2016. január 9., szombat

2. évad 11. fejezet

 Sziasztok!
Kérlek titeket, hogy OLVASSÁTOK ezt el! Nem szoktam a történet elejére írni, de most úgy érzem, hogy kell, mert a végén nem fogjátok most elolvasni.
Öhm... hogy is kezdjem? Sejtésem szerint a fejezet végére kicsit kiakadtok rám. Azonban! Nem ez az utolsó fejezet, sőt, még nincs itt a vége, úgyhogy remélem, hogy visszatértek még ez után is. A következő fejezet is készen van. Terveim szerint 1 hét múlva fog felkerülni, közben pedig lesz még meglepi is. DE! Rajtatok fog most múlni, hogy tényleg eltelik-e az egy hét a kövi fejezetig. Nem csináltam még ilyet, de most kíváncsi vagyok a véleményetekre. Tehát. A terveim szerint jövő héten szombaton jön az új rész. De! Ha kapok 5 komit, akkor csütörtökön felteszem. Ha 10 komit kapok, akkor kedden. És ha még kedd előtt összejönne 15 komi, akkor felteszem azonnal, akár még ma is. :) Lehet, hogy ez így gonosz, de nagyon  érdekel, hogy mit hoz ki belőletek ez a rész!
Az előző részhez kapott komikat köszönöm szépen! :) Imádlak titeket! <3
Puszi: Klau



Jennifer Smiths


Öt nap telt el a vizsgálat óta. Zayn hihetetlen, ahogy bánt velem ez alatt az idő alatt. Tényleg nem engedett felkelni, csak a mosdóig. Mindent ágyba hozott nekem. Az ennivalót, az innivalót, újságokat, hogy ne unatkozzak és állandóan ugrásra készen állt, hogy nem kérek-e valamit. Szó szerint leste minden kívánságomat. Annyira aranyos volt. Az egyetlen, ami furcsa volt az elmúlt pár napban, hogy a kapcsolatunk nem került szóba közöttünk. Fogalmam sincs, hogy hogyan is állunk most egymással.
Ma délután kell bemennünk a dokihoz az eredményekért. Szegény Zayn tegnap este nagyon ideges lett, mert kiderült, hogy mára olyan programjuk van, amit nem mondhat le. Amikor megtudtam, hogy beteg gyerekekhez mennének egy kórházba, akkor én erőltettem, hogy nem mondhatja le. A gyerekek mind az ötükre számítanak, nem hagyhatja őket cserbe. Persze így is nehéz volt rávenni, de végül is, nagy nehezen sikerült. Úgy egyeztünk meg, hogy amikor végeznek felhív, és én egy taxival elmegyek az orvosomhoz. Vagyis, hogy a váróban találkozunk és együtt megyünk be, azaz együtt nézünk szembe az igazsággal. Ő az elmúlt napokban folyamatosan azzal nyugtatott, hogy nem lehet baja a kicsinek, minden rendben lesz. De van egy olyan érzésem, hogy ebben ö maga sem biztos teljesen, inkább csak engem akar megnyugtatni.

Lassan készülődnöm kell, hiszen eljött az ideje, hogy megtudjuk az igazságot. Miközben majdnem elkészülök, hívok egy taxit, majd szinte kényszeresen nézem át a táskámat, hogy megbizonyosodjam róla, hogy mindent elraktam-e. Valami furcsa, nyugtalanító, idegesítő érzés járja át a testem, amit nem értek. Azt viszont érzem, hogy az izmaim megfeszülnek ezektől az érzésektől. Meghallom a kocsi dudájának a hangját, így gyorsan bezárom az ajtót, és beülök a járműbe. Elmondom a sofőrnek a címet, és már haladunk is a célom felé, hogy megtudjam a számomra, számunkra sors döntő választ. Amikor megérkezünk, kifizetem a fuvardíjat, majd felsétálok a váróba, de legnagyobb meglepetésemre Zaynt nem látom sehol sem. Leülök az egyik székre és ijedten nézelődök, hátha mégiscsak itt van valahol. Minden ajtónyitásra odakapom a tekintetem, hátha ő, de mindig csalódnom kell. Fogalmam sincs, hogy mennyi idő telhetett el, mióta várok, de egyszer csak egy finom érintést érzek a vállamon. 
- Jenny. Be kellene jönnie. Várja a doki - mosolyog rám finoman egy nővérke.
- De hát még nincs itt Zayn, és azt beszéltük, hogy majd együtt...
- Sajnálom, de nem várhatunk, mert az orvosa hamarosan be kell, hogy mosakodjon egy műtéthez. Ha most nem jön be, akkor csak holnap lesz rá lehetősége.
Mit tegyek? Nem várhatok holnapig! Nem értem, fel sem foghatom, hogy Zayn ezt tette velem. Hiszen megígérte. Azt mondta, hogy mindenképpen itt lesz, és együtt nézünk szembe ezzel a dologgal, és most még sincs itt. Úgy érzem, hamarosan összeroppanok. Nem vagyok benne biztos, hogy egyedül végig tudom ezt csinálni. És Louis? Eddig annyira itt akart lenni. Akkor most ő is hol van? Néha utálom, hogy sikeresek, és ezért rengeteg kötelezettségük van. Ráadásul ez a furcsa feszültség, ami bennem van... Lassan felemelkedem a székből, hiszen mennem kell. Félve lépem át a rendelő ajtaját, ahol az orvos üdvözöl és hellyel kínál. Gondterheltnek látszik. De nem! Nem gondolhatok rögtön a legrosszabbra! Hiszen lehet, hogy a következő műtéte miatt ideges. Nem lehet, hogy miattam.
- Jenny. Megjöttek az eredmények. Igazán sajnálom, de a baba beteg. Tényleg Down-kóros. 
- Nem. Az nem lehet! - rásimítom a kezeimet a pocakomra, miközben érzem, ahogy a könnyek megindulnak az arcomon. Tényleg beteg a kicsi! Ezt nem bírom ki! Sikítani akarok, de itt nem lehet. Ráadásul nincs itt velem senki... Úgy érzem, atomjaimra esek szét, miközben megfordul velem a világ, és minden reményem elvész.
- Sajnálom, hogy ezt kell, hogy mondjam, de valószínűleg jobb lenne mindannyiuknak, ha elvetetné ezt a babát. Egy ilyen problémával a gyermek élete sem egyszerű, de a környezetében lévők is könnyen belerokkanhatnak. Persze a döntés az önöké, de én javasolnám, hogy inkább ne vállalják. Fiatalok még, próbálkozhatnak újra. Lehet még egészséges gyermekük.
- De... én nem tudom... nem tudom, hogy most mit tegyek... - dadogok össze-vissza, hiszen még megszólalni is alig tudok. Ez felfoghatatlan számomra.
- Nem kell most válaszolnia, de nincs sok időnk. Két nap múlva kérem a választ. Ha nem tartják meg, akkor mához három napra el kell, hogy indítsuk a szülést, különben kicsúsznak a határidőből, és akkor már nincs mit tenni. Akkor már nem lesz választási lehetőségük. 
Én csak dermedten ülök a helyem, a lehető legkisebbre összehúzva magam, mint egy gyerek, aki nem tudja, hogy most mit is kellene tennie, vagy mondania. De én már nem vagyok gyerek! Én már egy felnőtt nő vagyok, akinek döntenie kell a gyermeke életéről. Ki lennék már én, hogy egy életről döntsek? Ez Isten dolga, nem az enyém! Teljes a káosz a fejemben, ráadásul Zayn sincs itt. Kissé kótyagos fejjel köszönök el az orvostól, miközben megígérem, hogy jelentkezni fogok a döntésemmel. De mi lesz az? Haza taxizom, mivel a drága apuka még mindig nincs itt, otthon pedig leroskadok az egyik fotelba, miközben csak zsong a fejem a rengeteg gondolattól. Tűnődésemből a telefonom hangja rángat vissza a valóságba. Egy ismeretlen szám hív. Felvegyem? Nem akarok senkivel sem beszélni most, csak Zaynnel, de ő nincs sehol. Azóta sem jelentkezett. A csörgés abbamarad, de szinte azonnal újra is kezdi. Valakinek nagyon fontos lehet valami. Mély lélegzetet veszek, hogy kissé megnyugtassam magam, megköszörülöm a torkom, majd fogadom a hívást.
- Igen, tessék. Jennifer Smiths vagyok.
- Jó napot kívánok. A központi kórházból telefonálok. Ha jól értesültünk, akkor az ön testvére Louis Tomlinson.
- Igen, az öcsém. Történt vele valami? - a rémület a csontomig hatol.
- Sajnálattal értesítem, hogy autóbalesetet szenvedtek ma, de csak most találtuk meg a tárcájában az ön számát, hogy önt kell értesíteni ilyen esetben.
- És mi van vele? Hogy van? - hangom alig hallható. Sok ez nekem egy napra.
- Neki nincs túl nagy problémája, mivel be volt kötve, de a lába így is csúnyán eltört, műteni kellett. De stabil az állapota, nem lesz vele semmi gond - nyugtat a hang a túloldalon. De ekkor az én agyamban megszólal a vészharang.
- Kivel volt a kocsiban?
- Zayn Malikkal.
- És vele mi van? - érzem, hogy összefogok roppanni, de előtte még meg kell tudnom, hogy mi van a szeretett férfival.
- Sajnálom, de csak rokonoknak adhatok ki információt.
- A menyasszonya vagyok! A közös babánkat várom, úgyhogy szerintem közvetlen hozzátartozónak minősülök - hangom el-el csuklik, de még tartom magam.
-  Öhm... igen... de, nem hiszem, hogy ezt nekem kellene... - dadogva kertel a nő és ez szörnyű előérzetet kelt bennem.
- Nyögje már ki, hogy mi van Zaynnel! - szólok rá talán kicsit hangosabban, mint kellene.
- Nos... ö... meghalt.
És ennyi. Érzem, ahogy a világ megfordul velem és kiesik a kezemből a telefon. Ez nem lehet! Nem teheti ezt velem a sors! A babám beteg, a férfi, akit mindennél jobban szeretek pedig meghalt. Neeeem!!! Így nem akarok élni! Ezt már nem tudom elviselni! Nem! Nincs értelme semminek sem tovább! Haltam volna meg inkább én, mint ő! Nem tudom elképzelni nélküle az életemet! Nem! Nem akarok élni! Ezt már nem tudom elviselni! Beleőrülök! Nem akarom ezt! Nem tudok ennyi mindennel megbirkózni, főleg nem egyedül! Meg akarok halni!

34 megjegyzés:

  1. Te szívatsz. Ezt nem hiszem el. Mindjárt sírok. Hozd hamar a részt. Alig várom!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem, nem szívatlak... Ne sírj!
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Ilyen nem lehet én már vártam, hogy mikor jönnek össze. :(

    VálaszTörlés
  3. Nem nem nem nem nem nem nem nem nem !!!!!!!!!!!Te ezt nem gondolhatod komolyan!! Nem nem nem!TE MOST MEGÖLTED ZAYNT?!?!?!?! Hát én megkereslek! És wá..! Hát én nem..én ...nem birom..! Hágyjál békén! Oké? Na jó..nem érdekel!
    Szia!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát, ez volt az első komi, ami megingatott abban, hogy jó ötlet volt-e kirakni ezt a részt. Azért ugye mégis csak érdekel?
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Ez ugye csak vicc???? Nem hiszem hogy komolyan gondolod...biztos csak àlmodja a csaj ès a baba is jól lesz!!!! Ugye????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Az első kérdésedre már meg is kaphattad a választ a kövi részből, a másodikra pedig majd a héten... :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Nem csinálhatod ezt!Nem halhat meg!Ugye nincs semmi baja és ez valami álom?És a baba?Nem lehet semmi bajuk!Hozd hamar a kövit,megöl a kíváncsiság!
    Szép hétvégét!
    xx Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Az a szép, hogy bármit megtehetek a részben. A kérdés, hogy akarok-e? :)
      Remélem jól telt a hétvégéd!
      Puszi: Klau

      Törlés
  6. JÉZUSOM!! Ugye ez csak valami rossz vicc? Nem ölheted meg Zayn-t! NEM!:(((( Én... Jajj istenem! Siess a kövi résszel!! Én ezt nem bírom!...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem, nem egy vicc. De, megülhetem Zaynt, ha akarom... De akarom? :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  7. Ugye ez most csak vicc??Nem halhat meg Zayn!És a babának sem lehet semmi baja!Úristen én a végére már majdnem elsírtam magam!Siess a kövi résszel de nagyon!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy a kívánt hatást elérte a rész, bár azt nem szeretném, hogy sírj. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  8. Általában hosszú hozzászólásokat szoktam írni, de most sokkos állapotban vagyok. Többszörösen kiakadtam.
    TESSÉK?
    MI?
    HOGYAN?
    BŐGÖK! Nem, ez egy tévedés, a baba jól van, Nem, az is egy tévedés, hogy Zayn meghalt, ő is tökéletesen jól van!
    Kíváncsi vagy milyen érzéseink vannak a fejezet után? hát totálisan nem tudom megfogalmazni őket. Tudod, hogy összeszedetten szokásom megosztani veled a véleményem, de most csak KÖVETELNI tudom a következő részt. Hát tényleg kiborultam. Ez csak valami RÉMÁLOM lehet, különben én leszek a te rémálmod! :)
    Nos, kidühöngtem magam! :) Iszonyatosan várom a folytatást! Kérlek, kérlek ne kínozz minket sokáig.
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ne sírj!!!
      Örülök, hog ynem leszel a rémálmom! :)
      Nem kínoztalak titeket sokáig, hiszen ezt a részt csak akkor mertem felrakni, amikor készen volt a következő is! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  9. Miafaranc???????Komolyan??????Folytatás mindenképpen!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az... Komolyan...Folytatást megkaptátok! :)

      Törlés
  10. Szia! Rendszeres olvasód vagyok, a feliratkozók között is megtalálsz, de nem igazán szoktam kommenteket írni. Tudom, az írónak ez nagyon fontos, de én nem tudom megfogalmazni egy-egy résszel kapcsolatos érzéseimet. Hát, most sem fogom tudni megtenni, ezek ilyen leírhatatlan dolgok számomra. De mivel nagyon várom a következő részt írok, hogy minél előbb megérkezzen!
    Szép hétvégét, Roxi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy most írtál! :) Köszönöm szépen! És meg is jött a rész még aznap! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  11. Részt! Részt! Részt! Komolyan mondom nem fogom kibírni ma estig sem! Ennyi szörnyűség hogy történhet egy részben? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Lett rész! És estig sem kellett kibírnod! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  12. Te most viccelsz velem, ugye? Mert ha nem, akkor... úristen! Ha tényleg meghalt, akkor... atyaisten... nem bírok kinyögni egy normális mondatot, de komolyan! Mert az nem lehet, hogy... komolyan, majdnem sírok! :(
    Remélem, összegyűlik a tizenöt komi, mert összeroppanok, hogyha nem olvashatom el még MA azt a részt... de ha el is olvasom, akkor meg várhatok megint a következőre, és akkor kezdődik elölről... Wááá! Nem tudok várni! Még életemben nem vártam ennyire új részt.
    Amúgy csodás lett, csak teljesen lesokkoltam...
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! Nehogy sírni merj nekem! A részt meghoztam még délután! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  13. Drága Klau!
    Szóval. Én. Most. Izé. Kész. Vagyok. Idegileg. Jennyvel együtt ezt én sem bírom. Oké. Imádtam. Meg. Minden. Én már a baba betegségénél ki akadtam, de ez brutálisan kegyetlen volt! Remélem csak tévedés az, hogy Zayn halott. Igen, ez nem lehet más, mint egy kibaszott tévedés. Bőgtem. És bőgni fogok. Zayn-nek ÉLNIE KELL! Kész. Pont. Élni fog. Ja és a baba is egészséges lesz. KÉRLEEEEEEEEEEEEEEEK! Ezt nem teheted meg velünk:'c
    Hamar a kövi részt, mert megőrülök!!!
    Imádlak ♥♥♥
    Ölel és puszil: Emy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ne sírj! Nem akarom!
      A részt meghoztam még délután! :) Hogy a baba egészséges lesz-e? Hamarosan kiderül! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  14. Uristeeen :ooo
    Ne tedd ezt szegennyel :o
    Siess a kovii resszel....nagyon kivancsi vagyok:)
    Ettol fuggetlenul pedig nagyon joo irsz..es imadtam❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik az írásom! :) És annak is, hogy kíváncsi vagy!
      Puszi: Klau

      Törlés
  15. Úristen én már ott bekönnyeztem hogy a baba beteg.Az meg még rátett egy lapáttal, hogy Zayn meghalt.Mond hogy ez egy rossz vicc, és ez meg se történt igazából!!Nem bírám elviselni.És ha jól látom, megvan a 15 komi is,szóval még ma hozd lécci a új részt rész!<33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem akarom, hogy bekönnyez!
      Igen, meglett a 15 komi, sőt a Tiéd a 16. , úgyhogy fel is raktam a részt! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  16. Kedves Klau M!
    Kicsit mazohista vagyok, így még nem olvasom el a következő fejezetet előbb leírom ide a véleményemet erről a részről..pedig már megöl a kíváncsiság.., de szükségét érzem, hogy itt is leírjam a véleményemet:
    Ami bevallom őszintén nagyon nagyon nehéz...alíg jutok szóhoz.. Eszméletlen amit itt alkotsz tudom többször is írtam már ezt, de akkor is így érzem.. Frenetikus ahogyan, írsz, alakítod a történetet, csavarod a szálakat..
    És hidd el jobban megértem amit írsz/mint azt hinnéd, hogy megérthetem.. Köszönöm, hogy olvashatom ezt a CSODÁT!
    Eszméletlen amit most a fiatal nőnek egyszerre átkellett élnie, de én hiszem, hogy jön jobb is majd..megyek is tovább olvasni :)

    Még egyszer köszönöm szépen, hogy ezt a részt is olvashattam! :)

    Szia
    BezTina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Imádlak, amiért mazohista vagy! :))
      Örülök, hogy tetszett a rész, még ha kissé depresszív is lett. :)
      Remélem, hogy nem érted jobban, mint egy fiatal lánynak kellene. Néhányan tudják, hogy én nem tizenéves vagyok. Sajnos én túlzottan tudom, hogy mit írok. De ha érdekel, majd egyszer elmesélem neked, hogy mi ennek az egésznek az ihletője és a valóságalapja. Mármint ennek a jó néhány résznek.
      Én köszönöm szépen, hoyg olvasod, és hogy mindig írsz! :)
      Puszi: Klau

      Törlés