2015. július 25., szombat

42. fejezet

Louis Tomlinson

Ó, anyám! Ezt hogy a francba mondjam el neki? Nem húzhatom tovább! Zayn is csak idegesít. Nem akar titkolózni Jenny előtt, ahogy én sem, de nem tudom, hogyan fog reagálni. Félek, hogy vissza esik a depressziójába! Mit csináljak? De különben is! Már régen itthon kellene lennie! Mit mondhatott neki a doki? Remélem rendben van. 
Én magam sem tudom, hogyan is kellene ezt a hírt közölnöm vele, vagy hogy reagál majd rá. Minden verzión végigmentem már, és nem igazán jó az arány. Szinte a nullával egyenlő az esélye, hogy örülni fog neki. De mit is várok? Hiszen először én is ledöbbentem, mivel semmi ilyen nem volt a rövidtávú terveim között. Most viszont már örülök neki, és várom. Félek is a dologtól, de majd csak lesz valahogy! El kell neki mondanom, most azonnal! Hol az a rohadt telefon? Annyira feszült vagyok napok óta e miatt a beszélgetés miatt, hogy fel tudnék robbanni. A fiúk azt mondták, hogy szedjek nyugtatót, vagy ha gyógyszert nem akarok, akkor hangyát, de lehetőleg box kesztyűben. Hah! Nagyon poénosak! Na megvan végre ez a szar! Gyorsan kikeresem a nővérem számát, és már hívom is. Kicsöng, de nem veszi fel. Mi a francot csinálhat?
- Szia! - Hallom meg egyszer csak a hangját a telefonban, de valami furcsa rajta. Hiszen olyan reggeli hangja van. Akkor ezek szerint aludt.
- Ne sziázz itt nekem! Hol vagy? Nem hívtál, hogy mit mondott a doki! - csattanok rá indulatosan.
- Bocsi! Zaynnel vagyok! A doki azt mondta, hogy minden oké, rendben vagyok! 
- Át tudsz most jönni hozzám? - teszem fel a legfontosabb kérdést.
- Mindjárt összekapom magam, és igen. De valami baj van? Olyan ideges a hangod. 
- Nincs baj, csak beszélni akarok veled! Ha lehet ne álljatok le még egy menetre, hanem haladjatok! - és már rá is csapom a telefont. Én itt aggódok érte, ők meg mit csinálnak? Hát ágy tornáznak! Kiakasztanak még jobban, pedig nem sok kell, hogy robbanjak! Idegesen járkálok fel - alá a szobámban, de már ezt is unom. Lemegyek a nappaliba és bekapcsolom a tévét, de az sem tud lekötni. Mi a francért nincsenek még itt? 
- Na végre! - Nyitok ajtót, amikor a csengő megszólal. Ideje volt már! - pirítok rájuk.
- Szia Louis! Köszönjük kérdésed, mi is jól vagyunk! Jó téged is látni! - Humor Heroldkodik Zayn. - Jó lenne, ha kicsit visszavennél magadból!
- Állítsátok le magatokat mind a ketten! Itt vagyunk, mondhatod! - Mosolyog rám Jenny. Oldani próbálja a feszültségemet ezzel, de nem jön neki össze. Pedig nem ártana lehiggadnom, mert így megint hülyeséget fogok csinálni. Kényelmesen elhelyezkedünk a kanapén és akkor most jön, ami még nem volt.
- Apuka leszek! - Közlöm egyszerűen vele a szemébe nézve, de értetlenségen és döbbeneten kívül nem látok mást rajta. Na meg azt, hogy Zayn homlokon csapja magát, amiért ilyen lazán beköptem a helyzetet. Lehet, mondjuk, nem így kellett volna.
- Eleanor terhes? - Kérdi értetlenül tesókám.
- Nem. Ő nem terhes.
- Akkor kitől lesz gyereked? - Szólásra nyitnám a számat, amikor a megvilágosodás szikrája csillan a szemében és hangosan felkacag. Most mi van? 
- Te megint meg akarsz szívatni? Louis! Elmagyaráztam már neked, hogy Harry - től nem lehet gyereked! Majdnem sokkot kaptam, miközben...
- Ez most nem átverés! Nem Harry terhes, hanem Briana! - Na túl vagyok a bejelentős részen. akkor most várom a reakciót.
- Most ez az a Briana, akivel május óta randizgatsz? - látom, ahogy pörögnek a fogas kerekek az agyában, hogy össze tudja rakni a puzzle részleteit.


 - Igen, az.
- Mit csináltok? Elvetetitek?
- Már miért vetetnénk el? - Nem igazán értem ezt a kérdését. Már miért kéne ezt tennünk?
- És Eleanor? - értetlenkedik tovább. Zayn csak némán kapkodja a fejét köztünk.
- Mi van vele? 
- Hiszen Te Eleanort szereted!
- Csak szerettem! Már egy jó ideje túl vagyok rajta!
- És szereted Brianát? Akartátok ezt a babát? - néz rám fürkészően.
- Jól elvagyunk együtt. És meglepetés volt mindkettőnknek. - kezdi túlfeszíteni a húrt, de hagyok neki időt, hogy megeméssze a dolgokat. Fő a türelem! Amiből köztudottan nekem kevés van.
- Na akkor tisztázzuk! Eleanorral nem akarod újra kezdeni. Igaz? - bólogatok, hogy nem - És felcsináltál egy senkiházi kis cafkát azért, mert elfelejtettél gumit húzni. És meg akarod tartani a gyereket. Te normális vagy, mondd csak?
-Most lett elegem! Ne magadból indulj ki! Ti sem húztatok gumit, bassza meg! Ráadásul a hülye exed miatt el is ment az a gyerek! - Ahogy ránézek az arcára, rájövök, hogy ezt nem kellett volna. Fehérségét egy hulla is megirigyelné, a szemeiben pedig gyülekeznek a könnyek. Vállai megremegnek, de közben már fel is pattan a kanapéról, és kifelé rohan. Már majdnem az ajtónál van, amikor hallom, hogy a zokogás erőt vesz rajta, és szinte pánik szerűen kitör belőle, de ez sem gátolhatja meg abban, hogy kirohanjon a házból.
- Ez övön aluli volt, Te seggfej! Arról volt szó, hogy adsz neki időt. Ennél azért kicsit többet kellett volna! - és már ki is viharzik Jenny után. Erőtlenül rogyok le  a fotelba, és rájövök, hogy most megint elszúrtam mindent. Igaz, hogy igazságtalan volt, amit mondott,. de messze nem annyira, mint én. Hogy a francba fogom  én Őt kiengesztelni ezek után? Hiszen most rendesen beletapostam a lelki világába. Hogy én mindig mindent elszúrok!
Telefonom csörgésére felkapom a fejem. Legnagyobb meglepetésemre Zayn neve villog a kijelzőn.
- Mondjad! - szólok bele gyorsan a készülékbe.
- Te idióta barom! Gratulálok! Sikerült kórházba juttatnod a testvéredet! - ennyire idegesnek már régen hallottam a barátomat, de amikor felfogom mondanivalóját, eluralkodik rajtam a rémület. Nem lehet miattam baja! Nem! Azt nem bírná el a lelki ismeretem!
- Mi történt? Mi van vele? Hol vagytok? Már indulok is! - Hadarom, miközben rángatom magamra a cipőmet, és már keresem a slusszkulcsomat is.
- Ide ne merj jönni! Nem akarja! Eredetileg fel sem hívhattalak volna! 
- Ki se találjátok, hogy nem megyek oda! Ő az én nővérem! - Azt hiszem, ez már csak a mai nap megkoronázása.
- Márpedig nem jöhetsz ide! Érts már meg, hogy látni sem akar! Pánik rohamot kapott, de olyan szinten, hogy szinte fuldoklott, mert nem kapott rendesen levegőt. Ne akard még tetézni a bajt! Nyugtatókat kapott, most aludni fog, és egy éjszakára bent tartják. Maradj szépen nyugton a seggeden, és gondolkozz el azon, hogy kivel és hogyan beszéltél. Na meg, hogy mit mondtál neki! - Ezzel rám is csapja a telefont. Nekem pedig nem marad más hátra, mint hogy szembesüljek a ténnyel, miszerint lehet, hogy egy életre megutáltattam magam a saját nővéremmel. Erőtlenül rogyok le a fotelba, és csak bámulok magam elé. Na most mit csináljak?


Sziasztok!
Ez a rész kész volt már este, így most ki is teszem, de nem tudom, mikor lesz következő rész, mert teljesen elbizonytalanodtam. Eddig tuti volt a második évad, de nem valószínű, hogy lesz belőle valami. Azt hiszem most kell egy pár nap, hogy összekaparjam magam, vagy esetleg belássam, hogy tényleg szörnyű, amit és ahogyan írok. Bocsánat ezért! 
Köszönöm szépen a kedves kommenteket és a pipákat. Erről a részről is várom a véleményeteket. Na meg hogy ez a design is olyan borzalmasan giccses-e, mint az előző.
Puszi: Klau <3 

14 megjegyzés:

  1. Szia

    Mindig izgatottan várom a kövi részt,és ez most is így volt.Amint megláttam,hogy fent van elolvastam és nagyon jó lett,mint mindig.Tetszik az új design is,jól mutat.Remélem hamar jön a folytatást.Kíváncsi vagyok,hogy ezek után mi lesz.
    Imádlak a bloggal együtt. <3
    Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. UI:Ne törődj a borzalmasnál levő pipával!Biztosan irigy rád az illető.Tökéletes lett a rész. :)

      Törlés
    3. Szia!
      Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik. Nem a borzalmasnál lévő pipa vette el a kedvem. Azon már túl léptem, e miatt volt már kiborulásom. Akkor is az olvasók löktek túl a befordulásomon, és úgy érzem, most is így van/lesz. Kértem egy kritikát, és hát... finoman szólva, de közölték, hogy szar amit csinálok. Ez kissé letört, és elvette a kedvem, de Ti hozzátok vissza! Nem tudok elég hálásnak lenni nektek ezért. Ha kíváncsi vagy, hogy mit írtak, a chat ablakban Stephanie P. nevére kattintva elolvashatod. :(
      Igyekszem a kövivel, csak kicsit összekaparom magam. :) Bár már elég jól haladok, hála nektek! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Ez meg mi?! Ugye most csak szórakozol velem?! Ezt most miért kellet! Teljesen ledöbbentem az elején, most meg egy akkora pofont adnék Louis-nak, hogy három hétig fel se tudjon kelni a padlóról. Most megutáltam Louis-t!
    Remélem Jenny jól van és nem lesz vele semmi baj, vagy esküszöm, megölöm magamat! Nem viccelek! Miért nem tudtál egy kicsit finomabb bosszút kitervelni?! Most rád is haragszok...egy kicsit!
    A kinézet pedig nagyon szép! És hogy érted azt, hogy szörnyű az amit csinálsz? Ha ez megnyugtat, akkor én imádom a blogodat, a történetet és téged is! Minden nap megnézem, hogy van e új rész és én teljes szívemből remélem, hogy el engeded a rossz dolgokat amik a blogodat illeti és rájuk se hederítesz. Ne törődj a borzalmasnál lévő pipával, s üzenem annak a Féregnek, hogy ne névtelenül mondjon rosszat a blogról, hanem írja le, hogy szerinte miért az, mert én ezt gyávaságnak nevezem, akik irigykednek a másikra! Klau! Ne törődj ezekkel a pipákkal, zárd ki a negatívat és koncentrálj a pozitívra. Én is kaptam-bőven-negatív dolgokat, de lassan mindet elengedem fülem mellet. Nagyon sokan szeretnek téged! Sok embernek tetszik amit csinálsz!
    Nekem nagyon tetszett a rész és remélem, hogy megfontolod a második évadot! :)
    Imádlak! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen a biztatást. A borzalmasnál lévő pipa nem zavar, múltjor helyre tettétek az agyamat annyira, hogy leszarom. Na de a chat ablakba kattints rá Stephanie P. nevére, és meglátod milyen szép kritikát kaptam. Hát finoman szólva is elvette az életkedvemet. De szokáshoz híven (úgy látszik ez szokás lesz) Ti javítjátok fel a hangulatomat. Na meg egy titok / meglepetés, amihez kiderült ma, hogy megkapom a megfelelő segítséget, így kb. ha minden jól megy, egy hét múlva fény derül a dologra! És ez, meg Ti a legjobb gyógyszer a befordulásomra!
      Imádlak! Köszönöm, hogy mellettem vagy, amikor hiszti rohamot kapok! :)))
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Szia!
    A részről, nagyon jó lett, tetszett, imádtam. Louis seggfej csak gratulálni tudok neki, Jenny meg megint kórházban:(
    Viszont az ilyen utószónál megakadt valamin a szemem. Lehet bunkó kérdés, de a kritika miatt véled így? (Elolvastam remélem nem vaj, ha meg igen akkor sajnálom) Csak, mert szerintem a kinézet is nagyon szép, sőt mi több gyönyörű! És az írásod? Az valami fantasztikus! Itt van 21 ember aki olvas téged! És szereti amit csinálsz! Ne menjen el tőle a kedved! Ez csak egy kritika, ne foglalkozz vele, azzal foglalkozz, hogy vannak akik szeretik a történetedet és, ha te szeretsz írni mi akadálya? Én így szeretem a történetet, rohadtul jó. Ez az igazság. Az az ő véleménye, neked kell eldöntened, hogy nekünk vagy neki hiszel. Mi imádjuk és szeretnénk folytatást valamint második évadot:3 Ne kenődj így el.
    Vegyél mély levegőt, élvezd a nyarat és mosolyogj ♥♥♥
    Imádlak! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Igen, a kritika az, ami betette a kaput. Először Te a bejelentéseddel okoztál számomra egy agyfaszt, aztán meg jött ez. Elment a kedvem az egésztől, de a meglepihez kapott segítség, meg főleg Ti vissza adtátok a kedvem. Azt hiszem, még adok magamnak 1 napot az önsajnálatra, aztán hajrá előre! :) Igazából nem is az zavar, hogy ez a véleménye, hanem hogy két fejezetet sem olvasott végig, a többibe bele sem nézett, és így ír kritikát. Ez elég gáz számomra. Ne olvassa végig, ha nem tetszik neki, de legalább olvasgatott volna bele az új részekbe. Igazából lehet nem is a kritika tartalma zavar, hanem az, hogy csalódtam a kritikusba. Két fejezet alapján megírt egy kritikát egy 40+ fejezetes blogról. És ez gáz a szemembe. Igaz, a múltkor az egyik kedvenc bloggerinám járt így, Őt meg én lökdöstem, hogy ne adja fel. Igazából irtózatosan bosszant a dolog, de felvettem a pléh pofát, és megköszöntem neki! :))
      A részről meg annyit, hogy Jenny mos csak egy éjszakát van kórházban, Louis viselkedése pedig szükségeltetik a második évadhoz. Egyébként tényleg apuka lesz, és tényleg ez a csaj terhes. :)
      Imádlak, Te nő! <3<3<3 Köszönöm szépen, hogy mellettem vagy! Rengeteget jelent számomra!
      Puszi: Klau

      Törlés
    2. Teljesen igazad van. Két fejezetet olvas el és úgy alkot kritikát. Jár a taps. Egyébként akartam is mondani, hogy ez csak egy kritika és a kritikus dolga kritizálni, de nem akartam sértő lenni inkább magamba tartottam, de most nem bírtam ki. Igazságtalan. Mindegy, ezért ne kenődj el, mi itt vagyunk és támogatunk. Nagyon jól tetted, hogy felvetted a pléh pofát. Engem is sokszor kikészítenek így én is megtanultam. Na, de a kritika tesz minket erőssé ;) Csak nem így:/ Na de ezt hagyjuk, kár ezen bosszankodni. Kíváncsi vagyok a meglepetésre*-*
      Tudom, hogy csak egy napig, de szegény:( Mindig történik vele valami, pedig még a légynek sem ártott. Igen tudom, hogy Louis apa lesz meg is meglepődtem rendesen, hisz imádtam az Eleounor párost, de semmi se tart örökké:) De én örülök, ha Louis is:3 Zayn pedig nagyon hiányzik a bandából:(
      Fel a fejjel! További szép estét:3
      Én is imádlak <3

      Törlés
    3. Ez van. Szerencsére itt vagytok Ti, akik amikor így elkenődök felráztok! Örök hálám ezért! :))
      Meglepetés? Huh! Hát arra lehetsz is! ( Legalább is remélem!) Elvileg kb. egy hét, és kész! :)
      Hát, az az igazság, hogy Eleanor nekem is szimpatikusabb volt, mint ez a csaj, és én csak azon akadtam le egy kicsit, hogy valahol azt olvastam, hogy ezzel a csajjal csak jó barátok, legalább is ez nyilatkozták, meg hogy örül a babának. Nem tudom, de ha neki így jó, akkor hajrá! Zayn nekem is hiányzik a bandából, és azt kell, hogy mondjam, hogy az a két - három szám, amit szólóban énekel, nem igazán tetszik. De hát ez van!
      Puszi: Klau
      Ui: Nem kaptam még mindig választ az utolsó komimra, és kezd egy kicsit frusztrálni a dolog, hogy nem tudom a miértre a választ.

      Törlés
  4. Lemaradtam itt a részeknél de most behoztam és woaaaaaaaah!:D Imáááádtam. Louis egy indulatos pöcs de azért szeretem:D A Design nekem most amúgy jobban tetszik, de lehet azért mert én nagyon fekete párti vagyok:'D A kritikát leszarni, baszok én rájuk. Meg te is. Most már tudunk pacsizni hogy mindkettőnket lehordtak:3 Hát így szép a blogos élet:'D Imádás van és kitartás drágám! Csodálatos rész lett, csodálatos fogalmazással, csodálatos történettel egy csodálatos írónőtől! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Pacsizhatunk bizony, hiszen ha jól emlékszem, téged is két fejezet alapján szóltak le. :(
      Örülök, hogy tetszett a rész, szerintem holnap hozom a következőt. :) Szerencsére már most nem azon kattog az agyam, hogy mit írtak a történetről, hanem a következő részen.
      Imádás van! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Most hoztam be a részeket és imádom a sztoritad.
    Nagyon sok blogot olvastam már, de egyik sem volt a tiedhez hasonlítható. Nehogy abba hagyd mert nagyon jó vagy az írásban.
    Siess a kövivel
    xoxo Priness
    Ui: köszönöm a segítséged

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik a történet! Az új rész már fent is van! :)
      Nincs mit köszönnöd, hiszen ez tényleg semmiség volt! :)
      Puszi: Klau

      Törlés