2015. július 5., vasárnap

Meglepetés!

Sziasztok!
Nem szoktam a részek elejére írni, de ehhez most muszáj! 
Köszönöm szépen, hogy eddig kitartottatok mellettem és a történetem mellett. Köszönöm, hogy átléptük a 10.000 oldal megjelenítést. Számomra ez hihetetlen jó érzés, bár felfoghatatlan is egyben.
Szeretném megköszönni azoknak, akik folyamatosan komiznak! Nagyon sokat segítetek nekem, és sokszor miattatok van naponta rész. Imádlak Titeket!
Külön köszönet Des Tinynek, nem csak az "ingyen reklámért", hanem azért a sok biztatásért, amit tőle kapok. Köszönöm, hogy amikor megkértelek az elején, őszintén megírtad nekem a véleményedet, és még a mai napig is sokszor eszembe jutnak a tanácsaid. Ezt soha nem fogom tudni meghálálni neked!
Ennek a kerek számnak az örömére hoztam nektek egy kis szösszenetet. A Ti kérésetekre, szavazásotok eredménye képen Zayn szemszögéből. Ez még akkor történt, amikor a turnén voltak, Jenny terhes, és minden rendben volt. Igazából ez akkor lehetett volna rész is.
Remélem tetszeni fog nektek ez a kis epizód. :))
Puszi: Klau




Zayn Malik

Nem tudom, mi is lenne a helyes igazából. Vagyis nem is az a lényeg, hogy mi a helyes, hiszen nem egy évszázaddal ezelőtt élünk, hanem most, 2015-ben. Hiszen akkor nem lehetőség, hanem kötelesség lett volna megtenni ezt a lépést. De én ezt akarom. Tudom, hogy még korai, de mire várjak? Hiszen szeretjük egymást. Vagyis nekem mindennél fontosabb, és mindenkinél jobban szeretem. Még egyetlen barátnőmbe sem voltam ilyen szerelmes, mint belé. De, hogy Ő mit érez? Nem is tudom. Soha nem mondta még ki, de szerintem Ő is szeret engem. Az apró mozdulatok, ahogy nyugtatásként a karomra simítja a kezét, a finom ölelések, amikor szomorú vagyok, vagy csak a nyugis pillanatokban, ahogy hozzám bújik. Mintha önkéntelenül is tudná, hogy mire van szükségem. Ez annyira hihetetlen és szokatlan volt számomra. Hiszen valljuk be, Perry nem ilyen volt, és az előtte lévő barátnőim sem. Drága exbarátnőm inkább még tovább idegesített, ha mérges voltam, még jobban bele gyalogolt a lelki világomba, amikor szomorú voltam, és az, hogy csak simán hozzám bújjon, mert az nekünk jól esik? Nem. Esetleg a kamerák előtt. Számomra ez furcsa, ugyanakkor hihetetlenül jó érzés. Arról nem is beszélve, hogy az én gyermekemet várja. Min is gondolkodom én tulajdonképpen? Hiszen úgyis megtenném, igaz csak később, ha nem lenne terhes, de így nincs mire várnunk. A baba úgyis egy életre összeköt minket, de én ezt akarom. Ezeket gyorsan végig gondolva, magabiztosan emelem a kezemet a magasba, és végre bekopogtatok az előttem lévő ajtón. Nagyot nyelek idegességem miatt, míg arra várok, hogy az illető, akit az ajtó rejt, kinyissa azt. Remélem, hogy itt van, mert nem biztos, hogy össze tudnám még egyszer szedni a bátorságomat erre a lépésre. Tudom, hogy igazából nincs mitől félnem, de azért tartok a reakciójától. Az ajtó kitárul, és én gyorsan átgondolom, hogy hogy is kezdjek neki.
-Helló, Zayn!
-Szia haver! Beszélhetnénk?
-Persze, gyere beljebb.
-Egyedül vagy, ugye? Négy szemközt kellene ezt megbeszélnünk.
-Valami baj van? Jennyvel, vagy a babával történt valami? - kérdezi aggódva Louis.
-Nem, velük szerencsére minden rendbe. - Mosolygok rá megnyugtatóan. - Én szeretném kikérni a véleményedet egy dologgal kapcsolatban, vagyis inkább a beleegyezésedet akarom. - Idegességemben elkezdem rágni a szám szélét.
-Ne kertelj már, baszd meg, mert felidegesítesz! Mi van? Nyögd már ki! - emeli meg a hangját.
-Arról van szó, hogy szeretném megkérni a nővéred kezét.
-Hogy mit akarsz? - Arcán döbbenet, miközben lerogyik a mögötte lévő fotelbe. Szemeiben egyszer csak felismerés csillan, és gyanakvóan néz rám. - Ugye nem csak a baba miatt? Nem a múlt században élünk. Ne a gyerek miatt akard elvenni! Csak akkor tedd meg ezt a lépést, ha tényleg komolyan gondolod, mert egy válás egyikőtöknek sem hiányozna.
-Nem a baba miatt akarom elvenni. Oké, abba belejátszik, hogy most, de ha nem lenne, akkor is egy pár éven belül úgyis megtenném, de szerintem most nincs mire várnom.
-És szerinted igent fog mondani? - kérdezi kissé kételkedve. Nyelek egy nagyot, hátha leküzdöm a gombócot, ami az idegességtől egyre nagyobb a torkomban.
-Nagyon remélem. Kicsit tartok a válaszától, vagyis inkább attól, hogy korainak gondolja majd a dolgot.
-És most ezt miért is mondtad el nekem?
-Hát, mivel Te vagy a testvére, így gondoltam az engedélyedet, vagy mondhatjuk úgy is, hogy az áldásodat kérem.
-Hm.. Szóval az áldásomat. - Vág elgondolkozó képet. - Na akkor. Kedves Zayn! Ha megígéred, hogy boldoggá teszed  a nővéremet, a tenyereden hordozod, és vigyázol rá, akkor áldásomat adom a frigyre.
-Persze, hogy megígérem! - Nézek rá értetlenül. Most tényleg ennyire komolyan venné ezt az engedély adást?
-Várj! Még nem fejeztem be! Ígéred, hogy mindent megadsz neki, vagyis amire csak kinyitja a száját megveszel neki, még ha  a bankszámlád le is nullázódik, vagy csődbe visz? - Itt már úgy röhögött ez az idióta, hogy majdnem kiesett  a fotelből.
-Te tiszta hülye vagy! Én komolyan gondoltam, hogy a beleegyezésedet kérem, Te meg poénra veszed az egészet! Miért nem lehet legalább egyszer ebben a kibaszott életben valamit normálisan kezelned!
-Nyugi van, haver! Ezek szerint Te ezt tényleg komolyan gondoltad. Én azt hittem, csak meg akarsz viccelni. De ha tényleg komolyan gondolod, akkor igen, a beleegyezésem adom, hogy megkérd  a kezét. De mikor akarod? - komolyodik el Louis, és az én idegeim is nyugalmi állapotba kerülnek ennek hatására. - Hát, igazából úgy gondoltam, hogy ha vége a turnénak, elviszem valahová, és akkor.
-Oké. És a gyűrűt megvetted már?
-Nem. A segítségedet akartam kérni. Úgy tudom, hogy van itt egy híres ékszerész, akihez eljöhetnél velem segíteni választani. Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen gyűrűt is vegyek neki. Úgy gondolom, hogy az arany nagy gyémánttal nem az Ő stílusa. Mit szolnál, mondjuk valami fehér arany, egyszerűbb, köves gyűrűhöz? Szerinted az tetszene neki?
-Igazad van, az inkább illene hozzá. Megbeszélsz a pasival egy időpontot? - Kérdi, én pedig már tárcsázok is. Rövid bemutatkozás, és az elképzelésem felvázolása után azt mondja, hogy egy óra múlva mehetünk. Mire nem jó, ha az ember egy világszerte ismert együttes tagja? Minden ajtó azonnal megnyílik előttünk. Megbeszéljük Louissal, hogy gyorsan összekapjuk magunkat, és a hallban találkozunk. Vissza megyek a szobámba, átöltözök gyorsan, és áldom az eget, hogy Jenny nincs most itt, hiszen nem tudnám neki megmagyarázni, hogy hová is készülök. Louissal gyorsan a megadott címre érünk. Köszönünk a minket nyájasan fogadó ékszerésznek, és bele is vetjük magunkat a kínálat áttanulmányozásába.Van itt minden. A hatalmas köves gyűrűktől, az egészen apró kövesekig, csepp alakú, szív formájú, sima egy köves, sok köves gyűrű. Gyönyörűek voltak, de egyik sem fogott meg igazán.
-Nekem egyik sem illik hozzá. Nem tudnám megmondani, hogy mit is akarok, de nem ilyeneket, az tuti.
-Szerintem sem illenek hozzá. - helyeselt segítő társam.
-Van itt még valami. Igazából ebben a kő nem túl nagy, az ára viszont elég borsos, mivel a kidolgozását meg kell fizetni. Kézzel készítik bele a mintákat, tehát egyedi darabról beszélünk. Nem tudom, ez tetszene-e. - És előhúz egy olyan gyűrűt, amire kapásból rávágnám, hogy ez az, de először megvárom Louis véleményét, bár az örömtől felcsillanó szeme arról árulkodik, hogy megvan a tökéletes darab.
-Na! Ez az! Legalább is szerintem, de hát tiéd a döntés. - fogja vissza mondandója végére a lelkesedését.
-Szerintem is ez lesz a tökéletes. - félve húzom fel a mutató ujjamra a gyűrűt, hiszen direkt felpróbáltam  még a szállóban az egyik kedvencét, hogy tudjam a méretét. Nem értek én a gyűrűk számozásához, hiszen nem igazán szoktam más részére ilyesmit venni. Hatalmas kő gördül le a szívemről, amikor meglátom, hogy pontosan addig megy fel az ujjamra, mint az otthoni. - Szeretném megvenni. - A férfi mosolyogva teszi egy kicsi, vörös bársonnyal bevont dobozkába a gyűrűt, és miután kifizetem, már megyünk is vissza a szállodánkba. Megnyugvással tölt el a tudat, hogy a zsebembe ott lapul ez a picinyke ékszer, amely akár az egész jövőnket megváltoztathatja. Mivel egyedül vagyok a szobánkban, Jenny még mindig sehol, így előveszem a kis dobozkát, és felpattintva a tetejét kezdek a tartalmában gyönyörködni.
 Az agyam folyamatosan azon kattog, hogy hová vigyem majd el, és milyen helyzetben kérjem meg a kezét. Remélem addigra ez a Joes ügy is lezárul, és esetleg egy-két hét szabit kapnánk, akkor elvinném valahová nyaralni. Kettesben. És ott kellene egy romantikus vacsora, vagy valami keretében megkérdezni, hogy hozzám jönne-e. Nem tudom, hogy a szüleitől meg kellene-e kérnem a kezét. Eddig nem sok szerepük volt az életében, de mégis csak a szülei. Majd meglátom. A lényeg, hogy Louis nem ellenzi a dolgot. Az nagyobb problémát jelentett volna nekem. Hangokat hallok az ajtó felől, valakik beszélgetnek. Gyorsan  eldugom a gyűrűt, hogy ha Jenny az, észre ne vegye. És milyen szerencse, hiszen nyílik az ajtó, és életem szerelme lép be rajta.
-Szia Zayn! - mosolyog rám fáradtan.
-Szia Kicsim! Fáradt vagy? - odalép hozzám, és egy lágy csókot lehel az ajkamra, melybe beleremeg a gyomrom. Ezt az érzést sem tudom megszokni.
-Igen. Paul jól leszívott agyilag. Ennyi megbeszélni valónk, meg telefonálni valónk régen volt. Kész vagyok. - Közben ledől mellém az ágyra.
-Akkor gondolom sehová sincs kedved menni? - Kérdésemre csak a fejét ingatja, miközben az arcát a mellkasomba fúrja. - Mit szólnál hozzá, ha hozatnánk fel valami kaját, és csak tévéznénk?
-Ez jó ötlet. - Megrendelem a vacsinkat, és mikor meghozzák azt, kényelmesen bevackoljuk magunkat az ágyba, és ott fogyasztjuk el az ételt. Mikor végzünk, lerakom a tányérokat az asztalra, és visszafekszem az én szerelmem mellé, aki hozzám bújik, és nem sokára el is merül az álmok világában. Érzem, hogy az én szempilláim is egyre nehezebbek, de amíg utol nem ér az álom, a mellettem fekvő gyönyörű nő nyugodt arcát nézem, miközben tenyeremet rásimítom a hasára. A hasára, amely az én gyermekemnek ad otthont. Boldog mosollyal arcomon hagyom, hogy magával ragadjon az álom.

8 megjegyzés:

  1. Hű! Most aztán megleptél! :) Ezek után most még inkább ki kell békülniük! Én esküvőt akarok! NOW! Meg részt is:DD Egyébként hiperszuperfantasztikus lett a rész *-*Zaynie olyan cuki és Louis... Aww megengedi :3 Nekem csak ennyi kell *tárt karok*: Esküvő *hiperszuperkomolyarc* :DD Megőrülök! Te ezek után képes voltál szétszedni őket?! Ahh :( Részt akarok!
    Imádlak ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát, az esküvőről nem nyilatkozom. Igen, képes voltam szét szedni őket, mert én ilyen szívtelen dög vagyok! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Hát ez aztán woaw. Tetszik:D Jól megírtad^^ Bér nem felejtettem el az előző részek tartalmát...:D Esküvőt, most!
    Ui.: Ha egy kis ribivel fogja látni Jenny akkor most kijelentem hogy fél órán keresztül utálni foglak!(Legalább, lehet több lesz!)
    Ui2.: Szóval akkor a következő részbe jöhet az eljegyzés!:3
    Ui3.: Nagyon szépen köszönöm és gratulálok a 10.000 számhoz:3 Ez csakis a te érdemed, nem én írok ilyen hiperszuper részeket!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik. :)
      Máris esküvő? Én is Vegasba indítsam őket? Nem lenne az olyan buli! :P
      Ui: Nem tudsz Te engem utálni sokáig, mert én sem tudlak Téged! :))
      Ui2: Először ki kelen békülniük, nem? Vagyis Zaynnek észhez térnie mindenek előtt.
      Ui3: Nincs mit köszönnöd, ez az igazság. Tudod, hogy ki szoktam mondani/írni, amit gondolok. Ezért esetleg elhiszem, hogy tudsz utálni időnként. (elgondolkozó fej) De őszintén? Ahogy a mamikám mondaná: "Az békül, aki haragszik!" Így úgy sem utálsz sokáig, mert amúgy igazán elbűvölő tudok lenni. Főleg, ha akarok valamit. Rám nem lehet sokáig haragudni! (angyali mosoly)
      Imádlak, Te Nő!
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Esküvőt akarok! Esküvőt akarok! Esküvőt akarok!
    Esküszöm, hogy megölöm magam, ha ezek után össze vesznek megint! És Zayn megakarta kérni a kezét! Miért szedted szét őket? He?! Nagyon, nagyon, de nagyon remélem, hogy ki fognak békülni, mert esküvőt akarok!
    Oké abba hagyom a követelőzéseket. Gratulálok 10.000-hez. Megérdemled! :3 Nagyon jól megírtad, s Louis-on megint kacagtam egy jót! :)
    Imádlak ♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Miért akartok ennyire esküvőt? Utána meg jöhet a válás, vagy mi a szösz? :P
      Köszönöm szépen! Örülök, hogy Louison megint jót kacagtál! :) Én is imádlak!
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Nagyon jó lett :3 várom a kövit ;)
    Puszi Fanni~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Már fent is van a következő!
      Puszi: Klau

      Törlés