2015. július 5., vasárnap

36. fejezet

Jennifer Smiths

-Van kedved lemenni reggelizni, vagy hozassunk fel valamit? 
-Szerintem menjünk le. Úgysem láttam még szinte semmit a szállodából. - válaszolom neki mosolyogva, miközben egy nagyot nyújtózkodom. Mosolyom csak szélesedik, ahogy észre veszem, hogy vággyal telt szemekkel néz végig a testemen.
-Oké, akkor kapjuk össze magunkat! - Ezzel már kezdene is kikászálódni az ágyból, de én visszarántom a karjánál fogva, és elégedetlenül, sértődötten nézek a szemébe. - Mi a baj, Kicsim? 
-Kérek még egy csókot! Kell valami, ami megadja a kellő lökést ahhoz, hogy kiszálljak a kényelmes ágyikóból. - Kuncogva hajol hozzám, és ad egy gyors csókot a számra, majd már ki is pattan az ágyból. Elégedetlenül morgolódva mászom ki az ágyból, és indulok a fürdő felé. Gyors mosakodás, fogmosás, fésülködés, és egy minimális smink felvitele után kicsoszogok a szobánkba, és valami ruha után kezdek kutakodni, eközben pedig Zayn vonul el a fürdőbe, de ő már fel van öltözve. Egy egyszerű nyári ruhára esik a választásom. Gyorsan magamra kapom, és már csak Zaynre várok.
-Jössz már, vagy itt hagyjalak? - türelmetlenkedek.
-Jövök már, na! Bezzeg amikor én várok rád, akkor meg se merjek szólalni! - zsörtölődik, miközben csatlakozik hozzám.
-Olyan soha sincs. Te nem tudsz soha elkészülni időben, főleg amióta a hajad már ennyire megnőtt. Borzalmas vagy!
-Na ne morogj már! - villant rám egy bugyi nedvesítő vigyort, majd megfogja a kezemet, és elindulunk a hotel étterme felé. - Igazán csinos vagy ebben a ruhában.
-Köszönöm. - Hajtom le zavartan a fejemet. Nem tudom megszokni a bókjait, és még mindig enyhén epirulok tőle. - Mi a mai tervezet? 
-Arra gondoltam, hogy ma még pihenhetnénk, vagyis csak a szálloda medencéjéhez mennénk le, holnap pedig elkezdhetnénk felfedezni  a hely nevezetességeit. Mit szólsz hozzá?
-Nekem jó, de akkor siessünk azzal a reggelivel! - Hangosan felnevet a lelkesedésemen, és már az étterem előtt is vagyunk. Svédasztalos reggeli fogad. Egyetlen nagy problémánk volt jelenleg. Akkora választék van, hogy úgy éreztem, holnap reggelig sem tudok dönteni. Van itt vagy tíz féle pék áru, vaj, lekvárok, nutella, szalámik, sajtok, paprika, paradicsom, müzlik, joghurtok, gyümölcsök, és négy féle meleg reggeli. Hosszas gondolkodás után sikerült csak döntenünk. Kellemesen elbeszélgetünk reggeli közben, majd felmegyünk a szobánkba átöltözni.
-Mindened meg van? -kérdezi Zayn indulásra készen.
-Igen, mehetünk. - összekulcsoljuk kezeinket, és elindulunk a lift felé. Már majdnem oda érünk, amikor eszembe jut, hogy mi is maradt le.
-Várj egy kicsit!  Vissza kell szaladnom! Ott maradt a nap tej!
-Veled megyek!
-Nem kell, mindjárt jövök! - ezzel már szaladok is vissza a szobánkba. Gyorsan felkapom a hiányzó tubust, és már rohanok is vissza Zaynhez. Vagyis csak rohannék, mert nekiszaladok valakinek. A hirtelen ütközés miatt majdnem elesek, de két erős kar megtart a derekamnál fogva.
-Szép lány! Hová ilyen sietősen? És csak így egyedül? - ahogy végignézek ügyetlenségem áldozatán, meg kell állapítanom, hogy egy kimondottan jóképű srácba sikerült beleszaladnom. Magas, majdnem két méter, szépen kidolgozott test, szőke haj, kék szemek, és igazi csajmágnes vigyor.
-Ne haragudj! Sajnálom! Nem akartam neked menni!
-Egy ilyen szép csaj bármikor letarolhat, ez csak öröm! Kiengesztelés képen megihatnál velem valamit!
-Sajnálom, de vár a barátom! Még egyszer, ne haragudj! - és már tovább is állok. Elég kellemetlen volt számomra ez a szituáció. A lifthez érve Zayn ideges arcát pillantom meg.
-Mi történt? Ki volt ez az idióta, és miért ölelgetett?
-Véletlenül neki ütköztem. Nem történt semmi. - Gyanakodva méreget, majd megnyomja a lift hívó gombját.
-Mi a baj? - kérdezem tőle értetlenül. Hirtelen olyan hideg lett velem szemben.
-Semmi. - Uhh, de utálom, ha valaki ezt mondja. Ilyenkor tuti, hogy nem is kicsit van gond. De hát mi történhetett ez alatt a pár perc alatt? Mikor a lift ajtó kinyílik, némán belép, és én követem. Hová lett az eddigi jó hangulat? Némán érjük el a medencék szélét. Úgy döntök, hogy kezdésnek napozok egy kicsit, főleg hogy idegesít ez a szótlanság.
-Bekened a hátam?  - kérdezem tőle kissé bizonytalanul.
-Be. - Ez aztán a  rövid és tömör válasz! Gyorsan bekeni a hátam, és leheveredik a mellettem lévő napozó ágyra. Szemeit becsukja, és még a napszemüvegét is felrakja, ezzel engem teljesen kizárva. Idegesít, hogy nem tudom, mi a baja. Egyszer csak egy pincér srác áll meg mellettem, és lerak mellém valami koktélt.
-Kisasszony!
-Elnézést! Ez valami  tévedés lesz. Én nem rendeltem semmit!
-Az az úriember küldi önnek! - Ezzel a bár pult felé mutat, ahol a tekintetem találkozik azzal a srácéval, akinek neki szaladtam.
-Akkor vissza is viheti neki! - Dörren fel Zayn hangja mellettem, és ahogy ránézek, rá kell jönnöm, hogy az anonim srácot nézi gyilkos pillantásokkal.
-Sajnálom, ezt nem tehetem. - hebeg a pincér- Kifizette a koktélt, és a kisasszonynak küldte. Én nem vihetem neki vissza.
-De én igen! - már állna is fel.
-Kérek! - fogom meg egyik karját - Ne csinálj jelenetet! Ez csak egy ital. Nem csinált semmi rosszat!
-Szóval ez szerinted semmi? Mert szerintem igen is idegesítő, hogy a barátnőmnek egy ilyen hülye bájgúnár italt küldözget, és a barátnőm, aki állítólag engem szeret, mosolyogva elfogadja azt.
-Most miért csinálsz ebből ekkora ügyet? Ne legyél féltékeny! Semmi okod rá.
-Még hogy én, féltékeny? Csak szeretnéd! Egy ilyen kis senkire? Az meg, hogy semmi okom rá, na az végképp nem igaz.
-Nem? Ki az, akit millióan rajonganak körbe, és az első szavára az ágyába is ugornának? Szerintem nem értem csorgatják a nyálukat milliók, én mégsem vagyok féltékeny!
-Talán azért, mert nem is szeretsz! - itt telik be az a bizonyos pohár végleg.
-Én nem szeretlek? Te beteg vagy! Kezeltesd magad! Én szeretlek, és megbízom benned!
-Na persze! - horkant fel hitetlenkedve.
-Ne magadból indulj ki! Nem mindenki olyan csökött agyú, mint Te!
-Hogy mi vagyok én? Mit képzelsz Te magadról?
-Én mit képzelek magamról? Ki az, aki már a nyaralás elején olyan hisztit csap, mint egy öt éves? Mert szerintem nem én!
-Öt éves? Hú, de kibaszottul elegem van belőled! - Ezután felugrik a székéről, és elviharzik valamerre. Ahogy körbe nézek magam körül, látom, hogy sokan megbámulnak. Valószínű szem és fül tanújai voltak a veszekedésünknek, és most ezért néznek. Maradék méltóságomat összeszedve, emelt fővel távozok a helyszínről, felkapva a cuccaimat. A liftben már alig tudom tartani magam, de erősnek kell lennem. Nem sírhatok mások előtt! Mire nagy nehezen beérek a szobánkba, örömmel nyugtázom, hogy Ő nincs itt. De akkor hol lehet? Erőtlenül hasalok el az ágyon, arcomat a párnába fúrom, és kirobban belőlem a zokogás. A párnán még érzem az illatát, ami nem segít abban, hogy lenyugodjak. Szóval szerinte nem szeretem, és elege van belőlem. Nem tudom, hogy csak a féltékenység mondatta ezt vele, vagy komolyan is gondolja. Most fog elhagyni? A baba elvesztése nem tudott minket szétválasztani, most egy szaros féltékenységi jelenet áll az utunkba? Mi jön még? Meglátom valami cica babával enyelegni? Akarom én ezt? Ér ennyit ez a szerelem? Ennyi szenvedést? Hát persze, hogy ér. Legalább is nekem, ér. Na de neki? Ezt nem tudom. Most már semmit sem tudok, semmit sem értek. Lehet jobb lett volna, ha otthon maradunk. Pedig úgy örültem ennek az útnak! Erre már a második napon katasztrófába torkollik.

Sziasztok!
Ha lehet ne öljetek meg a dolgok alakulásáért, de nem szegtem meg az ígéretemet. Nincs Tsunami, földrengés, maffia, ex, anya, semmi. Csak egy vad idegen pasi és a féltékenység. :) Ugye tudjátok, hogy szeretlek Titeket? bocsi, hogy ez most kicsit rövidebb lett, de ennyire volt most időm. :(
Köszönöm a sok komit és pipát! Erről a részről is szívesen veszem a véleményeket! És kérlek Titeket, hogy iratkozzatok fel! 
Ha minden összejön, akkor ma még érdemes lesz felnézni az oldalra, de inkább nem is mondok semmit. :)
Puszi: Klau

9 megjegyzés:

  1. Komolyan mondom kikészítesz te nőszemély! Pedig annyira jól alakult a nyaralás eddig. :'c Ajánlom, hogy kibéküljenek vagy le lövöm magamat! Nem viccelek! Van ismerősöm akinek van fegyvere. Az eleje annyira jó volt, de az a srác belerondított.!Kár hogy ilyesmi kinézetű pasikra bukok! Eh!
    Remélem minden rendbe fog jönni és Zayn nem csinál hülyeséget!
    Imádlak <3<3<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem akarlak kikészíteni, és le ne lődd magad! :)
      Az, hogy ilyen tipusú pasikra buksz, csak azt mutatja, hogy milyen jó izlésed van! :))
      Nem sokára kiderül, hogy Zayn mit fog alkotni. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Miért? Ohh mond miért? Mond, hogy Zayn nem megy valami plázacicához! Mond, hogy nem csinál hülyeséget! Kérlek! Utálom azt a pasit! Már most! Azt hiszem nagyobb agyfaszt kaptam, mint Jenny álmánál ugyanis ez a valóságban történt :(
    Egyébként gondoltam, hogy lesz itt még katasztrófa. Egyébként, mint mindig IMÁDTAM <3
    Ui: Kérem vissza a Jenny-Zayn párost!!!!
    Imádlak ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Mit csinál Zayn? Hamarosan kiderül! :) Nem folt szándékomban nagyobb agyfaszt okozni, mint a múltkor. Azt hittem, ezt simán veszitek. :))
      A Jenny - Zayn páros tuti együtt lesz még, de hogy mikor?
      Én is imádlak! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
    2. folt=volt
      Már írni sem tudok. Hogy lesz így kész a kövi rész? :)

      Törlés
  3. Na, ez....ez mí?? Ne mááár, pedig olyan édesek együtt...:(( oké, megvolt az ACTION, akkor most már jöhet a Happy-End...mert az jön!? Siess a köviveel!! Puszii...Imádás vaan!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Szóval azt szeretnéd, hogy vége legyen a történetnek? Hiszen akkor van Happy End, vagy Deppy End. :))
      Sietek a kövivel!
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Annyira tudtam hogy találni fogsz egy kiskaput:|
    Azért a rész mennyei lett de azért ez gonosz volt...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Milyen kiskapu? Nem tudom, hányan soroltátok, hogy mit nem írhatok. Ezt egyikőtök sem írta. Én nagyon is aranyos csaj vagyok és nem gonosz, hiszen mindenki kérésének eleget tettem, és nem csináltam semmi olyat, amit megtiltottatok. :))
      Bár ezek szerint rohadtul kiszámítható vagyok. :(
      Puszi: Klau

      Törlés