2015. augusztus 22., szombat

2. évad 2. fejezet

Louis Tomlinson

- Te tudod, hogy... -és itt elakadok. Gondolatok cikáznak keresztül az agyamon, és rájövök, hogy nem árulhatom el a saját testvéremet. Nem tehetem! Akár mennyire is haragszunk most egymásra, mert igen is, most már én is haragszom rá, hiszen akármi is van a dolog hátterében, de megfutamodott, és emiatt itt hagyott minket! Valamint hiába az egyik legjobb barátom Zayn, szinte már a testvérem, akkor sem árulhatom el neki ezt a titkot. Csúnya egy gondolat, de ezt az információt a saját érdekemben kell felhasználnom! Ezen tény elhallgatásáért Jenny szóba fog velem állni, és megtudhatom, hogy hol van, sőt! Lehet ez lesz a kulcs a megbocsátásához!
- Mi az, Louis? Miért ordítottál? Történt valami? - töprengésemből Zayn hangja ránt vissza a valóságba, aki értetlen fejjel, könnyezve áll előttem.
- Nincs ötleted, hogy hová mehetett? Nem említette, hogy valahová vágyik? – Ez az, Louis! Tudsz te hazudni, ha akarsz! A lelki ismeretem kiabál ezen tettem ellen, de ezt most muszáj.
- Szerinted, ha tudnám, hogy hol lehet, már nem mentem volna utána? Én sem tudok többet, mint ti! – horkant felháborodottan. Pedig ha tudná, amit én! – Egyszerűen a telefont sem veszi fel nekem! Nem tudom, hogy mit kellene tennem! Miért ment el? – ordít fel, majd arcát kezeibe temeti. Összetört. Nem is kicsit. Nem értek semmit, de valahogy külön kell válnom a fiúktól, hogy valahogy fel tudjam hívni!
- Én, azt hiszem, kocsiba ülök és elkezdem járni az utcákat, hátha megtalálom valahol. Valaki pedig körbe telefonálhatná a szállodákat, hátha valamelyikbe ráakadunk. Hová máshová tudott volna menni?
- Oké. Akkor széledjünk szét, és ha valaki valamit megtud, hívja a többieket! – osztja Liam az észt megint. Mintha ezzel nem lennénk tisztában. Mindenki elindul valamerre, de engem nem érdekel semmi más, csak hogy otthon legyek, és felhívhassam. Gyorsan a lakásomhoz hajtok, felrohanok a szobámba, és megpróbálom telefonon elérni. Nem veszi fel! Hogy én erre nem gondoltam eddig! Hiszen Zaynnek sem vette fel, akkor nekem miért tenné? Most mit tegyek? Elkezdem SMS-ekkel bombázni, de erre sem reagál. E-mailt is írok neki, de semmi reakció. Az idő csak telik, de én nem adhatom fel. A többiek telefonálnak idő közben, hogy senki sem talált semmit, egyik szállodában sincs. De akkor hová tűnhetett? Este kilenc körül feladom a próbálkozást, de csak ideiglenesen, hiszen van egy tervem. Egész éjjel nem alszok, azon agyalok, hogy hol rontottuk el ennyire a dolgokat, mit kellett volna másképpen csinálnunk, nem mintha ez most már bármit is számítana.
Hajnali fél négy. Eljött az én időm. Ismét tárcsázom  a nővérem számát, de egyenlőre még csak a búgást hallom. Majd a megváltó kattanás, és eljön az én időm.
- Igen, tessék? – csendül fel az álmosságtól tompa hangja. Szerintem azt sem tudja, hogy mit is tett ma, vagy hogy hol van. Jártam már így vele, amikor hajnalban a szívatás kedvéért felébresztettem, és szerencsémre most is így reagál.
- Terhes vagy! – szólok bele a készülékbe – Le ne tedd, mert akkor Zayn is megtudja! – Mély, feszült sóhaj hallatszik a vonal túloldaláról, majd pár perc néma csönd.
- Mit akarsz tőlem, Louis? – csendül fel a kétségbe esett hangja.
- Beszélni veled, találkozni veled…
- De én nem akarok! – Azt hiszem, kezd ébredezni, hiszen egyre határozottabban utasít el.
- Komolyan mondtam! Vagy megmondod, hogy hol laksz, én oda megyek és beszélünk, vagy felhívom a lovagodat, és közlöm vele, hogy terhes vagy. Melyiket választod? – Ismét pár perces hallgatás, majd egyszer csak elkezdi ledarálni a címét. Legnagyobb meglepetésemre nem egy hotelban van, hanem egy számomra idegen helyen.
- Indulok, nemsokára ott vagyok. – Búcsúzok tőle, miközben már kifelé haladok a kocsimhoz. Nagy gázzal indítok, szinte végigszáguldozom az utat, és legnagyobb meglepetésemre egy otthonos kis ház előtt fékezek le. Ilyenkor örülök a GPS - nek a kocsimban, hiszen ennek a kis kütyünek köszönhetem, hogy ilyen gyorsan ide értem. Az ajtóig szinte futva teszem meg az utat, majd becsöngetek. A villany pillanatokon belül felkapcsolódik, majd lassan az ajtó is kitárul, és szembe találom magam a nővéremmel. Nem! Ez nem lehet az én testvérem! A szemei vörösek, és be vannak dagadva a sok sírástól, alatta hatalmas fekete karikák a fáradtságtól, orra piros, és az egész arcáról, tartásából süt az elkeseredettség és a remény vesztettség. Mi a franc történhetett vele? Miért lépett le, és miért néz ki így? Nem törődöm az elutasító viselkedésével, nem érdekel, hogy haragszunk egymásra, csak az, hogy minél szorosabban ölelhessem magamhoz, és megtudhassam, hogy miért van ilyen állapotban. Először megpróbálja ellökni a karomat, próbál szabadulni, de pár percen belül mindenféle ellenkezését feladja, és úgy kapaszkodik belém, mintha az élete múlna rajtam, miközben az egész testét rázza az elkeseredett zokogás. Óvatosan felemelem, és a lábammal belököm magunk mögött az ajtót. Szerencsére könnyedén megtalálom a nappalit, ahol elhelyezkedem a még mindig síró lánnyal a kanapén. Finoman simogatom a hátát, halkan suttogva próbálom nyugtatni, hogy végre választ kaphassak a kérdéseimre. Mikor úgy érzem, hogy nagyjából lenyugodott, óvatosan az álla alá nyúlok, és felfelé biccentem a fejem, hogy a szemébe tudjak nézni.
- Elmondanád, hogy mi folyik itt? Mindenki téged keres, te meg egy ismeretlen házban vagy. Miért léptél le? Tényleg terhes vagy? – bombázom kérdéseimmel, de nem tudok máshogy viselkedni, hiszen az idegeim cafatokban vannak.
- Megcsalt… - zokog fel ismét.
- Ki? Miről beszélsz? – teljes értetlenség a részemről. Most még jobban össze kuszálódnak a gondolataim, már ha ez még lehetséges.
- Zayn. Hallottam! – a hüppögésétől alig értem, hogy mit mond – Judy-t szereti, velem csak sajnálatból van! – fejét a nyak hajlatomba rejti, miközben a rázkódása erősödik.
- Próbálj valahogy lehiggadni, ezzel ártasz a babának. – ha ez az érvem nem hat, akkor nem tudom, hogy mit csináljak vele. Egy pillanatra megfeszül a teste, és látom, ahogy próbálja csitítani magát. – Vegyél mély levegőket! – utasítom, és ő szót fogad, így lassan rendeződik a légzése – Akkor most légy szíves az elejéről, mert én semmit sem értek!
- Reggel rájöttem, hogy késik. Elmentem a dokimhoz, és ő igazolta  a feltételezésemet. De te ezt honnan tudod?
- Elejtetted az udvaron az orvosi papírodat, én meg megtaláltam. Eddig értem. És aztán? – Próbálom a lényeg felé terelni, mert én sem bírom már sokáig ezt a feszültséget.
- Elakartam mondani Zaynnek, ezért bementem a stúdióba, de ott meghallottam, ahogy Judy-val beszélgetnek. Ők nem tudták, hogy ott vagyok. Én magam hallottam, ahogy azt mondja neki, hogy szereti, velem meg csak szánalomból van! Érted? Megcsalt! Őt akarja! Én meg az ő gyerekét várom! Mondd meg, hogy mit tehettem volna? Nem bírtam volna elviselni, hogy a képembe vágja, hogy neki már nem kellek. Nem akarom, hogy tudjon a babáról, hogy csak esetleg miatta maradjon velem! – Döbbenetem határtalan. Nem tehette ezt vele az az idióta! Mi a francot képzel ez magáról? Én kinyírom!
- Biztos, hogy őt hallottad? – próbálok az utolsó szalmaszálba kapaszkodni, amivel menthetem a barátom seggét.
- Ezer közül is felismerném a hangját! Hiszen tudod, hogy mennyire szeretem! Istenem! Olyan boldog voltam, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, de az, amit akkor éreztem, amikor azt hallgattam, hogy miért van már csak velem! Én ezt nem tudom, hogy fogom kibírni! Úgy érzem, szétszakadok belülről! – tekint rám kétségbe esetten.
- Én most már végképp nem értek semmit! Hiszen sírt, amiért elmentél! Teljesen kiborult! Én, én…
- Nem, Louis! Akkor csak színészkedett, vagy nem tudom! Biztos, hogy őt hallottam! Nem vagyok hülye! Nem tudom, hogy miért játssza meg magát, de tényleg ezt mondta! Annyira gyűlölni akarom! De egyszerűen nem megy! Vannak pillanatok, amikor elhitetem magammal, hogy utálom, de mindig rá kell jönnöm, hogy ugyan úgy szeretem, és csak ebbe a hitbe akarom magam ringatni, hogy könnyebb legyen elviselnem, túlélnem ezt az egészet!
Ahogy nézem a karjaim közt a kétségbe esett testvéremet az értetlenségemet átváltja a harag és a mérhetetlen düh. Hiába tekintek úgy a srácokra, mintha a testvéreim lennének, amikor az igazi nővérem, aki már rengeteget szenvedett eddig is, az ideg összeomlás szélén áll. Az adrenalin száguldozik az ereimben, miközben elengedve őt felpattanok az eddigi helyemről.
- Megölöm! Hogy tehette ezt veled, és hogy hazudhatott így a szemünkbe! – És már az ajtó felé rohanok, hogy megkeressem ezt a címeres ökröt, és a földbe tiporjam.

Sziasztok!
Hát, itt a rész, bár ezt most nem érzem annyira jónak, de majd ti eldöntitek! Remélem minél többen megosztjátok velem a véleményeteket!
Köszönöm szépen a komikat az előző részhez, és köszönöm szépen, hogy olvastok! Nem tudom, hogy pontosan mikor lesz új rész, most valahogy a másik történetet jobban van kedvem írni, de persze ez a blog sem lesz elhanyagolva! Aki még nem olvasta, vagy nem járt a másik sztori oldalán az IDE kattintva megteheti!
Puszi: Klau


25 megjegyzés:

  1. Na és akkpr most az van h bocsi sokáig nem írtam de nem volt telóm. Elvették. De nagyon örülök hogy újra olvashatom a blogodat és annak is hogy ilyen jól írsz. De most ez mi?! Kinyírom Zaynt az tuti. Ezt nem hiszem el hogy lehet ekkora seggfej?! De sztem lehet hogy nem is a Zayn volt mert akkor nem mondta volna Jennynek h akar gyereket meg ilyesmi szal sztem (és remélem hogy) ez csak valami félreértés lesz
    És nem akarok bunkó lenni de Liam vezetéknevét rosszul írtad :) Liam Payne helyesen
    Ui: bocsi és siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Semmi gond, hogy nem írtál, örülök, hogy most igen! Mit csináltál, amiért elvették a telód?
      Örülök, hogy tetszik a rész! Nem haragszom meg, ha kijavítanak. Átnézem a részeket, de a saját hibáimon hamarabb túlszaladok, úgyhogy inkább köszönöm szépen! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Louis annyira édes. Örülök, hogy végre ilyen kibékülés szerűt csináltak. Kiváncsi vagyok Louis mit fog tenni Zaynnel.
    Nagyon siess a kövivel
    xoxo Princess

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Fent a következő!
      Örülök, hogy tetszik a rész és a kibékülésük. Az ő kapcsolatuk az elejétől kezdve egy hullámvasútra hasonlít. Hát most sem hazudtolták meg magukat!
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Szia!
    Ez eszméletlen jó lett, fantasztikusan meg lett írva, Zayn-nek innen is jár a fenékbe billentés, persze azért majd megnézném, hogy ezt ő, hogy élte meg:) Louis pedig hihetetlen aranyos öcsi, nekem is kell ilyen *-* Liam is nagyon édes, hiányzik már, hogy ők is kibéküljenek:3 És mi az, hogy nem teszed el Judy-t láb alól? Én megtehetem?^^
    Amúgy tökéletes részt hoztál nekünk, de még mindig a sokk hatása alatt vagyok!
    Imádlak! <3
    Várom a kövit!:)
    Puszil és ölel: Emy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett a rész. Liam újboli feltűnésére még egy kicsit várnod kell, de nem sokára megjelenik ő is! :)
      Te elteheted Judyt láb alól, megengedem! :)
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Szia

    Hát először is imádtam.Fantasztikus lett.Sejtettem,hogy Louis nem fogja elmondani Zaynnek.Cuki,hogy így törődik a nővérével.De Zayn-t még mindig nem értem.Remélem majd az ő szemszögből is megírod a történteket.Siess a kövivel.
    xoxo Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik a rész. Kb. 2 részen belül kiderül, hogy mi is történt, bár a most feltett részben is van egy kicsi Zayn szemszög, de ebből még nem lesztek okosabbak. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Hajaaaaj. Mit ne mondjak Louis komolyan okos:'D Nekem nem jutott volna ilyen az eszembe. De végre valahára kiderül mi az isten van zaynnal meg a kurvával... Pfuuuu. Valóban össze zavaró hogy kiborult, de kétlem hogy így tudna színészkedni. Bár fogalmam sincs már semmiről :| A rész fantasztikus volt:3 Élveztem bár ez a cliffhanger betett rendesen:'D Nagyon várok a következő részt:3 Imádás van! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett, de annak meg még jobban, hogy téged is sikerült össze zavarnalak! :)
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  6. Egyre jobban csak az jár a fejemben, hogy hogy lehet ez a Judy-t el tenni láb alól. És hogy Zayn-nek egyáltalán mi jár a fejében. Nagyon sajnálom Jenny-t, de örülök, hogy kibékültek Louis-sal. :)) Remélem Liam-mel is kifognak. Zayn pedig kapott tőlem egypár nyaklevest. A részt pedig imádtam! :3 Viszont még mindig sokk alatt vagyok! Remélem Louis rendesen ellátja Zayn baját! Na jó nem leszek egy őrült, de na. :D
    Imádlak ♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett a rész, bár nem értem, miért vagytok most mind ilyen kis agresszívek! Szegény Judy mit ártott? :)
      Zaynt sem akarod majd bántani, ha elolvasod a most feltett részt! :)
      Louissal meg ideje volt kibékülniük! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  7. Szia!
    Ejj, mit ne mondjak! Sorba állok azokhoz akik Judy vesztét akarják. Egyre jobban kételkedem abban, hogy Zayn olyanokat mondott volna, mint amiket Jenny hallott. Őszintének tűnt a reakciója, lehet rosszul gondolom, de szerintem valami félreértés történhetett. Louis nagyon aranyos volt <3 Bár a történetben nem volt mindig a szívem csücske az első évad felé kezdtem megkedvelni. Sajnálom Jenny-t, borzasztóan kibukott és ez nem jó a babának. Remélem minden rendbe jön köztük.
    P.E.R.F.E.C.T. rész:3
    Izgatottan várom a következőt!^^
    További szép nyarat!
    Imádlak <3

    Hatalmas ölelés. MaYa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. első évad vége felé*

      Törlés
    2. Szia!
      Örülök, hogy tetszett a rész! Tényleg mindenki kis agresszív! Mi van itt most, kérem szépen? :)
      Zaynnel kapcsolatban hamarosan minden kiderül! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  8. NEM ÉRTEEEEM
    MI A SZÖSZ TÖRTÉNIK???????
    Kb. Ennyi voltva reakcióm. Semmit nem értek. Össze vagyok zavarodva.
    Agyfaszt kaptam, nem birom tovabb. Zayn szemszögéből akarok olvasni (hiába imádom Louist)!!!!
    Attol függetlenúl hogy most egy pöppet haragszom rád (na jó,nem is) de hihetlen jó rész lett!
    Imádlak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett a rész. A most feltett fejezetben van egy kis Zayn szemszög, de ettől még nem leszel sokkal okosabb, de az az utániból szerintem már kiderül minden!
      Ne haragudj rám! (kiskutya szemek)
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  9. Meglepiiiiii: http://ahatodiktag.blogspot.hu/2015/08/1-dij.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen a díjat, miest lesz egy kis időm, ki is teszem!
      Puszi: Klau

      Törlés
  10. Szia! Vár téged egy díj az oldalon!:)
    www.tevagyadrogomharry.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen a díjat! Ha lesz egy kis időm, ki is teszem!
      Puszi: Klau

      Törlés
  11. Szia.
    Ma kezdtem el olvasni a blogodat es mar a végére is ertem. Egyszeruen fantasztikus. Abba akartam hagyni hogy kimenjek a mosdóba de egyszeruen nem ment! Csak olvastam olvastam es hopp mar el is jutottam az utolso részhez! Ahogy irz az érzésekről,ahogy fogalmazok zseniális.
    Nagyon nagyon siess a következővel!!!!
    Puszi:Mesi a legnagyobb rajongod ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy ennyire tetszik a történet. :) Köszönöm szépen a dicséretet és a szép szavakat! Az új részt már fel is tettem! Remélem ez is tetszeni fog!
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés