2016. február 16., kedd

Epilógus

Jennifer Smiths



Csak ülök a fotelben és meredten bámulok ki a fejemből, miközben az emlék képek elszánkáznak a szemeim előtt. Látom az első találkozásunktól kezdve mindent, miközben testemen átszaladnak a régi érzések is. Hányszor is akartam gyűlölni? Rengetegszer. Talán összeszámolni sem tudnám igazából. Hiszen mindig, amikor valami rossz dolog történt velük, őt akartam hibáztatni, meg akartam utálni, gyűlölni akartam, hogy el tudjam felejteni, de soha sem sikerült. A szerelmem mindig is erősebb volt, mint a vágy, hogy gyűlölni tudjam őt. Hányszor estem kétségbe azért, mert nem tudtam leküzdeni a bennem élő szerelmemet iránta… ami a mai napig is teljes lánggal ég bennem. Amikor a kisfiunk megszületett és ő végig mellettem volt a vajúdás alatt, akkor talán még szorosabb lett a minket összekötő szerelem. Hiszen megkaptuk az élet nagy csodáját. Egy picinyke gyermeket, aki kettőnk egyesülése. Az apja gyönyörű szemeivel, csodás mosolyával… Hogy milyen ember lesz belőle? Ez még a jövő zenéje, hiszen még csak két hónapos, mégis ő és az apja tölti ki a mindennapjaimat. Egy percig sem bántam meg, hogy lett ő nekünk. Ha arra gondolok, hogy akár már lehetne egy nővére, vagy egy bátyja, a torkom elszorítja a bánat, de valami oka volt annak, hogy ez így történt. Meg kellett tanulnom belenyugodni a dolgok alakulásába, és hálát kell adnom azért, ami most van. A szerelmemért és a gyermekemért.
Kicsit megrázom a fejemet, ahogy visszacsöppenek a gondolataimból és a tekintetem rátalál az ölemben fekvő füzetre, amibe a rólunk szóló cikkeket gyűjtöttem össze. Legalább is azokat, amik megfelelnek a valós életünknek is. A pletykákkal, rossz indulatú rágalmakkal teli tűzdelt firkálmányokkal nem foglalkozom. Mosolyogva kezdem lapozgatni a kis füzetet és újra olvasni a cikkeket.


Jennifer Smiths és Zayn Malik babát vár

A napokban felröppentek a hírek, hogy a sztárpár gyermekáldás elébe néz. A rosszindulatú pletykák szerint csak ezért próbálják meg kapcsolatukat helyreállítani, míg mások szerint nem is Zayn az apa. Az igazság kiderítése végett Zayn Malikot kérdeztük, aki megnyugtatott mindenkit: „Igen, tényleg babánk lesz. A kapcsolatunk egy nehéz időszakon van túl, de most boldogabbak vagyunk, mint valaha.” Nyilatkozta a sztár. Tehát hölgyeim, sajnálattal közlöm önökkel, hogy imádott énekesük apuka lesz. Gratulálunk nekik!


Zayn Malik megnősült

A legnagyobb titokban, csak a család és a szűk baráti társaságuk körében mondták ki az igent! Zayn Malik ezzel milliók álmait és vágyait törte össze, hiszen elvette a leendő gyermekének az anyját, Jennifer Smithst. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk nekik!

Megszületett Zayn Malik kisfia

A sztárpár gyermeke tegnap született meg. A kórház és az ismerősök nem adnak ki semmiféle információt. Annyit lehet tudni, hogy a legújabb celeb baby fiú, valamint, hogy anyuka és a baba is jól vannak. Egy nevének eltitkolását kérő barát annyi titkot megosztott velünk, hogy Zayn végig jelen volt a szülésnél.

Zayn Malik hazavitte a kórházból a kisfiát

A legnagyobb titoktartás közepette vitte haza családját a híres énekes. A babát takarták, hogy még csak véletlenül se lehessen lencsevégre kapni. Vajon mikor láthatnak napvilágot az első fotók?

- Már megint ezeket olvasod? - hallok meg egy vidám hangot az ajtóból, mire mosolyogva odakapom a tekintetemet, hogy szerelmemre nézhessek, aki sietve lépked felém, hogy adhasson egy puszit üdvözlésképpen. Éppen eléri a célját, amikor a bébi őrzőn keresztül meghalljuk kicsi fiunk panaszos sírását. – Maradj, majd én hozom. – És már indul is felfelé a lépcsőn. Én eközben az ölemben fekvő „emlékkönyvet” elteszem a helyére, hiszen már nem lesz ma rá szükségem. Boldogan nézem végig, ahogy szerelmem leballag a lépcsőn, miközben csillogó szemekkel néz a karjaiban tartott apróságra, miközben nagyban magyaráz neki. Kellhet ennél több a boldogsághoz? Nem hiszem. Úgy érzem, hogy hihetetlenül szerencsés vagyok, hiszen az életem egyenesbe jött. Biztos, hogy lesznek még buktatók, akadályok, amiket le kell küzdenünk, de úgy érzem, hogy így együtt bármivel könnyedén megbirkózhatunk. Hiszen együtt vagyunk, szeretjük egymást és csakis ez számít. Mosolyom kiszélesedik, ahogy eszembe jut, hogy mi lenne az elmúlt időszak legjobb szalagcíme. Gyűlölet, vagy szerelem? Nálunk szerencsére a szerelem felé billent a mérleg, bár kételkedem benne, hogy a gyűlölet komolyabban szóba jöhetne-e közöttünk, hiszen annyiszor akartam gyűlölni, mégsem sikerült. Zayn ide érve hozzám leereszkedik mellém a kicsi fiammal együtt és ahogy elnézem kettősüket, megfogalmazódik bennem két kérdés. Kívánhatnék én ennél többet? Nem hiszem… Hogy mi jön ezután? Majd kiderül… De így hárman mindent megoldunk majd, ebben biztos vagyok.


The End


 Sziasztok!
Sajnálom, hogy csak most, de beteg is voltam, meg el is indult a suli. Tudom, hogy eredetileg úgy volt, hogy itt lesz még néhány rész, de úgy gondoltam, nem húzom tovább. Tudom, hogy ez most kicsit rövid lett, de nem tudok mást írni. Úgy érzem, hogy ennyi elég ide. Remélem, hogy megírjátok nekem a véleményeteket a befejezésről. Nem búcsúzom, mert jövök még egy bejegyzéssel. 
Köszönöm szépen az előző részhez érkezett komikat. Várom őket most is! 
Puszi: Klau

6 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnalalom hogy ennyi de nagyin jol megirtad:) imadtam az egesz blogot es nagyon remelem hogy irsz meg blogokat<3

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Imádtam az egész történetet érzelmekkel csavarokkal...izgalmakkal teli tortenet volt.
    Frenetikus vagy!
    Koszonom, hogy olvashattam eme nagyszeru tortenetet!
    Szia
    BezTina

    VálaszTörlés
  3. Sziaa (:
    Amikor olvastam éppen a buszon voltam ,és elkezdtem sírni ,hogy vége van ,meg ,hogy milyen cukik együtt stb. Hát a velem szemben ülő nénike kérdezte,hogy mi a bajom ,hogy elkezdtem sírni,én meg elkezdtem magyarázni a blogodról meg ,hogy milyen jó szerelmesnek lenni , a néni úgy nézett rám mintha szellemet látott volna XD Hahaha...
    Nagyon sajnálom,hogy vége van a blognak ! Egyszerűen imádtam! (:

    VálaszTörlés
  4. Szia :D
    Hú, hát nem számítottam egy epilógusra, de méltó lezárása volt a történetnek. Örülök, hogy olvashattam, és a másik bologodnál is számíthatsz rám!
    Sok sikert!
    Jenni

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Most akkor kezdjünk el hisztizni... Miért lett vége?! Én még annyira olvastam volna tovább. És mi lett Lous-ékkal? Nagyon remélem, hogy ők is boldogok lettek a végére! És mi lett a baba neve? :o Hogy merészelted ezt a fontos információt kihagyni?!
    És most lépjünk túl ezen...
    Nagyon aranyos lett a befejezés, s nagyon örülök hogy nem a gyűlölet lett a vége. :)
    Imádtam a sztorit, a karaktereket, az írásodat, a kinézetet. Szerintem ez egy jó kis blog! :)
    Ölelés:One Girl

    VálaszTörlés
  6. Hey:)
    Nagyon nagyon sajnálom,hogy csak most írok neked de, sok dolgom volt..ne haragudj<3. Huhh istenem ez a befejezés nagyon gyönyörű volt. Komolyan. Nem mondtad el a baba nevét. Ez nem volt szép. Örülök,hogy Jenny és Zayn boldogak. Nagyon a szívemhez nőt a blogod, fájó szívvel de, elbúcsúzok tőle. Majd talán egyszer újra olvasom az egészet,hogy újra részese lehessek egy csodálatos történetnek.
    Nagyon köszönöm,hogy ilyen csodálatos blogot írtál.
    Nagyon köszönöm,hogy a végére lett egy kicsi baba.
    Nagyon köszönöm,hogy feldobtad a napjaimat a részekkel.
    Nagyon köszönöm,hogy felcsillanhattak a szemeim amikor megláttam,hogy van új rész.
    És nagyon köszönöm,hogy részese lehettem egy ilyen történetnek. Nagyon fog hiányozni, furcsa lesz,hogy nem jövök el mindennap,hogy megnézzem van-e új rész. Huhh...hát igen.Vége a blognak. Nagyon nagyon szeretlek. Még száz ilyen csodás blogot szeretnék tőled olvasni.
    xxKlaudia

    VálaszTörlés