2016. február 16., kedd

Köszönetnyilvánítás + Statisztika

Sziasztok! 

Búcsúznom kellene, de én magam sem tudom, hogy hogyan. Persze remélem, hogy nem az olvasóktól, azaz tőletek búcsúzom, csak a sztoritól. Ez volt az első blogom, az első alkalom, hogy az írással próbálkoztam. Az eleje elég gyenge lett, de szerintem utána egészen szépen feljött a sztori. (Ha nem így gondoljátok, akkor sajnálom.) Köszönöm szépen mindenkinek a támogatását, a feliratkozásokat, a komikat. Nagyon hálás vagyok azért, hogy amikor elbizonytalanodtam, tartottátok bennem a lelket. Elmondhatatlanul hálás vagyok a támogatásotokért. Remélem, hogy velem tartotok továbbra is, hiszen most már nekihasalok a másik történetemnek, amit vannak közületek páran, akik már olvasnak. Rövid időn belül neki is esek. Aki esetleg nem tudná, annak szól a következő link, ahol elérhetitek a másik sztorit, ami úgy szintén Zayn Malik fanfiction. 


Itt már 7 fejezetet megtalálhattok. Remélem, hogy mindannyian velem tartotok ott is. 
Külön szeretném megköszönni Des Tiny-nek a segítségét és biztatását, a sok tanácsát. Az ő véleményét kértem ki legelőször erről a sztoriról, és rengeteget segített nekem, hogy jó irányba változzon az írásom. 
De köszönöm szépen még egyszer mindenkinek, aki elolvasta az írásomat. Imádlak Titeket! Nélkületek ez a sztori sem fejeződött volna be. 
(Azt azért megsúgom, hogy jelenleg úgy gondolom, hogy vége ennek a sztorinak, mégis ilyen kissé furcsán lett vége. Erre nagyon egyszerű a magyarázat. Így meghagytam magamnak az esélyt, hogy esetleg még egyszer folytathassam ezt a sztorit, bár hangsúlyozom, jelenleg ennek itt a vége, szerintem. )

És akkor pár adat, táblázat.


  67.086 oldalmegjelenítés eddig
48 rendszeres olvasó
Az első oldalmegjelenítésem az USA-ból volt. Bármilyen furi is ez nekem is. :D









De nem is untatnálak ilyenekkel tovább titeket.
Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek, hogy velem tartott. Szeretlek Titeket! :)


Puszi: Klau

1 megjegyzés:

  1. Szia.Kár,hogy véget ért a blog.Imádtam olvasni,még ha nem is az elejétől tartottam veled.Eszméletlenül sajnálom,hogy mostanában eltűntem és nem komiztam,de a feltett részeket ugyanúgy elolvastam.(Csak mivel most 8.-os vagyok,ezért nagyon fontos volt a félév.)Gratulálok az elért sikereidhez.Mint említetted a blogtól búcsúzol és nem az olvasóktól,szóval,ha már itt tartunk,akkor elmondanám,hogy alig várom,hogy folytasd a másik blogod.Remélem,hogy az is ilyen sikeres lesz,ha nem még sikeresebb.Fantasztikus az írásod és imádom a karaktereidet is.Biztos,hogy nem ez volt az utolsó rész,amit elolvastam ezen a blogon.Amint időm engedi,újra fogom olvasni.És,mint te is írtad van esély a folytatásra,így nálam is a remény hal meg utoljára.Nem is szaporítanám tovább a szót,csak még annyit "mondanék",hogy köszönöm,hogy részese lehettem ennek a csodának.Találkozunk a másik blogodon.Szeretlek és hatalmas ölelés:Meli :)

    VálaszTörlés