2015. szeptember 13., vasárnap

2. évad 4. fejezet

Zayn Malik

- Jenny! Várj meg! - ordítok, ahogy a torkomon kifér.
- Istenem, ez Zayn Malik! - hallok egy sikítást, közvetlenül mellőlem. Na ez az, ami most nagyon nem hiányzik! A szememet nem tudom levenni a tüneményről, aki nem túl messze áll tőlem, kővé dermedve, mégis érzem, hogy itt még baj lesz. - Zayn! Kérhetnék egy képet és egy aláírást? - hallom az előző hangot közvetlenül mellőlem.  Tekintetem még mindig Jennyn tartom, aki hirtelen ébred a dermedtségéből, és kihasználva, hogy körülöttem egyre többen vannak, bepattan a kocsijába és elhajt. Hiába próbálok hozzá utat törni, nem sikerül, hiszen mostanra nem is olyan kicsi embertömeg gyűlt össze időközben, ami nem enged. Kétségbe esve követem tekintetemmel az autót, amivel elszáll a reményem, hogy beszéljek a lánnyal, akit szeretek és, hogy megbizonyosodhassak arról, hogy tényleg az én gyermekemet hordja a szíve alatt. Szinte kétségbe esve, önmagamat ostorozva verekedem át magam az embereken, és hagyom el a kórház területét. Út közben, akár valami megvilágosodás, belém hasít a felismerés. Hiszen ő tudja! Neki tudnia kell! Alig tudom elhinni, hogy ezt elhallgatta előlem eddig. A kormányt félre rántom, ezzel majdnem balesetet okozok, de nem érdekel. Csak az számít, hogy kérdőre vonhassam az állítólagos haveromat, a fogadott testvéremet. Hiszen Louisnak mindenről tudnia kell! Ebben biztos vagyok! De nem értem, hogy akkor miért nem mondta el! Oké, a testvére, de az az én gyerekem is, nem csak az övé! Meg kell tudnom, hogy mi folyik itt!
Idegesen trappolok be a stúdióba, hiszen mindenki ott van, elvileg már veszik fel az új dalt. Idegesen vágom ki az ajtót, úgy, hogy az nagyot csattan a falon, ennek következtében mindenki rám kapja a tekintetét, de engem ez nem érdekel jelenleg. Agyamat ellepte a vörös köd, hiszen átvertek!
- Mi a baj, Zayn? Mi történt? - érdeklődik Liam, miközben értetlenül néz rám, de most ezzel sem tudok foglalkozni. Csak Louis arca lebeg a szemem előtt, mint a vörös kendő a bika előtt. Miért tette ezt?
- Te! - üvöltök teli torokból a srácra, aki értetlenül néz csak rám. - Hogy a francba tehetted ezt? Mi? Mit gondolsz te magadról? - Arcán csak az értetlenség látszik, majd a hitetlenség.
- Most mi a bajod? - kérdi flegmán. Itt szakad el a cérna nálam, és már csak azt veszem észre, hogy az öklöm csattan az arcán, de olyan erővel, hogy a kézfejem elkezd zsiborogni, ő pedig hátra tántorodik, de állva marad. Ha nem fognának le a bandatársaim, megint megütném. Annyira, de annyira jól esett megtennem ezt vele, hiszen elárult! Az az én gyerekem is! - Engedjetek el! Megérdemelte, amit kapott! Ő végig tudta! - vergődök a szorító karok között.
- Mi a franc folyik itt? - kérdi Harry, miközben Louis arcát tanulmányozza, ami máris kezd feltagadni és elszinesedni.
- Kérdezd azt az idiótát! - morogja az - Annyit tudok, mint te! Fogalmam sincs, mi a franc ütött belé!
- Hogy belém mi ütött? - nézek rá elkerekedett szemekkel. Ez tényleg nem is sejti, hogy lebuktak? Jenny nem szólt még neki? - Nem felejtettél el velem közölni valamit? Valami igazán lényeges dolgot?
- Nem tudom, miről beszélsz. - tényleg nem kapcsol.
- Arról beszélek, hogy elfelejtetted megemlíteni, hogy Jenny terhes! És ha jól gondolom, akkor tőlem! Szerinted mi a bajom? - arcából kifut a vér, pár pillanatig dermedten néz maga elé, majd mint aki egy álomból ébredt kapja rám a tekintetét.
- Beszéltetek? - tekintetében kétségbe esettséget látok. Miért?
- Nem! Csak láttam, amikor kijöttem a kórházból, de a rajongók miatt nem tudtam odamenni hozzá, ő meg lelépett. Akár milyen meglepő is ez tőle! - horkantok fel gúnyosan, a saját iróniám miatt.
- Te csak fogd be! - ordít rám - Te nem szólhatsz semmit! Egy utolsó senki vagy! Nem érdemled meg őt! Egyáltalán, mit játszod a mártírt hónapok óta, mi? - az arca szinte vörös, úgy ordít velem - Játszod itt a hattyú halálát, holott te tehetsz arról, hogy lelépett!
- Miről beszélsz? - semmit sem értek - Én nem csináltam semmit! Egy szó nélkül lelépett! - kiabálok rá.
- Te nem tettél semmit? Gondolkozz már! Mit tettél aznap? Mi? Mit döntöttél el, te idióta! - már szinte tajtékzik a dühtől.
- Fogalmam sincs, miről beszélsz! - teljes a zavar az agyamban.
- Arról, hogy meghallotta, amikor Judyval beszéltél! Hallotta, hogy el akarod hagyni! Azt is, hogy csak szánalomból vagy vele! Hogy megcsalod! Ő meg boldogan érkezett ide, hogy közölje veled, hogy terhes! Te meg mindent eldobtál magadtól!
- Te miről beszélsz? Köztem és Judy között soha nem volt semmi! - Ha most kiderül, hogy ez az egész egy félreértés, én nem tudom, hogy mit teszek. Kétségbe esetten gondolkozom, hogy mi is volt azon a napon, amit Jenny hallhatott, de nehezen jutnak eszembe a dolgok. Abból a napból csak a veszteség, a csalódottság és a kétségbe esés maradt meg. Majd beugrik valami. Gondolataimból egy telefon csengőhangja ránt vissza. Louis kap a zsebéhez, majd előkotorja a készüléket és idegesen emeli a füléhez.
- Hol vagy? Miért nem szóltál, hogy Zayn tudja? - szól bele feszülten a készülékbe.
- De jól vagy már? - testtartása megfeszül, miközben ezt kérdezi. A választ sajnos nem hallom, de idegességem mellé csatlakozik a félelem is.
- A kicsivel sincs semmi gond? - Most már végképp a kétségbe esés szélén állok. Mi történhetett? - Oké. Máris indulok! Pihenj addig, amíg oda nem érek! Ő meg maradjon addig veled! Indulok is!
- Mi történt? - kérdem, bár rettegek a választól.
- Semmi, ami rád tartozna! - feleli flegmán. 
- Louis! Jennyvel történt valami? Ugye nincs semmi bajuk? 
- Ez téged ne érdekeljen! Semmi közöd hozzá! Fiúk! Légyszíves ne engedjétek, hogy utánam jöjjön! - torpan meg az ajtóban.
- Oké, de csak egy feltétellel! - szólal meg Liam - Ha visszajössz, elmondod, hogy mi folyik itt tulajdonképpen, mert most már igazán érdekel a dolog!
- Jó. Nektek elmondom, de vele nem vagyok hajlandó Jennyről beszélni! Menjen csak a drága Judykájához, a nővéremet meg felejtse el! - morogja, miközben szikrázó szemekkel néz rám.
- Louis - kezdek bele a mondanivalómba.
- Nem érdekel! Hagyjál engem békén! - vág a szavamba - A testvéremet pedig kerüld el nagy ívben, különben úgy eltűnik, hogy soha többet nem látja egyikünk sem! - ezzel már sarkon is fordul, és elhagyja a helységet. Megindulnék utána, de a fiúk elém állnak és bezárják az ajtót. 
- Te innen nem mész sehová, legalább is egyenlőre! - szólal meg Harry határozottan.
- Igazán elmondhatnád, hogy mi ez az egész, mert én lemaradtam ott, hogy minden tökéletes köztetek, babát akartok, elakartad jegyezni, erre fel most mi van? Te tényleg Judyval kavarsz? - Niall tekintete tele van kérdésekkel és róla tudom, hogy tényleg érdekli a dolog, hiszen ő mindenkinek jót akar.
- Engem is érdekelne, hogy mi folyik itt igazából. - veti oda Liam, miközben idegesen megdörzsöli a kezével az arcát. 
- Hát, azt én is szeretném tudni. Van egy sejtésem, de nem vagyok benne biztos. Azt hiszem, egy hatalmas félreértés van a dolog mögött, de ahhoz, hogy ez kiderüljön, kellene Louis, vagy inkább Jenny!


Sziasztok!
Sajnálom, hogy ilyen soká, de összecsaptak a fejem felett a hullámok!
Köszönöm szépen a komikat, és köszöntöm az új feliratkozókat! 
Köszönöm szépen a sok-sok díjjat, amit kaptam, ha lesz időm, kipakolom őket, de mind a két blogon sokat kaptam mostanában, úgyhogy idő, mire mindet kitöltöm.
Remélem tetszik a rész. Írjátok meg a véleményeteket! 
Puszi: Klau

18 megjegyzés:

  1. Szóval a rész tökéletes lett, végre közelebb kerültünk a megoldáshoz! Már annyira de annyira kíváncsi vagyok!!! Hozd gyorsan az új részt, mert nem bírok sokáig várni!! Nagyon ügyi vagy!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! Még két fejezet, és minden kiderül! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. OMG! Ez valami frenetikusan jó lett. Végre tisztázódhat a helyzet Jenny és Zayn között, hacsak nem lesz benne egy fordulat.... Imádom Louist, a védelmező tesó szerepben <3
    Siess a kövivel
    xoxo Princess

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik! :) Két fejezet, és mindenre fény derül, nem húzlak tovább titeket!
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Woohaaaaaaaaaa, igazán kis remek rész lett! Nagyon tetszett, de már engem is érdekelne mégis mi az istenverte halál van ott! Louis és Zayn és Jennyi is hülye... de komolyan :| Egyikse hallgatja meg a másikat csak ordítanak aztán ha Louis ott maradt volna vége a szenvedésüknek (meg a miénknek is). De komolyan irtó jó lett a rész *-* Imádás van! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök hogy tetszett! Hát, az, hogy a főszereplők hülyék... Kitől is tanulhattam ezt? Ja igen! Megvan! Hát Tőled! :))
      Még két rész, és vége a szenvedéseteknek, legalább is megtudod, hogy mi is történt ott valójában!
      Imádás van! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Szia

    Szokás szerint fantasztikusan megírtad.Imádtam.Sejtettem,hogy Jenny valahogy elmenekül Zayn elől.Louis drága megint cuki volt a bátyus szerepben.Zayn-nek meg tényleg fogalma sincs semmiről,úgyhogy ez csak egy félreértés lesz és most már kibékülnek,ugye?Ugye?De még lehetséges benne egy fordulat,ahogy az előző komizó is írta.
    Siess a kövi résszel!
    Imádlak! <3
    xoxo Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! Nem húzlak titeket tovább, a mai részben még nem derül fény a dolgokra, de a következőben igen! :)
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Szia!
    Kezdek kiakadni. A rész, mint mindig ultramegaszuper lett, imádtam. De miért? Louis miért? Jenny miért? Zayn miért? Amúgy tetszett az a rész amikor Zayn lekevert Louisnak egy pofont:3 Wahaha, de olyan kis izék, ahelyett, hogy megbeszélnék a dolgokat, üvöltenek, ordítanak és üvöltenek meg ordítanak. Brühühü:c Mond, hogy minden rendbe jön a végére! Happy véget szeretnék! Remélem minden problémára fény derül. Esküszöm, ha Judy csinált valamit megfőzőm vacsorára és aki még Judy ellenes az jöhet velem:3 Mindenesetre PERFECT a rész <3
    Ölel és puszil: Emy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ne akadj ki! Örülök, hogy tetszett a rész. A helyzet az, hogy sajnos a való életben is egyszerűbb egymással üvöltözni, mint leülni és megbeszélni a dolgokat. Nem mondok semmit a végével kapcsolatban, az még titok! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  6. Te. Jóságos. Ég.
    Mi volt ez? Zayn ahw. Imádom, cuki volt, kemény volt minden volt:3 Jenny nos nem tudok mit mondani:( Igazán megbeszélhette volna Zaynnel a dolgokat. Louis pedig álomöcsi*-* Mondjuk én még mindig bátyót szeretnék:D Lényegtelen. Tetszett ez az üvöltős rész, viszont remélem azért fény derül a dolgokra és Louis is mindent elmond meg Zayn is, na, de mi történt megint Jennyvel? Mond, hogy még él a baba, mert megeszem a kalapom, ha nem! Na szóval remélem minden rendben lesz:3
    Amúgy a rész tökéletes lett <3
    Imádlak <3

    Hatalmas ölelés: MaYa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett a rész! A babának semmi baja, mint ahogy a ma felrakott részből rájössz. Nem szándékozom ezt a babát is kiírni a történetből. Egyet már elég volt. :(
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  7. Wááá! Meghalok az izgalomtól! Nem hagyhatod itt abba! Klau!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik! :) De itt hagytam abba! (gonosz kacaj) Fent a következő rész, remélem az is tetszik majd!
      Puszi: Klau

      Törlés
  8. Kérlek, folytasd, ne hagyd így abba, kétségek közt vergődve minket!!!! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem szándékozom abba hagyni a sztorit, csak kicsit sok a két blog meg a kritika írás. Arról nem beszélve, hogy a másik bloghoz jelenleg több kedvem van, de nem fogom ezt sem elhanyagolni. Közel a vége, tuti, hogy nem hagyom lezáratlanul!
      Puszi: Klau

      Törlés