2015. június 30., kedd

33. fejezet

Zayn Malik

Mikor végre eltűnik ez a bolond nő, akiről közben kiderült, hogy Joe anyja, és a húga is lelép félve fordulok Jenny felé. Megrémít a látványa. Arca hamuszürke, szemei élettelenek. Csak bambul maga elé, mint aki nem is érzékel semmit a külvilágból. Észreveszem, hogy picit meginog, és még pont idejében kapok utána, hogy a karjaimba ájuljon, és ne a kemény betonra essen össze. Idegesen felkapom az ölembe, és gyors léptekkel indulok be a házba. Mivel mindkét kezem foglalt, így belerúgok néhányszor az ajtóba, hátha valaki kinyitja azt. Úgy látszik, szerencsém van, mert az ajtó pár pillanaton belül feltárul, és a szikrákat szóró szemű édesanyámmal találom magam szembe. Tekintete rögtön megváltozik, amikor meglátja karjaim között az eszméletlen lányt. A haragja átcsap aggodalomba és féltésbe. Gyorsan beslisszolok mellette. Utam elvezet a nappali előtt, ahol a többiek vannak.
-Mi történt vele? - kérdezi kétségbe esve Louis, miközben odasiet hozzánk.
-Megjelent Joe anyja, és mindennek elhordta.
-Hogy ki? Hogy került az ide? - értetlenkednek a többiek is.
-Megszökött a kórházból, és a sajtónak hála még csak nehéz dolga sem volt megtalálnia Jennyt. Szerencsére megjelent a lánya, azaz Joe testvére, meg a mentők. Most már mindenki elhúzott. Én pedig nem bánnám, ha felengednétek a szobánkba, mielőtt elejtem. Nem azért, mert nehéz, hanem mert ájultan nehéz tartani a tehetetlen testét. Anya! Te pedig ide hívnád a dokinkat? - Anyám bólint egyet, és már veszi is elő a telefonját. Én felsietek a szobánkba, ahol Louis elhúzza a takarót, hogy könnyen le tudjam fektetni az eszméletlen lányt, és utána betakarhassam. Aggódva figyelem lecsukott szemeit és hamuszürke arcát.
-Miket mondott az a nő, amitől elájult? - Louis halkan szólal meg, de testtartása feszültségről, idegességről árulkodik.
-Megvádolta, hogy Ő ölte meg Joet. Nagyon sok, nagyon csúnya dolgot vágott a fejéhez. Többek között azt is, hogy miatta halt meg a baba, és Joe is. Talán a legszebb jelzője az volt, hogy kurva, a legdurvább pedig, amikor Jenny halálát kívánta.
-Aggódom érte. Most kezdett volna kicsit helyre rázódni, de ezek után nem tudom, hogy mi lesz, ha felébred.
-Nehéz lesz, de segítenünk kell neki. Nem engedhetjük, hogy vissza süppedjen a depressziójába. Mellette kell lennünk. Nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb megoldás. Elutaznom vele valahová kettesben, vagy vigyük vissza Londonba, és ott együtt figyelünk rá. - Pár perces csönd áll be köztünk, melyet Louis szakít meg.
-Nehéz ezt mondanom, mert szívem szerint segítenék neki, és vele lennék, de úgy érzem, neki most rád van szüksége. Szerintem utazzatok el egy rövid időre, utána pedig Londonban már én is ott leszek.  - Bólintok egyet, hogy megértettem szavait, majd mindketten az ajtó felé kapjuk a fejünket, ahol megjelenik az orvosunk. Elmondjuk neki a történteket, a balesettől egészen a mai napig. Hümmög egy keveset a doki, megméri a vérnyomását, pulzusát. Idegesít a várakozás, a tehetetlenség.
-Semmi komoly baja nincs, legalább is fizikálisan. Szerintem lelkileg van leterhelve, és gyanús, hogy nem aludta ki magát rendesen egy ideje. Így adnék neki egy altató injekciót, amitől holnap reggelig fel sem fog kelni. Holnap pedig, amikor felébred szóljatok, és kijövök megint megnézni, hogy mi a helyzet.
-Oké, Doki. Köszönjük. - Nézek hálásan az orvosra, de ő már a táskájában kutat. Elővesz egy steril fecskendőt, felszív egy kis üvegcséből valami átlátszó folyadékot, gondolom ez lehet az altató, és miután megpöcköli és egy kicsit kinyom belőle a levegőbe, már Jenny karjába is nyomja. Ezután elpakolja a cuccait, és szó nélkül, csak felénk biccentve kivonul a szobából. Louis is távozik, én pedig csak bámulom a tökéletes arcot. Igen, nekem még így kiütve, kócosan is tökéletes. Lassan összeszedem a cuccaimat és elvonulok zuhanyozni. Egy gyors tusolás után megmosom a fogamat és belebújok egy bokszerba és egy pólóba. A törölközőmet kiterítem, majd bemegyek a szobába. Óvatosan befekszem az imádott lány mellé. Óvatosan átölelem a derekát, mire Ő hozzám bújik. Mennyire hiányzott már ez nekem. Lassan a fáradtság maga alá temet, és elalszom.

Reggel arra ébredek, hogy Jenny izeg-mozog mellettem. Azt hittem, felébredt, és szabadulni akar a karjaim közül, de legnagyobb megdöbbenésemre még alszik. Kómás agyammal nehezen fogom csak fel, hogy valamit álmodik. Amikor lég vétele kezd zihálóvá válni, akkor kezdek igazán megijedni.
-Jenny! Kicsim! Ébredj fel! - kezdem finoman keltegetni. Semmit nem reagál, de most már a testét is kezdi dobálni, rajtam pedig kezd eluralkodni a pánik. - Jenny! Kelj már fel! - hangom már határozott, és finoman meg is rázom közben, de nem akar magához térni. - Kicsim! Kelj már fel! Ez csak valami rossz álom! - ezúttal már szinte rángatom. Egyszer csak felül, riadtan kipattannak a szemei, miközben kapkodja a levegőt és zilál. Rémülten és egyben értetlenül néz körbe, de megakad a szeme rajtam.
-Csak álmodtál! Csak egy rossz álom volt! - próbálom nyugtatni, miközben magamhoz akarom vonni, de ellök magától. A szívem összeszorul mozdulatától, nem értem, hogy mi a baj. Ő rémültem felcsúszik a párnák közé, hátát az ágy támlájának veti, és keservesen zokogni kezd, miközben arcát kezei közé temeti. Mi van most? - Mit álmodtál, Kicsikém? Csak én vagyok az, Zayn! Szeretlek! Gyere ide, kérlek! Ne lökj el magadtól! - Óvatosan, centiről-centire közelítem meg, majd finoman karomba zárom. Szerencsére most nem lök el magától, így óvatosan ringatni kezdem, miközben Ő elbújik a nyak hajlatomban, a kezeivel pedig a pólóm anyagába markol. - Mi az Jenny? Mit álmodtál? Kérlek mondd el!
- Te is, és Louis is engem okoltatok a baba miatt, azért kidobtatok a házból, minden cuccommal együtt. - Nehezen kezdi el mesélni az álmát, de az én testem megfeszül a hallottaktól. - Elkezdtem bolyongani a városban, míg kilyukadtam egy hídnál. Éppen le akartam ugrani, amikor felébredtem. Szörnyű volt, Zayn! Tudom, hogy az én hibám a baba, de a Ti szátokból hallani... az valami elmondhatatlanul szörnyű volt.
- Jenny! Számtalanszor elmondtuk már, hogy nem a Te hibád! Védeni akartad a babát, ami nem sikerült. Ez egyedül Joe hibája, amiért elrángatott magával. Senki sem okol téged, esetleg te saját magad, amit pedig megmondtunk már ezerszer, hogy ne tedd! Szeretlek! Nem foglak sem elhagyni, sem elküldeni! Sőt! Ha tehetném magamhoz láncolnálak. - Érzem, ahogy mondataim hatására izmai lassan ernyedni kezdenek. Lassan megnyugszik. Percek óta ülhetünk összeölelkezve, amikor halk kopogás után Louis feje jelenik meg az ajtóban. Mosolya hamar lelohad arcáról, ahogy felméri a helyzetet.
-Sziasztok! Mi történt?
-Semmi.. Rosszat álmodott, és alig tudtam felébreszteni. Álmában azzal vádoltuk, hogy ő tehet a balesetről, és hogy kidobtuk a házból minden cuccával együtt, ő meg le akart ugrani egy hídról.
-Jenny! Ne legyél már buta! Hányszor mondjuk el, hogy nem a Te hibád? De tudod mit? Mivel ilyet feltételezel rólam, még ha csak álmaidban is, ezért bosszú jár! - És már meg is indul felénk. Bevetődik az ágyba Jenny másik oldalára, és már csikizni is kezdi. A lány vergődve, kacagva csúszik ki karjaim közül, miközben próbálja hárítani az öccse támadását. Én is elmosolyodok a szemem előtt lejátszódó harc miatt. Hihetetlen látni, hogy a haverom milyen gyorsan elfeledteti vele az álmát. Az ajtónk megint nyitódik, és egy kócos göndör fej bukkan fel.
-Ohohó! Itt meg mi folyik? Gruppen? Én is csatlakozhatok? - Húzza perverz mosolyra  a száját Harry. Három párna is repül felé, de még időben becsukja az ajtót, és halljuk, ahogy röhögve távozik.
-Na szóval, drága nővérkém! Jöjjenek a komoly dolgok. Van olyan hely, ahová szívesen elutaznál? Ami már régi vágyad?
-Nincs. Talán valami tengerpart. - gondolkodik el Jenny testvére kérdésén.
-Oké! Akkor Zayn! Valami tengerparti helyet keresünk, amíg Jenny felöltözik. Szeretném, ha holnap indulnátok, úgyhogy ma még be is kell pakolnunk.
-Tessék? Ti miről beszéltek? - Jenny értetlenül járatja tekintetét közöttünk.
-Az a helyzet, tesókám, hogy én mos mégiscsak kidoblak. Méghozzá Zaynnel együtt holnap kidoblak titeket a reptéren, hogy elutazzatok kettecskén valahová pihenni, regenerálódni. És nincs apelláta! Mentek és kész! Na menjél fürdeni, mert büdi vagy! - És röhögve a saját eszetlenségén kiszökdécsel a szobából. Komolyan ő a legidősebb közülünk? Na ezt néha igazán nehéz elhinni! Nyomok egy puszit a barátnőm szájára, és kikászálódom az ágyból, hogy a haverom után mehessek, nehogy valami beduin törzshöz küldjön minket kikapcsolódni. Hiszen tőle kitelik.


Sziasztok!
Remélem mindenki megnyugodott! Nem halt meg Jenny, csak álmodta. Remélem így már nem gyűlöltök annyira. :) Még most kiraktam inkább a részt, mert reggel nem tudom, mikor lett volna időm.
Köszönöm a sok pipát, komit és oldalmegjelenítést! :)) 
Várom a véleményeket a részről!
Puszi: Klau 

13 megjegyzés:

  1. Hát, igen. Ha, azt mondanám, hogy nem kaptam agyfaszt, akkor hazudnék, de megnyugodtam. :) imádtam ezt a részt is, viszont nagyon megijedtem, mikor Zayn nem tudta felkelteni Jenny-t. És ha már Zayn-nél tartunk: Most őszintén, hogy lehet ennyire cukii?? "Ha tehetném magamhoz láncolnálak" ettől én olvadok. Na, jó, a lényeg, hogy minél előbb hozd, a kövi részt, mert gondolom te is tudod, milyen idegtépő várakozni!?? Imádtam! <3!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy megnyugodtál! :) Zayn nagyon cuki, igen. <3
      A rész ma valamikor fent lesz, ha lesz időm átnézni!
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Huhh! Most teljes egészében megnyugodtam. De viszont Joe anyját viszont oda kéne láncolni a kórházhoz. Vagy valami :DD
    Annyira aranyos volt Zayn :3 És Louis is :3.
    Harry pedig mindig is perverz marad.
    Most komolyan megnyugodtam! De ha ilyen tényleg megtörténik, akkor én is megölöm magam!
    Imádom a blogod és téged is <3<3<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Én is imádlak! :) Nem tudom megszokni az új neved! Tetszik, csak szokatlan! :))
      Joe anyja terveim szerint már nem tér vissza, de ez semmit nem jelent nálam. Igazából a feltűnése is egy hirtelen ötlet volt! :)
      Nem ölöd te meg magad! Ez viccnek is rossz! NE mondj/írj ilyeneket, mert még ijedtem lelököm Jennyt a hídról! :)))
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Na azért ám te nő!:)
    Nem vagy te kegyetlen.......annyira:D
    Sikeresen kiakasztottál engem is.
    De sikerült megnyugtatnod!:)))
    Harryn röhögtem! A kis perverzke!:DDD
    Hát igen, én is kinézem Louisból hogy benszülöttekhez küldi őket!:D
    UI.már nagyon várom a kövi részt!^^
    Imádás van!<333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm! Nem is vagyok kegyetlen! Én imádlak titeket, de ezt a húzás nem hagyhattam ki! Mindenki kiakadt rajta, bedig mindenki sejtette, hoyg csak egy álom! :)) Úgy látszik, túlzottan kiszámítható vagyok! :(
      Ha minden jól megy, ma olvashatod a kövit!
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Szia! :)
    Ma találtam rá a blogodra és hűű...
    Egy nap alatt elolvastam az összes részt. Le vagyok nyűgözve! :) Csak így tovább várom a következő részt.
    Üdv. Fanni ��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy rátaláltál a blogra, annak meg még jobban, hogy tetszik is az én kis agyszüleményem. :)
      Rész ma várható valamikor!
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Helyes, ez a minimum hogy csak álom volt! Tudod te mit éltem át ma?! Most értem haza és csak most tudtam elolvasni. A rész fantasztikus lett, mindenki rohadt cuki és mindenki annyira megzabbantanék. Remélem a nyaralásuk szipi-szupi lesz:3 Viszont, ha még egy ilyen agyfaszos résszel jössz nekem hát akkor én isten a bizony hogy még nem tudom mit csinálok de kemény leszek!:D Én soha, mondom SOHA nem voltam ilyen gonosz - szerény véleményem és nézőpontom szerint - egy részben sem:D A blogodat még mindig imádom, az írásod még mindig elkápráztat, a történetedtől a fellegekben járok. Imádás van! Minél hamarabb azt a következő részt:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Mit izgultál, hiszen rögtön levágtad, hogy csak álom. Különben is, eléggé kiszámítható vagyok. Agyfaszos részt nem tervezek, most inkább átmegyek rózsaszínű ködbe, legalább is ez a tervezet. Aztán, hogy ebből mi lesz? Passz. Ez az agyfasz okozása is csak írás közben jutott eszembe, nem volt tervbe véve. De én úgy gondolom, és még szerintem nagyon sokan, hogy Te csak csendbe legyél, és lapítsál nagyon mélyen! Most úgy őszintén! Hányszor élvezted, hogy minden olvasód kiborult? Agyfasz + agyhall egyszerre? Nézd már vissza a komikat!
      Köszönöm a dicséretet, ma jön a kövi rész. Ahhoz képest, hogy azt mondtam, augusztus elejéig heti két részt ígérek, naponta jöttek most a részek! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Ó te jóságos! Most megnyugodtam! Te! Tudod mit éltem át?! Borzasztó volt! De most egy szikla... khm egy egész hegy gördült le a szívemről. Álom volt. Huhh. Oké. Mély levegő és újra. Szóval IMÁDTAM! ♥ Mindenki eszméletlen cuki volt:3
    Engem zayn nem akar magához láncolni? :'D ♥ I wish... :3
    Jenny... most utaznak legyen boldog és mosolyogjon! :)
    Harry-nek de imádom a hülye fejét :'D
    Louis hmm kitudja még talán egy kannibál néphez is elküldené őket, de egyébként itt: "Nyomok egy puszit a barátnőm szájára, és kikászálódom az ágyból, hogy a haverom után mehessek, nehogy valami beduin törzshöz küldjön minket kikapcsolódni. Hiszen tőle kitelik." Jót szórakoztam :DD
    Te jó ég! Akkor most remélem egyenlőre minden happy.
    Remélem hamar tudod, hozni a kövit!
    Imádlak ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm! :) Sajnálom, ha nagyon sokkoltalak. Engem is magához láncolhatna Zayn! Elhiheted, én sem ellenkeznék. :)))
      Elviekben most minden happy, vagy nem? Kiderüüüül! :))
      Ma valamikor rész!
      Puszi: Klau

      Törlés