2015. november 19., csütörtök

2. évad 7. fejezet

Zayn Malik

- Te jóságos ég! De hát az, az nem! Azt hallottad? De hát az, az nem azért volt! Hiszen akkor megkért, hogy gyakoroljak vele, de én nem akartam, erre addig nyávogott, míg nem bírtam tovább, és beadtam a derekamat, hogy egyszer elpróbálom vele a szöveget, amivel jelentkezett egy meghallgatásra. Meg is kapta a szerepet, hiszen ezért is nem dolgozik már velünk... - nézek kétségbe esetten a lányra.
- Tessék? - bámul rám hitetlenül.
- Te azért hagytál el engem, mert azt hitted, hogy én csak sajnálatból vagyok veled? Ez most komoly? - pattanok fel mérgesen az ülőhelyemről és fel-alá kezdek járkálni, mint valami ketrecbe zárt állat. Ezt nem tudom elhinni! Egy ilyen idióta félreértés miatt szenvedek hónapok óta? Mi van? Mi ez? Valami hülye kandi kamera, amin az emberek jót szórakoznak? Mert én most csak azt érzem, hogy felrobbanok. Nem tudok mit tenni, nem tudom máshogy levezetni az energiáimat, valakit meg kell csapnom! Nem! Nem üthetek meg senkit, maximum magamat, de mivel ez kivitelezhetetlen, így a falba verek egy hatalmasat, ami úgy érzem, hogy még nem elég, ezért még egyet ütök, miközben a szememből kibuggyan egy könnycsepp. A rohadt életbe! Egy idióta félreértés! Ennyi a magyarázat arra, amiért összedőlt körülöttem minden, ami miatt úgy érzem, hogy tönkre mentem. Megbolondulok! Nem lehet igaz! Egy félreértés, és minden tönkre ment! Minek segítettem annak az idiótának? Hiszen utáltam már akkor is, mert tudtam, hogy közénk akar állni, de annyira untam a nyávogását, hogy nem tehettem mást, belementem. És ez lett a vége! Hát mégis csak elérte a célját, és még csak nem is tud róla! Nem is azzal sikerült neki, amit előre kitervelt, hanem egy spontán félreértett dologból. Megint beleütök a falba, és megint, miközben nyomda festéket nem tűrő szavak hagyják el a számat, miközben úgy érzem, hogy az amúgy is halottnak hitt lelkem még inkább darabokra törik. 
- Zayn! -Valaki szól, de fel sem fogom igazán. - Zayn! Fejezd ezt be! - kiált az arcomba Liam. Zavarodottan ütnék megint a falba, de elkapja a kezem. Körülnézek, és amikor Jenny könnyáztatta arcára téved a tekintetem, a kétségbe esett szemébe nézek és rájövök, hogy most nem ez a lényeg! Nem ezt kell most tennem, hanem megpróbálnom helyre hozni, már ha helyre lehet még hozni ezt a katyvaszt. De ahogy a tekintetem megállapodik a pocakján, rá kell jönnöm, hogy igenis muszáj leszek ezt az egészet helyrehozni, hiszen én akarom őt! Vagyis akarom őket! A babát is! Ők az enyémek! Az én családom!
- Jenny! - lépek felé egyet, de ő rémülten kapaszkodik Louis kezébe, és szinte félve bújik hozzá. Mint egy pofon, úgy hat rám a felismerés. Tőlem fél. Miért? Összetörten, megtépázva, kétségbe esetten esek össze a földre, arcomat kezeimbe temetem, és úgy érzem, belepusztulok. Minden tönkre ment körülöttem, és én nem látom a kiutat. Nincs fény az alagút végén, csak a rémisztő sötétség. 
- Ez most komoly? - Louis mintha csak most fogná fel a dolgok jelentését, kiakadva néz felváltva ránk. - Egy rohadt félreértés miatt mentetek szét? Egy olyan kihallgatott beszélgetés miatt, amikor egy nyamvadt szerepet próbáltak? Ezért szenvedtek mind a ketten hónapok óta? Ezért eszem a kefét, hogy mikor lesz baja a picinek, mert te lelkileg kivagy bukva, ideges vagy, és ez nem tesz jót a babának? Ezt ugye ti sem mondjátok komolyan? Hogy az a ...
- Ez most ugye csak vicc? - ahogy felemelem a fejem látom, hogy Niall elképedve mered Jennyre. 
- Nem - motyogja maga elé meredve, zokogva. - Én tényleg azért léptem le, mert azt hittem, csak szánalomból van velem, és nem akartam egy babával megfogni. Ráadásul a többiekkel sem volt éppen fényes a kapcsolatom, így úgy gondoltam, nem hiányoznék itt senkinek, így inkább leléptem - csuklik el a hangja, miközben egyre elkeseredettebben zokog.
- Mikor tudtad meg, hogy terhes vagy? - vonom kérdőre. - És nekem miért nem szóltál?
- Akkor azért jöttem ide, mert előtte voltam dokinál, és akkor derült ki. De az után, amit hallottam, úgy érzetem, hogy ehhez neked már semmi közöd...
- Semmi közöm a saját gyerekemhez? - morranok rá - Ha igaz is lett volna ez a szarság, akkor sem lett volna jogod eltitkolni a gyerekemet! Ő az enyém is! Mi a francot gondoltál? Mi?
- Én... én... - habog teljesen lesápadva.
- Na, most legyen elég! - csattan fel az öccse.
- Hát persze, védd csak, hiszen te végig tudtad!
- Te eszement! Gondolkozz már egy kicsit! A baba miatt állítsátok le magatokat! Jenny! Neked szigorúan tilos felidegesítened magad, vagy stresszelned bármin, megmondta a doki! Az előzmények miatt tudod, hogy könnyen baj lehet! Te meg - int felém -, ha számít bármit is a gyereked, fogd vissza magad, mert ez nagyon nem tesz jót neki! És...
Telefoncsörgés szakítja félbe a szónoklatát, amiben nem kevés igazság is van. A babámért mindent! Jenny kapkodva veszi ki a készüléket a táskájából, majd ha lehetséges, még sápadtabb lesz.
- Bocsi... Ezt muszáj felvennem!
- Ki az? - kérdi Louis.
- A dokim. Nem értem, hiszen most jöttünk el tőle - azzal kissé zavarodottan fogadja a hívást. - Igen, tessék - Látom, hogy Louis megfeszül, amikor meghallja, hogy  az orvos az. Ez semmi jót nem ígérhet. - Hogy mi? De... de mi a baj? Mi történt? - Úgy érzem, hogy megbolondulok, hogy nem tudom, mit mondanak neki, csak azt látom, hogy a tartása hihetetlenül merev lesz, a szinte hófehér arcából a maradék szín is kiszalad, és már pattan is fel. - Baj van, ugye? Különben nem kellene visszamennem. - Olyan, mintha csak magának mondaná. - Oké, indulok is. Tud most fogadni? Jó. Olyan negyed óra múlva ott vagyok. Köszönöm! Viszlát! 
A keze remeg, ahogy bontja a vonalat, majd Louisba kapaszkodik, mintha csak ő tartaná vissza attól, hogy teljesen összezuhanjon.
- Mi a baj? Mi történt? -aggódva nézi nővérét, és a féltékenység elhatalmasodik rajtam, amikor finoman végigsimít Jenny pocakján. Nem azért vagyok féltékeny, mert pasi, hiszen a testvére. Hanem azért a megszokott, természetes mozdulatért, amivel Jenny hasát, az én pici babámnak a lakhelyét simogatja. Én is ezt akarom! Érezni akarom, ahogy mocorog, rugdos, hiszen ő az enyém! De mégis... Felülkerekedik bennem az aggódás. A gyermekem miatt.
- Be... betudsz vinni a rendelőbe? Megjött egy eredmény, és azonnal be kell mennem, hogy megbeszéljük. Azt hiszem, hogy valami baj van a babával.
- De mi a baj? - hangom rekedt, de nem érdekel.  Nem érdekel semmi más, csak hogy ne legyen semmi bajuk.
- Nem tudom. De azonnal be kell mennem - néz rám döbbenten.
- Gyere, menjünk - indul kifelé Louis.
- Én is veletek mehetek? Az én gyerekem is! - hangom inkább könyörgő, mintsem utasító. Az imádott lány kissé bizonytalanul, de rábólint a dologra, így indulunk is a kórház felé. Első vizsgálatra, vagy megbeszélés, vagy mit tudom én mi, ami a mi picikénkről szól, és én is ott lehetek .De attól félek, ez nem úgy fog lezajlani, ahogy kellene. Ahogy normális esetben kellene. Félek, hogy ez nem egy boldog találkozó lesz. Félek, hogy mit hozhat számunkra a következő óra.


Sziasztok!
Megjött a következő rész, ezzel ünnepelem meg a szülinapomat! :) Remélem tetszett nektek is. Pár rész van már csak hátra. Reményeim szerint idén befejeződik ez a történet.
Köszönöm szépen a sok komit, amit az előző részhez kaptam, hamarosan válaszolok is rájuk. Várom ide is a véleményeteket. Kíváncsi vagyok, mit szóltok a félreértéshez.
Szép napot mindenkinek!
Puszi: Klau 

21 megjegyzés:

  1. Először is boldog szülinapot :)
    Másodszor pesig ilyenkor annyira, de annyira nem szeretlek. Komolyan csináltad, vagy mindjárt rakod fel a következő részt? Mert ez a befejezés nagyon nem volt kerek. Mi a baja a babának? Vagy esetleg jó dolog? Úgyis csak a köviből tudom meg.
    xoxo J. Roxana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! :)
      Nem örülök neki, hogy nem szeretsz, de így legalább jobban várod a következő részt! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Szia! :)
    Először is Boldog szülinapot! :)
    Másodszor...
    HOGY EGY FÉLREÉRTÉS?! Egy félre értés miatt?! Ez... ez... Erre nincsenek szavak! Komolyan mondom hogy ezzel nem kicsi agyfaszt kaptam. Nem KICSIT!
    Remélem nincs nagy baj a babával! Mert még egy agyfaszt nem tudok elviselni! Nagyon szépen kérlek hogy legyen minden oké! Legyen minden happy!
    xxBeka
    ui.:meg egyszer Boldog szülinapot! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! :)
      Igen, egy félreértés. Remélem a folytatáson nem kaptál agyfaszt. Nem ez volt a szándékom. :)
      Hogy minden oké lesz-e a babával? Kb. 4 rész múlva kiderül.
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Boldog szülinapot!
    Miért? Mondd miért akarsz kicsinálni? Kínomban már a vakolatot rágom olyan kiváncsi vagyok.. sejtettem hogy valami ilyesmi lesz a félre értés, remélem a babával nincs baj csak mondjuk azért kell visszamenni mert ikrek vagy ilyesmi. Kérlek szépen minál hamarabb hozd a kövit, nagyon izgi rész volt! Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! :)
      Nem akarlak kicsinálni, hidd el. Hát, nem azért kell visszamennie, mert ikrek, de azért remélem, hogy nem fogsz megkövezni a dolgok alakulásáért.
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Sziaa:) Már nagyon régóta olvasom a blogodat és egyre jobban írsz:) Egyre jobbak a részek,sokat fejlődtél azóta mióta kiraktad a legelső részt,de komolyan,egyre jobb vagy:))
    Ez a rész is nagyon jó lett,bár a vége idegtépő,de hát ennyi kell nem?:D
    Nagyon várom a következő részt itt is és a másik blogodon is:)
    Csók,Alexa :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És Boldog születésnapot:):*

      Törlés
    2. Szia!
      Köszönöm szépen! :)
      Hát, az első részek elég bénára sikerültek, főleg a prológus, dehát ez az első történetem. Örülök neki, hogy Te is úgy látod, hogy fejlődik az írásom, nem csak én. Amoda szerintem nem teszek fel egyenlőre részt. Ezt szeretném rövid időn belül lezárni, aztán nekiesek annak. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Kedves Klau M!
    Nagyon sok Boldog Születésnapot Kìvànok Neked!
    Frappás és csodàlatos részt kaphattunk.!
    Egy 'kis' félreértés miatt...hat mit ne mondjak nem vagy semmi :) :)
    Na es ez a befejezes....kerdesek ezrei rohsmoztak meg agyamat...kefe ragas indul...
    Koszon hogy olvashattam ezt a reszt is
    Nagyon varom a kovetkezo reszt
    Jò ünneplést!
    Szia
    BetTina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! :)
      Örülök, hogy tetszett a rész. Hát, igen. Egy kis félreértés miatt alakultak így a dolgok. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  6. Szia!
    Tegnap tévedtem ide, és az éjszakába menően olvastam, míg utol nem értelek. Nagyon tetszik a történet, szépen fogalmazol, jó a helyesírásod, szóval az egész blog igényes ahogy van.
    Nem tudom nem észrevenni, hogy mennyire imádod a függővégeket, ahogyan ezt a részt is befejezted. :)
    Nagyon várom a folytatást! Remélem, hogy minden rendbe jön..! Ezek a fiatalok megérdemlik a boldogságot!
    Üdv: Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy ennyire tetszik a történet. Hát, be kell, hogy valljam, ha én írom a történetet, akkor imádom a függővégeket, de ha csak olvasó vagyok, akkor utálom.
      Hogy minden rendbe jön-e? Nemsokára kiderül, hiszen már nem sok van hátra.
      Puszi: Klau

      Törlés
  7. Szia! Most találtam meg a blogodat még csak most fogom elkezdeni csak gondoltam szólok!

    Jó éjt! / Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy ide találtál. Remélem tetszett, amit olvastál, bár az eleje elég gyenge, de szerintem utána már élvezhető.
      Puszi: Klau

      Törlés
  8. Folytatást!! (: Nagyon de nagyon jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik. Mostantól gyakrabban lesznek részek, most már igyekezni fogok befejezni ezt a sztorit, hogy utána a másikat tudjam folytatni teljes erőbedobással.
      Puszi: Klau

      Törlés
  9. Nagyon jól írsz!
    Mikor lesz folytatás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen. :)
      Sajnos az ünnepek miatt el voltam havazva, de innentől megint gyakrabban jönnek a részek majd, hiszen lassan vége a sztorinak.
      Puszi: Klau

      Törlés
  10. Sziaa:) Tegnap találtam rá a blogodra! Pár dolgot szeretnék mondani.
    -Egy rohadt félre értés miatt szenvedtek ennyit?Ez komoly?Nem értem,hogy Jenny miért nem rontott be akkor a szobába és kérdezte meg,hogy mi a jó büdös fene folyik ott! Ez a félre értés nagyon szar volt! De viszont most így sokkal közelebb kerültek egymáshoz Jenny és Louis! Szóval ennek örülök!:)
    -MI AZ,HOGY BEFEJEZŐDIK A BLOG?!?! NEM TEHETED EZT! NEM,NEM ÉS NEM! NEM AKAROM,HOGY VÉGE LEGYEN!Miért nem lesz 3 évados a blog?:( Én nem akarom! Nem lehet vége!
    -Hogy képzelted ezt,hogy pont itt hagyod abba? Most komolyan! Még is hogy gondoltad te ezt?! Nagyon ajánlom,hogy siess azzal a résszel! Mert nagy bajok lesznek!
    -Az írásod nagyon sokat fejlődött! Egyre jobban írsz! És ha ennek a blognak vége is lesz(Amit nagyon nem várok) ne merd abba hagyni az írást! Ez a blog lett az egyik kedvencem!Te pedig az egyik kedvenc írónőm vagy! És nagyon szeretnék még több részt olvasni tőled!
    -Mi baja van babának? Ne legyen baja a babának,mert esküszöm nagyon ki fogok akadni!

    Oké akkor lenyugodtam:) Megszeretnélek kérni Drága Klau,hogy siess azzal a nyomorult résszel:) <33
    Köszönöm!
    xxKlau<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy ide találtál. :)
      1.) Igen, egy félreértés. Jenny kicsit lefagyott, mikor azt hitte, hogy Zayn csak sajnálatból van vele. Louissal pedig igen, igazi jó tesók lettek. :)
      2.) Azért akarom minél előbb befejezni, mert elkezdtem egy másikat is, oda már kitettem néhány részt, de most azt nem írom, hoyg ezt minél hamarabb be tudjam fejezni, utána pedig azt akarom teljes erőbedobással írni. :)
      3.) Hát, nem nagyon volt időm írni az ünnepek miatt, de most pótolom, ígérem!
      4.) Nem fejezem be az írást, mint feljebb említettem, elkezdtem egy másik sztorit is, csak valahogy a kettő együtt nem megy igazán. Annak pedig nagyon örülök, hogy szerinted is sokat fejlődtem! :)
      5.) Hát, hogy mi a baja a babának? A következő részekből kiderül. :)

      Örülök, hogy lenyugodtál. Sajna a részekkel eddig nem igazán tudtam sietni, de most belehúzok kicsit, így gyakrabban lesznek fejezetek.
      Puszi: Klau <3
      Ui: Köszönöm ezt a hosszú komit! Imádom az ilyeneket! :)

      Törlés