2016. január 19., kedd

2. évad 14. fejezet

Zayn Malik

Annyira elmondhatatlanul jól éreztem magam! Rendben van a baba és úgy nézett ki, hogy Jennyvel is rendeződnek a dolgok! Visszakapom őt. Hihetetlenül megkönnyebbültem és elmondhatatlanul boldognak érzetem magam. Egészen addig a pillanatig, míg ezt az idiótát meg nem láttam. Itt van. Az ő lakásában és ezek szerint még kulcsa is van. Igaz, hogy én még nem találkoztam vele, de Louis leírása teljesen illik rá. Valamint elvileg csak vele és az öccsével tartotta a kapcsolatot Jenny. Ő a szomszéd srác, aki mellette volt végig, amíg én nem és a haverom elmondása szerint hajt az én barátnőmre! Na jó... Jelenleg fogalmam sincs, hogy milyen kapcsolatban is állunk egymással. De akkor is! A féltékenység úgy terjed az ereimben, mint valami méreg. A kezem akaratlanul is ökölbe szorul, amikor meglátom a nagy csokor virágot a kezében. Mit képzel ez magáról? Takarodjon innen, vagy beverem a pofáját! Louis szavai jutnak az eszembe, amikor azt meséli, hogy mennyit segített a srác Jennynek, de ellenezte, hogy beszéljen velem. Ő ellenünk van. Hogyne lenne ellenünk, ha Jennyt magának akarja? Hiszen elvileg ráhajtott. Csak azért nincsenek együtt a haverom szerint, mert Jenny még mindig engem szeret és így nem akar belevágni semmibe. De azt is mondta a drága sógorjelöltem, hogy amióta megláttam Jennyt a kórháznál, azóta a srác egy szó nélkül lelépett, életjelet sem adott magáról. Akkor most mit akar itt? 
- Josh! Te mit keresel itt? - Jenny döbbent hangja rángat vissza a jelenbe. A srác elmosolyodik és az imádott lány felé indul, de ezt nem hagyhatom. Lépek én is egyet, amivel közéjük kerülök. Látom, ahogy a srác végignéz rajtam. Egy pillanatra megakad a szeme az ökölbe szorított kezeimen, és úgy dönt, hogy inkább nem próbálkozik azzal, hogy  a lányhoz juthasson.
- Szia, Jenny! Beszélni szeretnék veled! - néz rá könyörgően. 
- Öhm... Nem hiszem, hogy... - kezd dadogni mögöttem a megszólított. Na nem! Ez így nem lesz jó! Miért nem küldi el melegebb éghajlatra? Nem az lenne a legfontosabb, hogy a mi kapcsolatunkat tisztázzuk? 
- Kérlek, csak hallgass meg! - kezd emez rimánkodni neki. Jenny lassan megkerülve engem előrébb lép, ami csak még jobban szítja az indulataimat. Miért foglalkozik ezzel az idiótával? Talán neki is jelent valamit?
- Nem hiszen, hogy az után, hogy egy szó nélkül eltűntél, lenne mit megbeszélnünk! 
- Kérlek! - most akadálytalanul lép a nő elé, miközben felé nyújtja a csokrot. - Ezt neked hoztam. Én nagyon sajnálom, hogy eltűntem, de... 
- Nem hallottad, hogy nem akar veled beszélni? Tűnj innen! - mordulok rá a srácra. Ki ne találja már, hogy majd előttem kezd itt magyarázkodni, na meg meghódítani a nőt, akit szeretek és az én babámat várja.
- Zayn! - simít végig Jenny a karomon, de már vissza is fordul az idióta felé. - Bocsi. Folytasd. - Az arcom fintorba torzul, amiért engem ennyivel letudott és ezzel a pondróval foglalkozik, rá figyel, holott nekünk is beszélgetnünk kellene. Én már nem értem ezt az egészet! Miért ilyen fontos ez a senkiházi? Már nem csak a féltékenység munkálkodik bennem, hanem a mérhetetlen harag is.
- Szóval ott tartottam, hogy azért tűntem el, mert hívtak, hogy a nagymamám kórházba került. Vele voltam eddig. Sajnálom, hogy nem hívtalak, de ő nagyon közel áll hozzám, és nagyon kétségbe estem. Na meg... próbáltam elfogadni, amit Louis mondott, és ennek megfelelően viselkedni.
- Mit mondott az öcsém? - döbben le ő.
- Hát azt, hogy ti egy család vagytok, szálljak le rólad, hiszen nektek együtt kell lennetek, mert lesz egy közös gyereketek. De rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van! Minél többet járt az agyam, annál biztosabb voltam benne, hogy ez hülyeség! Hiszen egy gyerek nem fog titeket összekötni egy életre, ennek semmi értelme. Hiszen ő megcsalt, kihasznált és átvert. Nem adhatsz neki még egy esélyt! Hiszen te magad is tudod, hogy mennyire kibuktál miatta! - A döbbenettől megmozdulni sem tudok. Teljesen lefagytam. - Ő csak tönkretett téged, vagyis titeket! Én voltam melletted, én segítettem mindenben! Ő addig hol volt? Tuti, hogy a kis csajával hancúrozott éppen, amíg te szenvedtél miatta! 
- Na ebből elég volt! - csattanok fel idegesen. Remegek a dühtől, de nem teszek semmit, bár elég nehezemre esik visszafogni magamat. - Fogalmad sincs semmiről! Miért akarod őrültségekkel teletömni a fejét? Mi? Nem fogod fel, hogy mi összetartozunk? És nem a baba miatt, hanem azért, mert szeretjük egymást! - Ó, de be akarom törni azt a tenyérbe mászó képét!
- Jenny! Ne hagyd, hogy félrevezessen! Én mindig melletted voltam, amikor kellett! Szeretlek! Ezt te is tudod! És szerintem te is szeretsz engem! Nem hiába hívtál annyiszor, nem hiába adtál kulcsot a lakásodhoz! Hiszen teljesen beengedtél az életedbe! Mondd, hogy te is szeretsz és megpróbálhatjuk együtt! Ez az idióta itt mögötted, ő nem érdemel meg téged! Vele nem lehetsz boldog! Te engem szeretsz! Engem kell, hogy szeress! Én még sohasem bántottalak! Ő viszont teljesen összetört téged, tehát nem szeret! Mikor fogod már fel ezt végre? - És ennyi volt. Eddig bírtam. Nem látom Jenny arcát, mivel előttem áll, de lehet, hogy jobb is. Ezt viszont nem tudom tovább tolerálni, hogy teljesen a mi kapcsolatunk ellen hergeli a szeretett nőt, így végig sem gondolva, hogy mit teszek Jennyt óvatosan félretolom magam elől, gyorsan lépek kettőt, de mire odaérek, már száll is a kezem és egy gyönyörű jobb horognak lesz a kicsiny gazdája ez a faszfej. De ez még nem elég! Elborítja az agyamat a vörös köd. A következő ütésem a gyomrában ér célt, minek hatására összegörnyed. Egy sikítás az, ami elkezdi tisztítani az agyam. Mégpedig Jenny sikítása. Riadtan kapom felé a fejem, de szerencsére csak megijedt, nincs semmi baja. 
- Fejezzétek ezt be! - szipogva néz rém. Eddig szinte meg sem szólalt, nem állította le ezt az idiótát, most meg mit csinál? Engem bezzeg leállít, pedig csak azt kapja ez a féreg, amit megérdemel. - Kérlek! - szinte könyörög.
- Tessék? - nézek rá döbbenten.
- Kérlek, ne bántsd! - hüppög.
- Te komolyan az ő pártjára állsz? - döbbenetem határtalan.
- Én... én... - dadog. Nem tud kinyögni egy értelmes mondatot. Tehát akkor így állunk? Neki is fontos ez a srác? Fontosabb, mint én? Ez most komoly? Akkor mi van azzal, hogy szeret? Nem értek semmit!
- Takarodj innen! - dörrenek rá az éppen feltápászkodó személyre.
- Te nem dobhatsz ki innen! - mosolyog rám gúnyosan.
- Zayn! - szól rám Jenny, mikor már megint lendíteném a karomat. - Fejezd ezt be! Nem akart ő semmi rosszat! 
- Szóval így állunk? Akkor én mit keresek itt tulajdonképpen? Akkor legyetek boldogak! - Ez a végszavam. Úgy érzem felrobbanok. Idegesen indulok az ajtó felé és még csak az sem tud megállásra késztetni, hogy Jenny elkapja a karomat. Mérgesen rántom el azt a szorításából és kirobogok az ajtón, de azt még azért erélyesen becsapom magam után. Ennyit erről. Ennyit rólunk...

Sziasztok!
Remélem, hogy tetszett a rész! :) Hamarabb akartam hozni, de kicsit tönkre vágtam a hétvégén a kezem, így nehéz lett volna gépelnem. Igaz, hogy kész volt már a rész, de azért volt benne bőven mit javítani... Na, de nem is ez a lényeg! Csak megérkezett a rész!
Köszönöm szépen a komikat! :) Most is ér véleményt nyilvánítani!
Imádlak Titeket!
Puszi: Klau

15 megjegyzés:

  1. Ezt nem hiszem el. Eszméletlen jó lett.Alig várom a kövit. Gratulálok nagyon jól írsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! :) Köszönöm szépen a dicséretet! Most irulok és pirulok! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Neeeeee.....
    Ezt nem teheted velünk :(
    Úristen, kérlek, nagyon gyorsan hozd a következőt, mert belebolondulok!!! (nekem nem szabadna olvasnom a blogodat, mert komolyan a végére megkopasztom saját magam)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Deeeee......
      De, ezt megtehetem veletek! :D
      A kövi fent is van, és nyugi, ennek a végén nem fogod a hajadat tépni (annyira).
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Az a baj, hogy újra elolvastam, és megint ideges lettem. Holott szerencsétlenekkel ellentétben én nekem nem kellett várni. Na ezt hívják tehetségnek!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Cccc... Én ezt nem így gondolom. :( De azért ezt tőled hallani... most hízik a májam! :D
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Nagyon jó lett! Siess a következővel <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! :) A kövi fent is van!
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Imádtam. Alig várom a kövi részt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy imádtad! :D Fent is van a kövi!
      Puszi: Klau

      Törlés
  6. Imádtam. Alig várom a kövi részt.

    VálaszTörlés
  7. NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIÉRT??????????????????????????????????????????????????????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      DEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
      Azért, mert... olvasd el az új részt, és megtudod! :D Már fent is van! :)
      Puszi: Klau

      Törlés