hogy mi lett a vizsgálat eredménye.
- Akkor nem is köntörfalazok, főleg, hogy pár perc múlva mennem kell egy műtét miatt. Szóval, akkor nézem is az eredményeket - pötyög valamit a számítógépén, majd látom, ahogy a szeme mozog, azaz átolvassa a leletet. - Tehát, a baba...

Sziasztok!
Köszönöm szépen! :) Hihetetlenül hálás vagyok a komikért. Most jöttem megnézni, hogy hogy állunk, és tátva maradt a szám. 16 komi! Köszönöööööm szépen! Ti vagytok a legjobbak! Imádlak Titeket!
Komizni most is ér! :)
Puszi: Klau
Ui: Remélem, hogy mindenki megnyugodott. Zayn él és virul. :)

29 megjegyzés:

  1. Megnyugodtam ,hogy ez egy csak egy álom volt . (: (:
    Az íróknak ez a heppjuk ,hogy a legizgibb résznél hagyják abba?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy megnyugodtál! :)
      Igen, ez a heppem! Így van okod, hogy várd a következő részt!
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Huh... hallod, nagyon megijesztettél az előző résszel, és kiderül... kiderül, hogy csak álmodta az egészet! Komolyan mondom, amikor elolvastam, olyan szinten megkönnyebbültem, hogy... huh. Még mindig nem tudok normálisan írni, de hát, így jártam. :D Imádom a blogodat, csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett és hogy megkönnyebbültél... :) Komolyan elhitted, hogy megölném? Utálom a szomorú végeket. :(
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Szia! Bocsi, higy csak most írok de én bloglovinon követlek és ott nincs komi lehetőség! ;) Nagyon megkönnyebbültem hogy csak álom volt az egész és Zayn nem halt meg... Siess a kövivel nagyon felcsigáztad az érdeklődésemet! A másik blogodon mikor jön a következő rész? Nagyon várom :)
    Puszi
    Lili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, hogy most mégis írtál! :)
      A másik blogon egyenlőre nem lesz rész. Terveim szerint januárban vége ennek a sztorinak és utána teljes erőbedobással esek neki annak. Valahogy a kettő nem megy egyszerre. :/
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Tudtam tudtam, hogy csak àlmodott ès, hogy te nem vagy kegyetlen!!! Nagyon jó! Vàrom a kövit!!!✌✌

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy nem vagyok kegyetlen! :D
      Sietek a kövivel! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Tudtam tudtam, hogy csak àlmodott ès, hogy te nem vagy kegyetlen!!! Nagyon jó! Vàrom a kövit!!!✌✌

    VálaszTörlés
  6. Szia nagyon jó lett!
    Már várom a következő részt.
    Meg, hogy mi lesz a babával?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! :)
      Nemsokára jön a kövi és kiderül, hogy mi lesz a babával!
      Puszi: Klau

      Törlés
  7. Szia!
    Mosolygok..nagyon! :) Szeretik egymást és együtt vannak. Ránk fért már ez a kis boldogság!
    Az előző után már semmit nem mondok a rész végére.. alig várom a folytatást! Istenem, csak a kicsivel legyen minden rendben! Szükségem van még erre az egy jó hírre!! *nagyonszépennézek*
    Köszönöm, hogy ilyen gyors voltál!
    Szép estét Neked!
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy mosolyogsz! :)
      Csak úgy mertem kirakni az előző részt, hogy megírtam ezt is. Nem akartalak Titeket sokáig kínozni. Ezért is lett a komiszámos verzió. Rajtatok múlott csak, hogy mikor lesz kint a rész. :) De Ti túlszárnyaltátok minden várakozásomat!
      Puszi: Klau

      Törlés
  8. Kedves Klau M!
    Eszméletlen egy nőszemély vagy ;). Az embert pillanatok alatt érzelem hinták millióira ülteted fel... aztán ha ezen túl vagyunk jöhet egy kis érzelmi liftezés..:)
    Egy álom volt! Komolyan mondom Neked, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg álmodhatja..(ami persze, jó, hogy nem gondoltam rá).., de Úr Isten teljesen hipnotikus állapotba kerültem a két rész alatt, komolyan nem rég írtam a másik rész alá, de őszintén szólva arra se emlékszem, hogy mit...vagy, hogy konkrétan mi is van körülöttem ..eszméletlen mit teszel Velünk olvasókkal!

    A rész frenetikus volt! Zayn él. Mind a ketten odaértek, mielőtt Jenni bement volna a vizsgálatra. Ráadásul hosszú idő után újra megvallották egymásnak az érzelmeiket, mind szóban mind tettekkel...huha.
    Imádtam minden egyes sorát!
    És már is nagyon nagyon várom a következő részt!
    Szia
    További szép estét!

    BezTina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett a rész, hogy kicsit feldobta a hangulatodat, hogy szerelmet vallottak. :) Bár... Ne legyél biztos semmiben. Lesznek még itt érdekes fordulatok. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  9. Huh... megnyugodtam... Bocsi, hogy nem komiztam pár előző részben...
    Te lány!!! Siess ám az új résszel, mert én meg fogok őrülni... Bár nagyon sejtem, hogy mi lesz a vég-kifejlett a babával kapcsolatban... De na... az úgy igazi, ha tőled olvashatom! Csodálatos író vagy!

    Ui.: Siess NAGYON az új résszel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Semmi gond,örülök, hogy most írtál! :)
      Ne legyél biztos semmiben a babával kapcsolatban...
      Köszönöm a kedves szavakat!
      Puszi: Klau
      Ui: Sietek! :D

      Törlés
  10. Agya Úr Isten . Te meg akarsz ölni? Úgy megijedtem. Remek lett . Alig várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem akarlak megölni! Örülök, hogy tetszett! :)
      Nemsokára jön a folytatás!
      Puszi: Klau

      Törlés
  11. Klau...
    TE MEG AKARSZ ÖLNI?! MA MÁR EGYSZER MEGSIRATTÁL BASZOD!
    Oké...egyenlőre kitbomboltam magam és bocsánat a káromkodásért. Hatalmas kő esett le a szivemről. Annyira megkönnyebbültem amikor kiderült hogy csak álmodta. Szó szerint zokogtam, amikor azt írtad hogy Zayn meghalt és a baba beteg. Jut eszembe, a baba! Mi az, hogy itt hagyod abba?! Miééééért?! Kibékültek Zayn-ék (én legalábbis azt mondom) és a baba pedig nem lehet beteg. Azt nem engedem! Mert ha igen, akkor megkereslek! Vagy fejbe lövöm magam.
    Remélem minden rendben lesz a babával, mert ha nem összekötjük a bajszunkat! :D
    Várom a folytatást. :) :3
    Ölelés:One Girl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaaa!
      Nem akartalak megsiratni! :( De végre elértem, hogy káromkodtál! :) Szerintem ez nálad nem túl gyakori! :D
      A babával a kövi részben kiderül, hogy mi lesz. De Zaynék? Hm... Nem mondok semmit. Majd elolvasod! :)
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  12. Köszönöm,hogy nem nyírtad ki Zaynt és bevallották egymásnak,hogy szeretik a másikat.Igazából reméltem,hogy csak álom és sejtettem,hogy nem lennél képes erre.Most már csak a baba van hátra.Ugye egészséges?Eszméletlen lett!Alig várom a kövit! :)
    Szép hétvégét!xx Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem nyírtam ki, bár megfordult a fejemben. :/ És de, képes lettem volna rá, bár nem szívesen.
      A baba... kiderül hamarosan! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  13. Hat ezt nem hiszem el ugye nem gondoltad komolyan hogybitt hagyod abba??? Gyorsan kovit nagyon jo resz lett!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      De, komolyan gondolom! :)
      Nemsokára jön a kövi!
      Puszi: Klau

      Törlés
  14. Te jó ég..most nagyon megnyugodtam..:) Akkor még se kereslek meg! Végre újra happy minden szóval remélem a baba se beteg!Viszont miért pont most hagyod abba?:(( Pont a legfontosabb résznél!! Siess a következővel! Nagyon siess <3
    xxKlau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát... én is megnyugodtam. Az előző komidnál megijedtem, hogy soha többé még csak felém sem nézel. :/ Nem kicsit elbizonytalanítottál, hogy érdemes volt-e kiraknom a részt! :)
      Sietek a kövivel, de előtte még jön egy kis külön kiadás! :) Amit ajánlok majd a figyelmedbe! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  15. Huuh, te ribanc. Mennyire szeretlek. De utállak. Ez...itt...most...mi....a...faszom.
    ..volt!? Itt abbahagytad? Na neem, azonnal követelem a folytatást! <3
    Mondtam már, hogy meg akarlak verni? Nem? Pedig olyan szeretetteljes verés lenne. ^_^
    Szeretlek, és siess! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát, most megijedtem. Nem tudom, hogy ki merjem-e majd rakni a kövit. Ha ennek a végén ki akarsz nyírni, vagy legalább is szeretetteljesen megcsapkodni, akkor a kövi végére mit fogsz reagálni? :/
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés