2015. augusztus 4., kedd

20.000 oldalmegjelenítés!

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy most mit kellene mondanom / írnom. 20.000 oldalmegjelenítés! Ez számomra felfoghatatlan! Talán csak annyit szeretnék, hogy köszönöm szépen! Köszönöm, hogy eddig velem tartottatok, na és persze Jennyvel és Zaynnel, és remélem, hogy ez a továbbiakban is így marad. 
Imádlak Titeket!
Többen akartátok Liam szemszögéből látni a dolgokat, és volt, aki Louisék testvérére volt kíváncsi. Remélem, ez most kielégíti a kíváncsiságotokat! Várom a véleményeteket!
Puszi: Klau
 
Liam Payn

 Éppen lefekvéshez készülődök, amikor telefonon csörgése üti meg a fülem. Hirtelen azt sem tudom, hova tüntettem el azt a nyamvadt készüléket. Nagy kutakodás árán, de sikerül megtalálnom. Meglepődöm, amikor Louis testvérének a neve villog a kijelzőn. 
- Szia! Valami baj van? -  kapom fel a telefont, hiszen általában csak akkor hívnak, ha valami baj van.
- Nem, nincsen semmi baj, csak kíváncsi lennék, hogy mi folyik ott nálatok!
- Ezt meg, hogy érted? - értetlenkedem, hiszen semmi különös nem történt az utóbbi pár napban.
- Szeretném, ha mesélnél nekem Jennyről. Milyen? Aranyos lány, vagy kétszínű, vagy hogy hogy viselkedik! Az igaz, hogy Zaynnel együtt vannak? És Louissal milyen a viszonya? - Bombáz kérdéseivel. 
- Mire vagy kíváncsi? A lényegre vagy az egész történetre? Természetesen az egészre, hiszen nekünk itt senki nem akar semmit elmondani. Louis kerüli a témát, anyáék pedig nem hajlandóak erről beszélni, de szerintem nekünk is jogunk van tudni azt, hogy mi is van itt isten igazából. 
- Mit tudsz? - kérdezem, hiszen én magam sem tudom, hogy mit mondhatnék el nekik és mi az, amit el kellene titkolnom. 
- Csak annyit tudok, hogy van egy testvérünk, azaz egy nővérünk, aki Louis iker testvére, akiről anyáék eddig nem voltak hajlandóak nekünk beszélni, pedig a mi testvérünk is, most meg nem engedik, hogy találkozzunk vele, pedig mi szeretnénk! Mi történt, hogy került oda? Honnan jött? Kérlek, mesélj el mindent!- könyörög a lány a túloldalról.
- Nem az én dolgom lenne elmondani szerintem. Jobb lenne, ha a tesódat, vagy a szüleidet faggatnád erről.
- De nekem senki nem mond semmit! Kérlek mondd el, hogy mi történik, mert teljesen megőrjít ez a bizonytalanság!
-  Hát jó! - egyezem bele, hiszen soha nem is tudtam nemet mondan - Igaz, hogy tényleg nem az én dolgom lenne elmondani, de hát ha egyszer senki nem hajlandó erről beszélni, akkor muszáj lesz. Az egész úgy kezdődött, hogy Paulnak kellett egy új asszisztense, akinek végül is az igazi feladata az, hogy mi odaérjünk mindenhova időben.  Így került ide Jenny. Aznap, amikor megérkezett, a szüleitek beállítottak és elmondták, hogy ő a testvéretk. Louis nem igazán fogadta jól a dolgot, nagyon sok cirkuszuk volt egymással, vagyis inkább csak Louis viselkedett idegbetegként. Szegény lány nem akar tőlem semmit, csak megismerni a testvérét, bár a végén már azt is sikerült a bátyádnak elérnie, hogy még ezt se akarja, hiszen folyamatosan csak csalódott benne. Volt rengeteg vita, veszekedés. Volt olyan, amikor Jenny miatta hagyta el a házat. Egy idő után Louis észbe kapott és után rendeződött a viszonyuk Közben Jenny összejött Zaynnel...
- De nem úgy volt, hogy Zayn ki lép a bandából? - vág a szavamba.
- Tényleg kilépett és mi is úgy tudtuk, hogy azért akar kilépni, hogy pihenjen, meg mert elege van az egészből, erre kiderült, hogy nem ez az igazság. Kiderült, hogy Perry megzsarolta, hogy terhes, és ha nem lép ki akkor vagy elveteti a babát, vagy soha nem találkozhat a gyerekével. Zaynnek döntenie kellett, és ő a gyermek mellett döntött. Ezért lépett ki a bandából, aztán kihallgatott egy beszélgetést, aminél kiderült, hogy a gyerek nem is az övé, hanem egy olyan srácé, akivel Perry végig csalta őt. Akkor kidobta a csajt és vissza kérte magát a bandába. Paul megengedte neki, a nagy visszatérést. Ezek után összekeveredett Jennyvel egy éjszakára, aminek eredményeképpen Jenny terhes lett. Úgy döntöttek, megpróbálják együtt. Csakhogy megjelent a nővérednek az ex pasija, aki egy pszichopata volt. Fenyegető sms - eket és üzeneteket küldözgetett neki, majd egyszer, amikor ott voltunk nálatok, bár gondolom ezt hallottad...
- Nem! Mikor voltatok itt? Jenny is itt volt? Mi történt? Hiszen erről semmit nem tudunk! 
- Igen, ott voltunk, mert a szüleitek meghívtak minket. Jenny isott volt, de összeveszett anyukáddal, amikor kiderült, hogy terhes, ezért elrohant. Csakhogy Joe, az ex pasija elkapta, betuszkolta egy kocsiba és elakarta vinni abortuszra, merthogy Jennynek senki mástól nem lehet gyereke, címszóval. Jenny elrántotta a kormányt, így próbálta menteni magukat, csakhogy sajnos ennek következtében a kocsival balesetet szenvedtek. A baba elment, de neked is súlyos sérülései voltak. Ezek után depresszióba esett, ezért Zayn elvitte nyaralni. Természetesen ott is sikerült összeveszniük. Úgy volt, hogy Louis utána megy, mert akkor nagyon jó volt a kapcsolat közöttük. De aztán végül is Zayn rendbe hozta a dolgokat, majd adott neki egy gyűrűt... 
- Eljegyezte?
- Akarta, de nem tette meg, mert úgy érezte, hogy Jenny még nem áll készen a dologra, és igaza is volt. Egy ígéret gyűrűt adott neki. Minden jól alakult, viszont Jenny és Louis nagyon összevesztek, miután a nyaralásuknak vége lett. Most pedig összeveszett velem is. Egyre jobban eltávolodik mindenkitől, és nem értem igazából, hogy miért. Zayn az, akivel még jó a viszonya, bár úgy látom, nincs közöttük minden rendben. De mi igazából ebbe nem is látunk bele. 
- És te mit gondolsz erről az egész helyzetről? Szerinted megismerhetjük még őt?
- Én úgy tudom, hogy nagyon szeretne megismerni titeket, de úgy érzi, hogy ez nem fog egyhamar létrejönni, és a szüleitek sem engedik. Ráadásul Louis összeveszett a szüleitekkel is, amit nem akart, hiszen mindig is jó volt a viszonyuk, és úgy gondolta, hogy ő miatta ezen nem kellene változtatni. 
- Én már nem értem ezt az egészet. Most Jenny csak a baba miatt volt vele? Vagy más oka is volt?
- Szeretik egymást. Az a helyzet, hogy Louisnak babája lesz, gondolom erről értesültetek.
- Igen, ezt már hallottam.
- Na már most, amikor Louis közölt Jennyvel a nagy hírt, akkor azt ő se fogadta igazán jól, hiszen most veszítette el a saját babáját nem is olyan régen. Viszont Louisnak szokásához híven elszállt az agya, ezért neki támadt.
- Megütötte? - érkezik a döbbent kérdés a vonal túlvégéről.
- Dehogy ütötte! Te is tudod, hogy soha nem is lenne képes egy nőt bántani. Egyszerűen leüvöltötte szegény csaj fejét.
- Annyira szeretném megismerni nővéremet! Én nem értem ezt az egészet! Nem értem, hogy anyáék, hogy titkolhatták el, hogy van egy nővérem? Hogy lehetnek ilyenek, hiszen ő is az édes gyermekük! Hogy juthattunk el idáíg? Mire volt ez jó szerinted? 
- Ahogy én értelmeztem a dolgokat, a szüleitek akkor nem tudták eltartani a két gyereket. Anyagi válságban voltak, ezért mondott le róla. Évente egyszer - kétszer meglátogatták, beszéltek vele telefonon. De nem engedték, hogy megismerjenek titeket, hiszen nem akarták, hogy tudjátok a bűnüket, és csalódjatok bennük.
- De hát, ha normálisan almagyarázzák, nem csalódtunk volna bennük ekkorát, mint most. - Hallom, hogy sírni kezd a vonal túloldalán - Hiszen titkolóznak, hazudoznak! Nem engednek a saját testvérem közelébe, akit az ő hibájukból nem ismerhettem meg! Milyen szülők az ilyenek? Annyira elegem van az egészből!  Úgy hogy annyira várom, hogy elérjem azt a kort, hogy mehessek innen! Ne tudd meg, hogy milyen a hangulat itthon! Én imádtam itt lakni, imádtam a szüleimet, a  testvéreimet, de most egyszerűen menekülnék az egész helyzet elől és ezelől az egész elől! Mire jó ez neki? Miért jó az, hogy minket kétségek közt tartanak! Kinek származik ebből előnye, mondd meg nekem, hogy hova vezet ez az egész? 
- Nem tudom, de ne sírj! Én is nagyon sokat gondolkodtam már ezen, és igazából én sem tudom, hogy miért csinálják ezt! Pedig én úgy tekintek rá, mintha a testvérem lenne, de sajnos most megharagudott, és azt sem tudom igazából, hogy miért, hiszen én csak ki akartam őket békíteni egymással. Jenny támadásnak vette, pedig egyáltalán nem annak szántam! Hidd el nekem, itt sem jobb a helyzet! Nem tudom mi lesz a közeljövőben, de túl sok jóra nem számítok! - sóhajtok egy nagyot, miközben belegondolok, hogy mik is jöhetnek még -  Próbálj meg megnyugodni és kitartani! A szüleidet pedig nem meggyűlölni, hiszen ők csak jót artak mindenkinek, az egy más dolog, hogy milyen eszközökkel és, hogy mennyire sikerült vagy éppen nem sikerült nekik. Jenny nem akarná, hogy rosszban legyél velük, hiszen ő csak azt nézi, hogy mindenkinek jó legyen.
- De az én számomra ez az egész felfoghatatlan! Hogy tudtak évtizedeken keresztül hazudni, hogy tudták eltitkolni ezt az egészet, és hogy tudtak úgy elmenni évente többször is a saját nővéremhez, hogy mi semmit nem tudtunk róla? Miért nem lehetett elmondani már ezt az egészet? Nem értem, mikor lesz ennek a hazudozásnak vége! Honnan tudjam, hogy másban nem hazudtak nekünk? Hogy éppen nincs még valahol egy elveszett testvérünk? 
- Nem hiszem. Szerintem azt már bevallották volna most, amikor borult a bili. Beszéltek ők nagyon csúnyán Jennyvel itt mindenki előtt is, sőt volt,hogy azt mondták, hogy még Louist is letagadják, csak hogy ne derüljön ki, hogy örökbe adták a saját gyereküket. Inkább majd azt mondják, hogy ők fogadták örökbe Louist.  Itt már minden volt, minden megtörtént, nem tudom, hogy rosszabb jöhet -e  még, vagy itt már kicsúcsosodott a jéghegy. Tényleg nem értem, hogy jelenleg mi folyik itt körülöttünk. Én csak kapkodom a fejemet, próbálok mindenkit békíteni mindenkivel, de úgy érzem, hogy ez már most kifog rajtam, egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit kellene mondanom, vagy mit kellene tennem ahhoz, hogy minden rendejöjjön és normalizálódjon a helyzet. Jenny most felmondott, miután összevesztünk, így most velem sem beszél. Halvány lila gőzöm sincs, hogy mi lesz, de nem tudom, hogy mit akar ezzel az egésszel elérni, de úgy érzem, hogy ebből a dologból sem sok jó fog kisülni. Zayn nem akarta, hogy máshol dolgozzon. Azt szerette volna, hogy velünk legyen, főleg most, hogy megbeszélték, hogy miest letelik a félév tilalom, megpróbálkoznak egy babával, hogy ha nem is tudják pótolni azt, akit elvesztettek, de legalább legyen egy másik, aki valamennyire mégiscsak elfoglalja az űrt a szívükben.
- Most mennem kell, jöttek anyáék! Kérlek, ne beszélj senkinek arról, hogy most felhívtalak!
- Jó, rendben van! Ez nem is baj, legalább nem tudják meg, hogy én mondtam el neked, hogy mi is történt! Nem akarok bajba kerülni, de úgy éreztem, hogy tudnod kell az igazat! 
- Köszönöm szépen! Nagyon szeretlek! Vigyázz magadra és a többiekre is, ugyan úgy, mint eddig! Puszi! - Ezzel meg is szakadt a vonal. Telefonom az éjjeli szekrényemrerakom, én pedig a hátamon fekve a mennyezetet bámulom. Tényleg nem értem, hogy mi történik körülöttünk!Felfoghatatlan számomra, hogy mi a probléma, miért alakultak így a dolgok! Miért utál mindenki mindenkit, holott erre igazából senkinek semmi oka. Jenny is mindenkire berágott, holott semmi oka arra, hogy így viselkedjen mindenkivel. Louis miért lett egy ilyen idegbeteg, hiszen eddig mindig ő volt a jókedvű, ő volt a banda bohóca, erre ez az oldala eltűnt, helyette előkerült egy igazi idegbeteg, aki maga sem tudja, hogy mit is akar. Nem értek én már semmit! Mivel úgy sem tudok javítani a dolgokon, inkább úgy döntök hogy az oldalamra fekszem, és alszok.

10 megjegyzés:

  1. Hát ez ismét eszméletlen lett!Nagyon nagyon várom,hogy most mi fog ezekből kisülni.Ez az egyik kedvenc blogom.És te vagy az egyik kedvenc írónőm.Izgatottan várom a kövit! :)
    Puszi:Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igazán örülök, hogy tetszik a történet! A dicsérettől csak irulok és pirulok! Nagyon jól esik! A következőt pedig feltettem!
      Puszi: Klau <3

      Törlés
  2. Szia :)
    Nagyon klassz rész lett jó, hogy Liam szemszögébe is belátást nyújtottál.
    Siess a kövivel
    xoxo Princess

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon jó lett! Már nagyon rég óta kíváncsi voltam egy Liam szemszögre, s arra is hogy ezt hogy éltek meg Jenny-ék testvérei. És gratulálok az oldalmegjelenítésekhez! :)
    További szép nyarat! :))
    Imádlak <3<3<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! Ezek szerint neked duplán kedveztem!
      Puszi: Klau <3

      Törlés
  4. sziaaa most kezdtem el tegnap olvasni a blogood és eszméletlen jó! köviit gyorsan !További szép nyarat pusziii!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik a történet! Sajna csak most tudtam hozni a következőt! Neked is szép nyarat!
      Puszi: Klau <3

      Törlés
  5. Szia!
    Jó volt belekukkantani Liam szemszögébe is! Nagyon jó volt ez a telefonos beszélgetés és nagyon remélem, hogy minden rendbe jön, de félek, hogy csak rosszabb lesz és Zenny (nem tudom mi a közös nevük:/) szétmegy. Kérlek nyugtass meg, hogy minden rendbe lesz. Jenny kibékül a srácokkal, fenékbe billenti Judy-t... ééés mondjuk szül egy kis Zaynie baby-t:33 Szóval reménykedjünk, hogy minden happy lesz:33 Kíváncsi vagyok már a második évadra és, hogy mi lesz a fő szál:))
    Imádtam a részt! Várom a kövit!^^
    Imádlak <3
    Hatalmas ölelés: MaYa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a rész! Az évadzáró sajna csak most került fel, de fent van! Onnan választ kapsz minden kérdésedre! :)
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés