Szereplők"Azt hittem, hogy a múltamban megtörtént velem minden, ami rossz. Reménykedtem benne, hogy most már csak a jó jöhet. Hát tévedtem."
"Mikor megláttam Őt, valami vonzozott benne. De nekem akkor még menyasszonyom volt. Mégsem tudtam betelni a látványával, és valami vonzott hozzá. Valami megmagyarázhatatlan, ami nem akart elengedni."
"Alig akartam elhinni, hogy a szüleim eltitkolták előlem Őt. Az iker testvéremet. Nem tudtam, hogy viszonyuljak hozzá. Össze voltam avarodva teljesen. Ráadásul úgy nézett ki, hogy alakul valami közte és a haverom között, aminek én nem örültem."
"Nem értettem Louist, hiszen Jenny egy imádni való lány. Azt hiszem, megsajnáltam, ezért egy kicsit a szárnyaim alá vettem. Nem gondoltam, hogy ebből ilyen szoros barátság, szinte testvériség lesz."
"Nem értettem semmit. De legfőképpen Louisra haragudtam, amikor bunkó volt. Egyszerűen nem értettem, hogy az örök vidám srác miért viselkedik így. Aztán meg nem győztem kapkodni a fejem, hogy mi változott."
"Amikor megláttam Jennyt, egyből beindult a perverz fantáziám, hiszen egy dögös csaj. Aztán kiderült, hogy a legjobb haverom nővére. Ekkor már elgondolkoztam azon, hogy valószínű még sem kellene az ágyamba cibálnom. Amikor pedig megláttam Zayn közelében, teljesen lemondta róla. Talán hamarabb láttam, hogy mit éreznek egymás iránt, mint azt ő maguk be merték volna vallani."a>


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése