2015. május 14., csütörtök

10. fejezet

Jennifer Smiths

 Majdnem 1 hónap telt el azóta, hogy elindultunk a turné folytatására. Zaynről azóta csak annyit tudunk, amennyit bárki más.Nem beszél a fiúkkal, ha hívják kinyomja őket, vagy csak egyszerűen nem veszi fel nekik. Teljesen elzárkózott tőlük. Na de kezdjük az elején.
Miután elutaztunk a turné helyszínére, egy nap pihi után beindult a munka. Az én feladataim is megsokasodtak. Sajnos a fiúknak sem ment könnyen az átállás. Nehezen szokták meg, hogy csak négyen vannak, hiányzott nekik Zayn. Louis haragja is átcsapott csalódottságba, főleg hogy a srác neki sem válaszolt. Az első koncertek nagyon megviseltek mindenkit. Volt, hogy Harry el is sírta magát a színpadon. Lassan kezdik magukat túl tenni a helyzeten, bár újabban nagyon gondolkoznak azon, hogy valakit keresni kellene a helyére. Simon és a többi nagymenő szerint a négy fős fiúbandák nem életképesek, mindenképpen pótolni kell a hiányzó tagot. Felmerültek olyan ötletek, hogy egy show keretein belül kellene keresni valakit. A fiúkban kettős érzések dúlnak. Érzik, hogy hiányzik egy tag, kellene helyette valaki, de ugyan akkor szerintem mindenki abban reménykedik, hogy Zayn meggondolja magát. Nem sok esélyt látok rá. A show ötlete nem igazán tetszik nekik. Megszokni egy új embert sem lenne nekik egyszerű. Az egyetlen nyomós indok, amit Paul és Simon hangoztat az az, hogy mekkora felhajtás lenne körülöttük.
Tegnap este volt a Asian Awards, ahol Zayn először mutatkozott nyilvánosan a kilépése óta. Az újságok ma ezzel vannak tele. Mi a fiúkkal úgy döntöttünk, hogy együtt nézzük meg az újságokat, a netes írásokat. Ja! Nem is említettem! A fiúkkal egyre jobb lett a viszonyom. Liam lett a legjobb barátom. Vele bármit megbeszélhetek, de Harry és Niall is közel került hozzám. Mondjuk így, hogy egy hónapja szinte napi 24 órában együtt vagyok velük nem is csoda. Hogy Louissal mi a helyzet? Nem is tudom igazából. Nem veszekszik velem, néha látom, hogy próbálkozna, de igazából sokszor kerül. Liam szerint ha ideges, vagy magába fordul, akkor teszi ezt, mert saját bevallása szerint fél tőle, hogy megint rajtam vezetné le a mérgét. Nem akar megbántani. Ez eddig rendben is lenne, de így pont Ő az, akit a legtávolabb érzem magam a négy fiú közül, holott vele kellene a legszorosabb kapcsolatomnak lennie. Na de majd alakul valahogy. Mindenesetre jelenleg jobb a helyzet, mint a kezdetekben. Na de el is készültem a reggeli teendőimmel. Irány a nappali. Igen, nappali, ugyanis egy hatalmas öt szobás lakosztályban tengetjük napjainkat, ahol minden szobához van külön fürdő, meg egy hatalmas közös nappali. A beszűrődő hangok szerint a többiek már gyülekeznek, hogy  megnézzük a cikkeket. Kilépek a szobámból, és egy párna repül felém. Ez már nem újdonság, rutinosan kapom el a párnát és felhúzott szemöldökkel nézek szét a helységben.
-Sziasztok! Megint oviban érzitek magatokat? Mi van már megint? - Tényleg úgy érzem magam skszor, mint egy ovonéni. Néha igazán gyerekesek tudnak lenni. Niall néz rám felháborodottan.
-Bocsi a párna miatt! Nem Te voltál a cél, hanem Harry! Megint ellopta a szendvicsem! Miért nem tud rendelni magának? - nyafog mint egy öt éves.
-Harry! - kiáltok fel, és már sétál is felém.
-Éhes vagyok! Miért nem rendelt többet, hogy nekünk is jusson! - panaszkodik. Tényleg a dedóban érzem magam.
-Add vissza neki! Niall! Te meg legközelebb mindenkinek rendelj! Hol a telefon? Leszólok, és rendelek kaját, ugyanis én is éhes vagyok. Louis! Jó reggelt! Te is kérsz reggelit? - mosolygok rá az éppen belépő öcsikémre.
-Nektek is jó reggelt! Igen, én is kérek, és rengeteg kávét! De jó lesz már, hogy mindjárt szünet! Ki sem fogok kelni végig az ágyból! - enged meg felém Ő is egy fáradt mosolyt. Igen. Az egy hónapos turné, és ez az egész felfordulás leszívta az erejüket. Megrendelem a reggelit, amit kis idő múlva már hoznak is. Mindannyian megreggelizünk csendesen, majd kényelmesebben elhelyezkedve kezünkbe vesszük az újságokat.
-Úr Isten! Mit csinált ez a nagyon hülye magával? - kiált fel Loius először. Értetlenül kapom rá tekintetemet, amire Ő felém mutatja az egyik újság címlapját, amin Zayn szerepel. De hogy néz ki!



















-Uh... Ezt lehet nem kellett volna neki! Ez brutál! - nyög fel Niall is.
-Mikor volt utoljára ilyen haja? - értetlenkedik Harry is.
-Hát, szerintem valamikor tini korában. - röhög fel Louis - Ez nem Ő! Eddig a haja volt a mindene, most meg letúratta! Egyszerűen én már semmit nem értek vele kapcsolatban. - keseredik el Louis. Látszik rajta, hogy egyszerűen nem tud túl lépni az egész helyzeten. Ilyenkor igazán megsajnálom. Szívesen megölelgetném, hiszen az öcsém, de a büszkeségem nem engedi.
-Ezt nézzétek! - mutatok fel egy újabb képet, amit én találtam. - Én ezt nem értem! Miért az anyukájával ment, és nem Perryvel?


-Na ez egy jó kérdés! Lehet megint vihar van a paradicsomban! - röhög fel Niall. - Soha nem fogom megérteni, hogy mit imád annyira rajta. Egy kétszínű picsa.
-Mégis Őt választotta a banda helyett. - szól halkan Liam.
-Sajnálom, hogy ezt mondtam annó. Azóta ezen kattogtok, pedig ez egyszer sem biztos! - próbálom menteni a menthetetlent.
-De valószínű ez a helyzet, hiszen minden erre vall. Csak az a kérdés, hogy mivel tartja sakkban a csaj. - most már Louis is beleszól.
-Na mindegy. Mit írnak? - zárom le a témát.
-Chhh... Még megköszöni nekünk! Nekem ne köszöngessen semmit, hanem vegye fel azt a nyamvadt telefont! - kiabál Louis. Mondom én, hogy nem tud beletörődni a dolgokba. Idegesen dobja le a kezében lévő újságot. Ekkor Paul lép be a szobába.
-Sziasztok! Mi a helyzet fiatalok? Látom megtaláltátok az újságokat, amiket hoztam nektek.
-Meg, de inkább ne tetted volna! - morog Louis, miután mindannyian köszöntöttük az érkezőt.
-Jenny! 2 nap múlva indulunk haza. Mindenkinek szünete lesz. Te merre leszel? A fiúk házában?
-Nem! Foglalok magamnak egy szobát valahol, és míg szünet lesz keresek magamnak valahol egy kisebb házat vagy lakást. Még magam sem tudom.
-Hogy mit csinálsz? - néz rám kitágult szemekkel Louis - Nem mész Te szállodába! Ott a közös ház! Elférsz. Különben is! Minek neked saját ház?
-Nem megyek vissza a közös házatokba. A ház pedig azért kell, hogy legyen hol laknom, ne kelljen mindig szállodában lennem, amíg szünet van a turnén.
-És van is rá pénzed? Mert ha a közösbe nem akarsz visszajönni, lakhatnál valamelyik házamban. - köti az ebet a karóhoz. A többiek meg csak közöttünk kapkodják a fejüket.
-Képzeld meg van rá a pénzem. Miután a szüleim meghaltak, rám hagytak mindent. Mikor idejöttem Londonba, felszámoltam az ottani életemet, így eladtam a házat is. Ahelyett akarok Londonban venni valamit. Már semmi sem köt a régi életemhez.
-Akkor is felesleges...- kezdené Louis, de Liam a szavába vág.
-Hagyd, hagy élje a saját életét, ahogy akarja! Ha házat akar venni, akkor inkább segíts neki választani. Örülj neki, hogy nem elszórta az örökségét a plázákban, hanem értelmes dologra költi! Inkább legyél rá büszke!
-Na de...
-Na elég a vitából! Mindenki kezdjen készülni, fél óra múlva lent az előtérben találkozunk, és irány az interjú!
Ezzel Paul elvágja a vitát, és kivonul a szobából.
-Ezt még nem zártuk le! - szól utánam az öcsikém, mikor én is elindulok a szobámba. Szóval két nap múlva London. Lakás keresés. Remélem nem futok össze megint Zaynnel, mert nem tudom hogy viselkednék vele. Gyűlölöm azért, amit a fiúkkal tett,, de vonz is valamiért, pedig én ezt nem akarom! Na de ezen fölösleges agyalnom! Annyira szerencsétlen még én sem lehetek, hogy megint összefutok vele! Vagy mégis?

5 megjegyzés:

  1. Omg
    Hát igen a sors kiszámíthatatlan!:)
    Bármi lehet!:DD
    Siess a kövivel!!^[

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Holnapra megvan a kövi! :) Kicsit belekukkantunk majd Zayn gondolataiba. Sőt! Lehet fény derül pár titokra? De majd holnap kiderül! :)
      És hogy a sors kiszámíthatatlan? De még mennyire hogy az!
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Szia! Nagyon jó lett! Mikor lesz kövi rész?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen! :)
      Szerintem holnapra meglesz a következő, igaz lehet csak este!
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Szia! A blogomon vár rád egy díj csak nincs chated ezért ide írom. Link: meetwithmeagain.blogspot.hu

    VálaszTörlés