2015. október 26., hétfő

2. évad 6. fejezet

Én EZT hallgattam írás közben.

Zayn Malik

Mi lesz most? Mit kellene tennem? Tényleg terhes? De tőlem terhes, vagy valaki mástól, és azért lépett le? Nem! Ilyen hülyeségek nem is juthatnának az eszembe, hiszen tudom, hogy szeretett! Éreztem minden vele töltött pillanatban. Tudom, hogy nem csalt meg! Akkor viszont... enyém az a baba, és ő képes volt vele lelépni? Milyen jogon? Miért? Hiszen mindent megtettem volna érte, mindennél jobban szerettem, sőt még most is így érzek! Akkor? Mi történhetett, hogy így döntött? Miért tiport így a sárba minden iránta érzett szerelmemmel együtt? Miért szorul össze még mindig  a torkom, ha csak rá gondolok? Hiszen mérgesnek kellene rá lennem, amiért elhagyott, mégis a bennem viaskodó érzések ellenére is csak azt érzem, az dominál, hogy mennyire szeretem és mennyire vágyok rá, hogy a közelembe legyen, vagyis ezek szerint legyenek. Bármit megadnék azért, hogy úgy simuljon a karjaim közé, mint régen, miközben azt suttogja a fülembe, hogy szeret. Hogy mindennél fontosabb vagyok neki, és bármit megtenne értem. De erre jelenleg semmi esélyt sem látok. Azt hiszem, hogy azzal, hogy ma is elmenekült előlem minden reményemet porba tiporta, és elérte,  hogy úgy érezzem, hogy nincs számomra, számunkra semmi esély. De úgy érzem, hogy ebbe a rohadt tehetetlenségbe bele fogok dögleni. A maradék erőm, életkedvem a reményeim összeomlásával egyszerre hanyatlik le teljesen. Mi értelme így létezni? Igen, csak létezni, hiszen amit a lelépése óta csinálok, azt életnek sem nevezném, maximum vegetálásnak. Soha nem fogok már vele beszélni? És ha enyém az a baba, márpedig egyre inkább azt érzem, hogy igen, akkor soha nem ismerhetem meg őt? Hiszen az enyém is! Egy szerelemgyerek! Vagyis az én részemről tuti, hogy az, és szerintem Jenny részéről is. Akkor miért? Ez az, ami nem hagy nyugodni. Miért tette? Miért rúgott fel mindent? És ami a legfontosabb, miért nem szeretett annyira, hogy akármi is legyen a gondja, leültessen és megbeszéljük? 
- Sziasztok! - Louis feszült hangja rángat vissza a valóságba. Ő sem teheti meg velem, hogy elzárja tőlem a gyerekemet, hiszen ő tud róla! A fejemet a barátom felé kapom, de leírhatatlan döbbenet lesz rajtam úrrá, amikor meglátom a mellette álldogáló lányt, aki arcára tisztán kiül a félelem és a zavarodottság. Nem mer rám nézni, kerüli a tekintetemet. Végigvezetem gyönyörű alakján a szemeimet és rá kell jönnöm, hogy túl sokat nem változott, csak talán még gyönyörűbb lett, mint volt. A várandóság még szebbé tette.
- Jenny? - szólalok meg elhomályosodó tekintettel, hiszen szinte felfogni sem tudom, hogy annak ellenére, hogy elmenekült előlem, most önként áll előttem. Nem feltűnő mozdulattal belecsípek a karomba, mert nem vagyok benne biztos, hogy nem csak képzelődöm, de még mindig itt van előttem, csak pár lépésnyire tőlem. Alig tudom elhinni! Ez egy kész csoda! Most már csak válaszokat kell kapnom. Mi történt? Mi folyik itt?
- Szia, Zayn - emeli rám lassan a tekintetét. Gyönyörű szemeiben csak a riadalmat látom és a könnyeket. Remegve kapaszkodik meg a mellette álló testvérének a kezében, aki feszült testtartással, ugrásra készen áll mellette, mint valami testőr. Most komolyan tőlem félti? Ez sem normális! De nem is érdekel, csak ez a tünemény, aki szinte reszketve áll előttem. - Beszélhetnék veletek? - hangja megremeg, de tartja magát. - El szeretnék mesélni nektek mindent.
- Minek? Nem tettél még minket eléggé tönkre? - Niall kérdése teljesen meglep, hiszen ő nem szokott ilyen lenni. Jenny tágra nyílt szemekkel mered maga elé, miközben egyre jobban remeg a szája sarka. Azt hiszem, nem sokáig bírja majd visszatartani a sírást. Annyira odamennék és magamhoz ölelném, és addig ringatnám, amíg megnyugszik, de nem tehetem. Ehhez jelenleg semmi jogom. Tekintetem megakad a pocakján, ami már finoman domborodik. Annyira szeretném rásimítani a kezemet, megsimogatni a kisbabánk lakóhelyét, ugyan akkor haragszom is az előttem ácsorgó lányra, hiszen elhagyott. Ez a kettősség megőrjít, szétcincál.
- Gyere - szólal meg Louis, és átkarolva testvérét az egyik fotelhoz vezeti, ahová leülteti, hiszen látszik rajta, hogy nem sok kell, és összeesik idegességében. Mikor helyet foglal, vesz pár mély lélegzetet, ezzel valamelyest összeszedve magát, majd egyenesen felnéz, a szemeimbe.
- Téged érdekel, amit mondani akarok, vagy akkor megyek is - hangja halk, mégis teljes kétségbe esésbe kerget, hogy képes lenne elmenni, eltűnni az életemből. 
- Én... - meg kell köszörülnöm a torkom, hogy beszélni tudjak, mert a döbbenettől és a hitetlenségtől a sírás fojtogat. - Persze, hogy kíváncsi vagyok rá, hogy miért tetted ezt. De először is arra válaszolj, hogy ugye az én, azaz a mi babánkat várod? - válaszként csak bólint egyet - És egészséges? Minden rendben van vele, veletek? - újabb bólintás a válasz. Várok. Várunk. Reménykedünk, hogy végre fény derül a titokra.
- Elmondod még ma, amit akarsz, vagy meggondoltad magad? - kotyog közbe Niall megint, és ha szemmel ölni lehetne, már halott lenne attól, ahogy ránézünk mindannyian. Fogalmam sincs, hogy mi baja lehet.
- Persze. Bocsánat, csak ez nekem sem olyan könnyű... - motyogja a lány, majd Louis megszorítja a kezét, mire ő a szemébe néz, sóhajt egy nagyot és engem tünetet ki a teljes figyelmével, miközben a szemében a bizonytalanságot felváltja a magabiztosság. - Egy kérdésemre válaszolj nekem Zayn, de őszintén! Mi volt Judy és közted?
- Tessék? - nézek rá értetlenül - Mi lett volna? Semmi. Munkatárs volt csak. 
- Akkor mi volt az a beszélgetés kettőtök között aznap? - néz rám értetlenül.
- Milyen beszélgetés? - Próbálom erőltetni az agyamat, de semmit sem értek az egészből.
- Amikor arról vitáztatok, hogy választanod kell köztünk, és, hogy te csak sajnálatból vagy velem, és hogy te mellette döntesz, és még aznap este elfogod ezt mondani nekem, így véget vetve a kapcsolatunknak!
- Tessék? Mit csináltál? - csattan Liam hangja.
- Mi van? - pislog rám Niall is.
- Én... én... nekem fogalmam sincs, hogy miről beszélsz! - túrok idegesen a hajamba, majd magam elé bámulok, amikor beugrik valami. Valami, ami...

~~~
- Nem tehetem ezt vele! - Zayn hangja kissé idegesen cseng.
- De, megteheted! Ezt már nem húzhatjuk így tovább! Elegem van a titkokból! Azt akarom, hogy döntsd el, kit akarsz! Vagy elhagyod, vagy mi végeztünk! - ki tudnám szaggatni az összes haját ennek a plázacicának! Ez most komoly? Mi történik?
- Kicsim, tudod, hogy téged szeretlek! - a könnyek marni kezdik a szemem - El fogom őt hagyni, de most még nagyon instabil! - szám elé kapom a kezem, hogy a sikításomat, ami kikívánkozik belőlem elfojtsam, de csak azért, hogy nehogy lebukjak - Még egy kicsi időt kérek!
- Nem! - csattan az éles hang - Döntened kell most! Ő vagy én?
- Hát persze, hogy te! Akkor ma este megmondom neki, hogy vége.
~~~

- Te jóságos ég! - döbbenek meg a felismeréstől, hogy miről is beszél ő, és valószínűleg mit értett félre. - De hát az... az nem! Azt hallottad? De hát az, az nem...


Sziasztok!

Lenne okom szabadkozni, amiért ilyen későn hozom a részt, de fölöslegesnek tartom. Sajnálom. Nem volt kedvem ehhez a sztorihoz, no meg időm sem igazán. De most úgy döntöttem, hogy ezt a maradék pár részt már nem húzom el. Kicsit kettősség van bennem, talán ezért is nem akartam ezt írni. Be is akarom fejezni a sztorit, meg nem is. Na mindegy. Minden esetre köszönöm a komikat az előző részhez. Remélem vagytok még páran, akik olvastok, és esetleg megírjátok nekem a véleményeteket.
Imádlak Titeket! <3
Puszi: Klau

20 megjegyzés:

  1. Drága Klau!
    Nagyon jó lett.Sejtem,hogy mit is érthetett félre.Akkor most már minden tisztázódik ugye?
    Egyébként megértem,hogy nem hoztad a részt,ne aggódj.Várom a következőt! :)
    xx Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! Igen, most már fény derül arra, hogy mi is történt igazából. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Kedves Klau!
    Megleptél, hogy végre fel került egy rész ebbe a történetedbe, de örülök neki. Megértem, hogy vegyesek az érzéseid, hisz nem könnyű befejezni egy blogot, ha kevés időd van még rosszabb, ha tudod mit szeretnél írni, de az idő hiány nem engedi az kikészítő szokott lenni. Megértem, hogy már szeretnéd befejezni, hisz biztos úgy érzed ezt már nem kellene tovább húzni. Egyetlen egy tanácsom van ezzel kapcsolatban, ne csapd össze! Ez olyan tanács, amit tapasztalatból adok neked, hisz tudod volt régen egy másik nevem is, amit már nem használok!
    A rész valami fantasztikus lett s hatalmas kérdő jeleket hagyott a fejemben. Kezdve az elején Zayn kisebb kétségbe eset monológja még érthető volt, teljesen jogos. Aztán mikor megjelent Jenny minden oké egészen addig, míg Niall nem lesz olyan undok. Mi történt ? kérdem én, olvasom tovább s valami nagyon nem tetszik, még pedig a vége. Itt okoztad a legnagyobb kérdőjelet, hisz így már semmit nem értek a történetből. Elismerésem ezért a csavarért. :) Hogy hagyhattad itt abba ? Bele halok a kíváncsiságba, míg megérkezik majd a folytatás!
    Hatalmas ölelés, Poppy P. McDonald

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem akarom összecsapni, végig akarom vinni, amit elkezdtem és kigondoltam eredetileg, bár ez nálam mindig változik. :)
      A kérdéseidre választ kapsz nagyrészt a most feltett részben, igaz, reményeim szerint lesznek helyette újak. Annyit elárulhatok, hogy Niall csak a barátját akarja védeni. Gondold bele magad a helyzetébe. A barátod szenved hónapok óta, és egyszer csak beállít az, aki miatt így érez. Nem mindenki tudja higgadtan, zökkenőmentesen kezelni az ilyen helyzeteket.
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. ÚJ RÉÉÉSZ!!!! ÉLJEEEEEN!
    jó, miután lenyugodtam.... Ez egy tökéletes rész lett, az se nagyon érdekel, hogy ennyit kellett várni rá, de megérte :) Jajj, siess az új résszel, alig bírok várni!!! :)
    Egyre közelebb vagyunk a megoldáshoz!
    Légyszi, légyszi, siess!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      És az új részben meg is érkezett a megoldás! :)
      Örülök, hogy örültél az új résznek, annak meg még jobban, hogy tetszett is. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Még véletlenül sem hagytad, hogy kibökje igaz? Élvezed, hogy megörülök a kíváncsiságtól, amúgy csodás rész lett megint.
    Ebben a részben én igazából mindenkit megértek. Jenny a félreértês miatt ilyen. Louis csak vêdené a testvêrét, Zayn kétségbeesett, mert nem ért semmit és Niall csak a barátait akarja védeni.
    Siess a kövivel
    xoxo J. Roxana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát... nem hagyhattam. Akkor miért várnád a következőt? :) Örülök, hogy tetszett.
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Kedves Klau M!
    Ez a rész is fenomenális lett!
    Nagyon várom a következő részt! :)
    BezTina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon örülök, hogy tetszett! :) Az új rész fent van!
      Puszi: Klau

      Törlés
  6. Nagyon imádom. Gyorsan következőt :)
    Amelia

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Most miért?! Miért itt kellett abba hagyni te nőszemély! Ez most nagyon gonosz volt! Nagyon gonosz!
    De a rész mint mindig hihetetlenül jó lett! De viszont most egyet nem értek. Kivel beszélt Zayn? Vagy most az nem Zayn volt?
    Remélem hamar kint lesz a következő rész, viszont szomorú vagyok. Rossz lesz majd elolvasni ennek a történetnek a végét. Nagyon rossz. Annyira megszerettem ezt a blogot, a történetet, a szereplőket.
    De inkább most örülök annak, hogy az még nem most lesz.
    Imádlak <3<3<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett. Az a beszélgetés igazából Jenny szemszög. Ide másoltam onnan, amikor kihallgatta a beszélgetést. Remélem, így már érted. Ez inkább csak azért volt, hogy ha valaki elfelejtette már, mi is történt. :)
      Én sem akaródzom megírni a végét, lehet azért is jönnek ilyen ritkán a részek. :(
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  8. Szörnyen gonosz húzás volt pont itt abbahagyni... ._.
    Siess a kövivel! :) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem is volt annyira gonosz... Na jó, egy kicsit. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  9. Szia!
    Most találtam rá a blogodra, és nagyon nagyon tetszik!!!! Szuperül írsz! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani Zayn, mert ötletem sincs.
    Miért itt hagytad abba?? :( Mikorra várható rész? Nagyon nagyon nagyon siess!!!
    Encsi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy rátaláltál a blogra, és annak is, hogy tetszik. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  10. Sziaaa (:
    Én is most kezdetm olvasni a blogodat ,és nem tudok betelni vele . Viszont most utállak,mert itt hagytad abba a részt (: (Ha komolyan vetted akkor csak viccnek szántam) Nagyon tetszett ez a rész ,viszont lehetne benne egy kis időugrás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik. Időugrás lesz benne egy kicsi, de nem túl nagy, de talán 2 rész múlva.
      Puszi: Klau

      Törlés