2015. július 20., hétfő

40. fejezet

Zayn Malik

Kezdek megnyugodni. Mióta volt a veszekedésünk, azon dolgoztam, hogy titokban meg tudjam szervezni ezt az estét. Most itt ülünk mind a ketten, talpig kiöltözve. Én még ezt a nyamvadt pingvinjelmezt is felvettem, pedig igazán utálok kiöltözni. Nagyon nem az én stílusom. Erre fel mit csinálok? Hát még nyakkendőt is kötöttem. Kissé feszélyezve éreztem magam egész este, vagyis inkább izgulok. Nem tudtam eldönteni, hogy mit tegyek. Három verzió volt, és csak most döntöttem el, amikor megérkeztünk, hogy azt az alternatívát kilövöm, hogy csak egy sima romantikus vacsora lesz. Maradt még két verzió. De úgy látom, jól döntöttem. Elnézve rémült arcát, lemerevedett testét, nem állt volna még készen az eredeti ötletemre. Ha nem veszítjük el a babát, akkor valószínű Ő sem így reagálna az eredeti ötletemre. De ez mindent megváltoztatott. Lelkileg mind a ketten összetörtünk, de én a fiúknak hála hamarabb elindultam a gyógyulás útján, míg Ő magába fordult. Soha sem fogom tudni meghálálni anyámnak, hogy beszélt vele, és elindította az úton, hogy hagyja, hogy segíthessünk neki. Máig sem tudom, hogy mivel is sikerült neki ezt elérnie, mit mondhatott neki, de nem is ez a lényeg, hanem hogy Jenny egyre többet mosolyog, nevet. Kezd visszatérni a valódi énje, és ez jó. Boldogsággal tölt el. Tudom, hogy egyszer megteszem azt, amit akartam, talán egy fél év múlva, talán később, de nem most. Mind a két kis dobozka itt lapult a zsebembe, egészen addig, amíg el nem döntöttem, hogy melyiket is adom oda neki. A kis piros bársony doboz még várat magára, de a fekete szív alakú dobozka már az asztalon van, előtte. Látom is a rémületet a szemében, érzem rajta, hogy azon vacillál, hogyan is mondjon úgy nemet, hogy nem haragszom meg, de nem, ez a gyűrű nem az, aminek Ő hiszi.
- Ez nem egy eljegyzési gyűrű, mielőtt infarktust kapnál. - Mosolygok rá kedvesen. Látom rajta a megkönnyebbülést és az értetlenséget. Fogalma sincs, hogy mit akarok. - Eredetileg azt akartam neked adni, de úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyzetben inkább ezt adom. Igaz, eddig én ezt egy őrületes hülyeségnek gondoltam, hogy nincs semmi értelme ennek a gesztusnak, de most rájöttem, hogy igenis fontos szerepe lehet neki. Ez egy ígéret gyűrű. Szeretném, ha elfogadnád. Ez azt jelképezi, hogy hozzám tartozol. Megígérem neked, hogy megpróbálok felhagyni a féltékenykedésemmel és hogy mindig szeretni foglak. Ez egy ígéret arra, hogy ha Te is készen állsz rá, akkor ennek a helyét átveheti majd az eljegyzési gyűrű, utána pedig a karika. Szeretném, ha tudnád, hogy akármilyen hülye is vagyok, mindenkinél jobban szeretlek, és mindennél fontosabb vagy nekem. Az, hogy a babával így alakult a  dolog, -nyelek egy nagyot, hogy leküzdjem a torkomban növekvő gombócot -  nem befolyásol semmit az érzéseimen. Elfogadod ezt a gyűrűt tőlem? - Nézek rá reménykedve. Csak ekkor tudatosul bennem, hogy könnyek szántják végig gyönyörű arcát. Remélem, hogy csak a meghatottságtól, vagy az örömtől, és nem azért, mert most fog elküldeni a bal fenékre. Óvatosan felpattintom a kis ékszeres doboz tetejét, amiben feltűnik a két gyűrű.

- Ezek gyönyörűek. - mosolyog rám, kissé szipogva - Örömmel elfogadom tőled ezt a gyűrűt, és az ígéretet. És én is megígérem neked, hogy szeretni foglak mindig! Megpróbálom minél hamarabb összeszedni magam, hogy boldogok lehessünk, és egyszer ténylegesen átvehesse ezeknek a helyét a házasságunkat jelképező karika. - Aranyos, ahogy a mondanivalója közben halványan elpirul. Mind a két gyűrűn egy - egy fél szív van. Egyik oldalára a Love feliratot gravíroztattam, a másikra pedig a neveink kerültek. Óvatosan kiveszem a kisebb karikát, amin arany színű a felszív, és Jenny kezéért nyúlok.
- Nem akartam túl csicsás gyűrűt, úgy gondoltam, hogy az nem illene hozzánk igazán. Ezek egyszerűek, de számomra nagyszerűek. Első látásra megtetszettek, ahogy anno Te is. - Közben óvatosan ujjára húzom az aprócska fémet. Mosolyogva veszi ki a másikat a tartóból, amin a fél szív fekete színű.
- Ezek tökéletesek. És az igazságot szimbolizálják. Két fél, ami együtt egy egész. Az a helyzet, hogy ezt én is így érzem. Akkor vagyok egész, ha velem vagy. Szeretlek. És már az ujjamon is az összetartozásunk jelképe. Összekulcsoljuk kezeinket úgy, hogy a két gyűrű egymás mellé kerüljön. Elönt a boldogság, amikor rájuk nézek. Úgy fonódnak egymás közé az ujjaink, mint az életünk. Remélem örökre. Elnézve kedvesem boldog arcát, jól döntöttem. Másik kezemmel rászorítok a zsebembe pihenő másik kis ékszertartóra, aminek még várnia kell kicsit. A vacsora után felmegyünk a szobánkba. Útközben látom, hogy nagyon agyal valamin.
- Min jár az az okos eszed? - kérdezem tőle érdeklődve. Amikor a homlokát ráncolja, az általában nem sok jót ígér.
- Azon gondolkoztam, hogy milyen papírt adott neked az a csaj. - tekint rám félénken.
- Csak az ékszerész üzenete volt rajta. Engem is zavart, hogy rám mászott, de hát nem küldhettem el melegebb éghajlatra, még ha szívesen meg is tettem volna. - nevetek fel halkan.
Felérünk a szobánkba. Előre engedem, amikor kinyitom neki az ajtót, majd nem bírom ki. Ahogy bezáródik mögöttünk az ajtó, karcsú dereka köré fonom a karjaimat, és a nyakát kezdem finoman csókolgatni.
- Zayn! Mit csinálsz? Tudod, hogy...
- Tudom. De egy kicsit szeretgethetlek. - vágok mondanivalójába. Sajnos tisztában vagyok vele, hogy nem tehetem azt, amit szeretnék. Pedig irtózatosan kívánom. Gyönyörű és szexi ebben a ruhában. Finoman csókolom tovább a nyakát, fel egészen az álla vonaláig. Megfordul a karjaim között és félre biccenti a fejét, hogy jobban hozzáférjek. Imádom a kecses nyakának vonalát. Ajkaim útjukat akkor fejezik be, amikor találkoznak az övéivel, és egy szenvedélyes csókban forrnak össze. Belenyög a csókunkba, amiből tudom, hogy ő is kíván, és neki is rossz ez a helyzet. Megérzem kicsi kezeit, ahogy letolják vállaimról a zakót, majd kioldják a nyakkendőmet, aminek igazán örülök, de csók csatánk még ekkor sem ér véget. Az ingem gombjaival babrál, majd pár pillanat múlva már az ing is csak a múlté. Combjai alá nyúlok, mire ő értve a célzást ugrik egy kicsit, és már a derekam köré is tekeri  a lábait, én pedig a fenekénél tartom hogy még csak véletlenül se tudjam elejteni. Ahogy csípőnk egymásnak feszül, az őrület határára keveredek, de visszafogom magam. Az ágyra fektetem, és így már simogatni is tudom gyönyörű testét, miközben megszabadítom a ruhájától. Egy szál bugyiban fekszik alattam, miközben érzem, hogy a kezei már az öv csatomnál járnak, majd már tolja is le a nadrágomat. Segítek neki, így a végén már én rugdosom le a nem kívánatos ruhadarabot. Szeretjük, kényeztetjük egymást, de mindketten tudjuk, hogy nem mehetünk tovább. Mikor megérzem ujjait, amik a bokszerem szegélyébe akadnak, akkor mondom azt, hogy állj!
- Jenny! Ne! Nem lehet! - tolnám el kezeit, de nem akarja magát hagyni.
- Zayn! De én okozhatok neked örömöt! - néz rám pírba borult arccal.
- Tudom, de most nem szeretném. - Megdermed egész testében a mondandómtól. - Kívánlak, nem is kicsit.- Szavaimat bizonyítva hozzá nyomom a csípőm, hogy érezhesse mereven ágaskodó férfiasságomat. - De azt akarom, hogy ez az este rólunk szóljon, és ne csak rólam. Azt szeretném, ha most összebújnánk, és együtt aludnánk el, és reggel így ébredhetnék. Ha neked nem lehet jó, akkor én sem akarom. - Arcán döbbenet fut át, majd helyét átveszi egy boldog mosoly. Karjaim közé simul, és úgy bújik hozzám, hogy karjaink, lábaink összegabalyodnak. Boldog mosollyal alszom el, hiszen a szerelmem itt fekszik a karjaimban, ujjainkon a közös jövőnket jelképező gyűrű. Mit is akarhatnék ennél többet? 


Sziasztok!
Tudom, hogy rövid, és tudom, hogy soká hoztam, de sajnos nem jutottam igazán géphez, olyan átmenő ház van nálunk. Remélem hamar eltelik ez a bő két hét, és utána megint sűrűn hozhatom a fejezeteket. Ja! Meg azt is tudom, hogy kissé csöpögős, de most ez van. Úgyis nyugis részeket akartatok, hát tessék. Remélem ez elég nyugis volt nektek! :))
Köszönöm szépen a komikat és a pipákat! Kérlek titeket, erről a részről is nyilvánítsatok véleményt. 
Valamint lenne itt még valami. Ha normálisan tudom hozni a részeket, akkor hamarosan vége ennek a sztorinak. Vagyis ez csak rajtatok múlik. Szeretnétek -e második évadot, vagy ennyi elég volt a Zayn - Jenny párosból? Van egy új ötletem, ami foglalkoztak, de ugyan akkor ennek a második évadjára is megvan az alap bonyodalom. Rajtatok múlik, hogy mit szeretnétek. Mi legyen ezzel a történettel? Legyen második évad, vagy ne? Kérek titeket, hogy minél többen jelezzétek, hogy mi legyen. 
Puszi: Klau

14 megjegyzés:

  1. Szia! Nem régóta olvasom a blogodat,de nagyon tetszik. Szerintem legyen második évad is.Nagyon jó a blog,csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik! Remélem a későbbiekben sem fogsz csalódni! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Hajajj, mennyire édesek voltak:D Eszem megáll *-* És igen, tökéletes rész volt:3 Zayn meg cuki, és Jenny is. Várom már nagyon a következő részt:33 És én nem vagyok ellene a következő évadnak ám az új történetnek sem. Milyen típusú lenne a másik sztori? Meg úgy sztoriban miről szólna?:333 Jaaj nagyon felcsigáztál:'D Imádás van! És irtó hiper szuper jó rész volt! Egy eszméletlenül tökéletes írónőtől! Imádás van! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy végre egy nyugodt komit kapok tőled, ahol nem akarsz meglincselni! :) És örülök, hogy tetszett a rész. Én nem tudom neked megmondani, hogy pontosan miről szólna amaz, egy alap ötlet van, aztán lesz ami lesz. Ennél sem tudom még akkor sem sokszor, hogy mi lesz a részben, amikor elkezdem írni. Aztán nekiülök, és jön ami jön. Most már megvan mondjuk itt a fő szál, amin menni fogok, hogy a második évad alapötletét előkészítsem. Az viszont valószínű...Nem, ezt nem mondhatom el. Akkor lelövöm a poént.
      Puszi: Klau

      Törlés
    2. Ez azért eléggé gonosz volt:D

      Törlés
    3. Nem! Nem gonosz volt! Ezt úgy hívják, hogy kölcsön kenyér visszajár! Ugyan ezt eljátszottad velem! :))

      Törlés
  3. Óóóóóóó! :3 De aranyosak voltak! :3 De meg könnyebbültem az elején, hogy az a gyűrű valójában nem egy eljegyzési gyűrű és nem kell azt elolvasnom, hogy Jenny nemet mond. Evvel nagyon kikészítettél te nőszemély!
    Én személy szerint reménykedtem is benne, hogy lesz második évad, mert nagyon-nagyon-nagyon megszerettem ezt a történetet, de kíváncsi vagyok a másik sztorira is. Imádtam részt! :):):)
    Imádlak ♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett. Lesz második évad, meg valószínű elkezdem a másikat is, de ott csak heti egy rész lesz, már ha tetszik majd nektek, és lesz rá érdeklődés. Egyébként senkinek nem tűnt fel a dobozkák színe, pedig én megadtam nektek a lehetőséget, hogy ne kapjatok idegbajt. :)
      Puszi: Klau
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Te jó ég!!! Hogy én most mennyire boldog vagyok! Ez hihetetlen aranyos volt, Zayn beszéde meg a viselkedése meg úgy az összes! Jaj! Te jó ég! Nem tudok mit mondani egyszerűen tökéletes:3 Már megijedtem, hogy megint összevesznek.
    Amúgy én nagyon szeretnék második évadot, de ugyanúgy kíváncsi vagyok az újra is. Nagyon a szívemhez nőtt ez a történet <3 Köszönet érte:)
    Ui.: Az a lányt aki Zayn-nel flörtölgetett legszívesebben felvágnám majd összedarabolnám, megfőzném és egy fára fellógatva frissen sült húsát, hagynám, hogy a farkasok elfogyasztják:3 Kíméletlen vagyok, tudom:D Zayn-nel pedig szent a béke:) Fantasztikus rész egy fantasztikus írónőtől. Oscar-díjat neked.
    Imádlak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! :) Ez kicsit pihisebb rész volt, na de majd ezek után! Reszkessetek! :) Mindenki engem akar kicsinálni, most jön majd az édes bosszú!
      A másikat is el fogom kezdeni, igaz ott ritkán lesz rész. :)
      Ne legyél erőszakos! :) Na jó Paris-szel lehetsz az, mondjuk ki is nyírhatod! :))
      Puszi: Klau <3<3<3

      Törlés
  5. Helloka!! :** Jajj, hogy ez mennyire édes volt...<3 Zayn annyira cuki, meg persze Jenny is...Alig várom a kövi részt!
    Hát, hogy legyen-e második évad? Kérdés ez egyáltalán? Naná, hogy legyen!! ^_^ *_*
    Imádás van!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! :) Lesz második évad, bár még ebből is hátra van pár rész! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  6. Hát ez annyira édes volt :) <3
    Nem is kérdés,hogy legyen-e második évad.Én benne vagyok.
    Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! :)) És mivel ennyien szeretnétek, lesz második évad!
      Puszi: Klau

      Törlés