2015. július 1., szerda

34. fejezet

Zayn Malik

Louis már a laptopja előtt ült, és az utazási oldalakat böngészte.
-Szóval akkor tengerpart? 
-Igen, hiszen Jenny ezt kérte.
-Van valami ötleted?
-Nem is tudom. - Azon gondolkoztam, hogy mi is lenne jó úti cél nekünk, hogy ne is kelljen a világ másik végére utaznunk, de pihenni is tudjunk, tengerpart is legyen, és tényleg élvezhessük az együtt töltött időt. Amikor rápillantottam a monitorra, majdnem frászt kaptam. - Te mi a francot nézel? Ugye Te sem gondoltad komolyan, hogy Afrikába küldesz? Melyik törzsnek akarsz Te minket eladni?
-Ha én azt elmondanám! - röhög fel ez az idióta - Akkor ezt nézd! - Azt sem tudom, hogy milyen földrészről mutogatja  a képet, de mindenhol hó és jég. Ezek valami eszkimó házikók lehetnek, hiszen jégből vannak.
-Te nem vagy normális! Valami olyat nézzünk mér, ami szóba is jöhet! Komolyan elküldenél ide minket? Befagyna a seggünk!
-Miért nem mentek mondjuk Olaszországba, vagy Spanyolba! - Okoskodik közbe Niall. De várjunk csak!
-Ez nem is rossz ötlet! Hol is voltunk Spanyolba vagy két éve nyaralni? Ó, basszus, nem jut eszembe! -  rájöttem, hogy mi lesz számunkra az ideális hely, de akár hogy is erőltettem az agyam, egyszerűen nem ugrott be a hely neve. 
-Tenerife! 
-Harry, Te király vagy! - örvendeztem neki, mert már csak szállást kell találni, meg a repülő utat elintézni, hiszen az úti cél megvan.
-Naná, hogy király vagyok! Basszus! Emlékeztek még az ottani csajokra? Anyám, az a bögyös barna, hú, hogy is hívták? Vagy  a szőke, amelyik monokinizett! - Hát, Harry sem hazudtolja meg magát. Ennek is csak a csajok számítanak. Ahogy egyre jobban elmerül az emlékeibe, úgy nő a perverz vigyor az arcán. Na igen. Ő valamikor akkor élte fény korát. Szerintem akkoriban több nő megfordult az ágyában, mint ahányszor alsógatyát cserélt.
-Senkit nem érdekelnek az egy éjszakás csajaid, Harry! - és Liam ezzel a kijelentésével párhuzamosan ad egy nyaklevest a drága haverunknak, akinek még ekkor sem lohad le a vigyor a képéről. Én közben Louissal szállást keresgetek. És meg is van a nyerő!
-Ez az! Green Garden Resort & Suites, négy csillagos szálloda. Szerintem ez tetszene neki. Mit gondoltok? - A többiek is megnézik a képeket, és egyetértően bólogatnak. Már éppen foglalni akarom a szállást, amikor csengetnek. Persze, hogy ezek a lusta dögök nem hajlandóak kinyitni az ajtót, így én megyek. 
-Szia Zayn!
-Helló Doki! Jenny fent van a szobában. Felkísérjelek, vagy feltalálsz magadtól?
-Köszi, tudom a járást. Volt már szerencsém egy párszor nálatok járni. - Rám mosolyog, és már megy is a szobánk felé. Hát na. Ez van, ha a család házi orvosa gyermekkorod óta ismer, ráadásul a család barátja, na meg nem mellékesen a szomszédod. 
Lehuppanok Louis mellé, aki éppen akkor csapja le a gép tetejét.
-Hé, mos akartam lefoglalni a dolgokat!
-Nem kell, már túl vagyok rajta. 10 napra mentek, csak éppen nem holnap, hanem ma este indultok. Bocsi, de így volt hely. - néz rám bocsánat kérően, de bennem felüti a fejét a balsejtelem.
-Oda foglaltad, amit kinéztem, vagy megszívatsz?
-Ha csak rólad lenne szó, tuti, hogy megszívatnálak, de jelenleg a nővérem egészsége a tét, úgyhogy elhiheted, hogy nem akarok neki semmi rosszat. Megnyugodhatsz. - Kivételesen komoly a mindig bohókás srác. Látszik, hogy aggódik Jennyért, és nem akar neki semmi rosszat.
-Oké, akkor köszönöm. Mikor indulunk?
-Este hétkor. Addig még be is kellene pakolnotok.
-Ja, meg megvárni, hogy mit mond a doki. - És mint aki érzi a végszavát, az emlegetett már jön is le a lépcsőn.
-Fiúk! Egyezzünk meg valamiben! - komolyan néz ránk, és szokásához híven nem körít - Hallottam, hogy nyaralni mentek, Zayn. Az ajánlatom a következő. Elmentek, megpróbálod Őt helyre rakni lelkileg, de ha nem sikerül, akkor ha haza jöttetek, keresnetek kell neki egy pszichológust. Nem játék, ami vele történt, és nem igazán tudja feldolgozni a dolgokat.
-Úgy gondolja, hogy baj van vele idegileg? - döbben le Louis.
-Nem. Félre értesz. Úgy gondolom, hogy egy ekkora traumát nem tud egyedül feldolgozni. Nem agyilag instabil, hanem lelkileg. Ezen kell változtatni, mert különben baj lesz. Az általános nézet az, hogy az álmaink a legmélyebb félelmeink kivetülése. És az ő rémálma valahogy egyáltalán nem tetszik nekem. Vagy helyre rakjátok Ti, vagy ha nem sikerül, segítséget kell kérni, mielőtt komolyabb baj lesz a dologból. Így érthető?
-Igen. Csak kissé nehéz elfogadni.
-Azt elhiszem, de ez a helyzet. Minden esetre jó pihenést nektek, és nagyon vigyázz rá, Zayn.
-Oké. Köszi Doki! Meglesz.
-Na én megyek is, mert máshol is várnak. Sziasztok! - Mindenki elköszön a dokitól, mikor megjelenik Jenny. 
-Reggeliztetek már, fiúk?
-Nem, még nem. De ha szeretnéd, csinálhatnál nekünk valami finomat! - Niall vigyora fültől fülig ér, hiszen talált valakit, aki kaját csinál neki, ami ráadásul házi koszt.
-Oké. Mit szeretnétek?
-Nekünk mindegy, csak jó sok legyen! - Ajjaj! Ha Niall így folytatja, a szája körbe éri a fejét. Bélpoklos a srác. Nem annyira, mint ahogy elterjesztették róla, de szereti a hasát, és viszonylag sokat eszik. Jenny hozzám sétál, ad egy puszit a számra, majd mosolyogva kivonul a konyhába. Mi a kanapén punnyadunk, valami idióta műsort bámulva. Egyre jobb illatok terjengenek a konyha felől, mire a gyomrom megkordul. Éppen indulnék ki megnézni, hogy mit alkot az én kis asszonykám, amikor mosolyogva megáll a nappali ajtajában.
-Uraim! A reggeli tálalva! - Egyikünknek sem kell kétszer szólni, már indulunk is a konyha felé, ahol szépen meg van terítve, és az asztal közepén ott díszeleg egy nagy tál rántotta, és egy hatalmas tányér palacsinta.
-Imádlak Kicsim! - mosolyogva ülök az asztalhoz, és látok neki a finom reggelim elfogyasztásának. Közben felvázoljuk Jennynek, hogy már ma indulunk.
-De hát ahhoz nekem be is kellene vásárolnom! Alig van nálam valami cuccom, az sem egy ilyen helyre való!
-Valaki vásárlást emlegetett? Mikor indulhatunk? - robbannak be a húgomék. Na azt hiszem, ez innentől meg van oldva, csak a bank kártyámat kell odaadnom. Ha nem így állnék anyagilag, ahogy, akkor most retteghetnék, hogy kifosztanak, vagy lenullázzák az egyenlegem. Mármint a húgaim, nem Jenny. Bár, ha jobban belegondolok, még nekik sem sikerülhetne pár óra alatt csődbe vinni.
A csajok elvonultak vásárolni, igaz előtte egy csomószor figyelmez tettem őket, hogy csak három órájuk van a plázában. A bank kártyámat persze a húgomék lenyúlták, ahogy azt előre sejtettem, de a lelkükre kötöttem, hogy Jennynek is mindent ezzel fizessenek. Persze erről az illetékes nem tud semmit. Még. A maegadott idő leteltével meg is érkeztek a csajok. Csodálkoztam is, hogy ennyire pontosak, de valószínű ez Jennynek köszönhető. 
-Nem engedte, hogy bármit is fizessünk neki! - Húgomék köszönés helyett ezzel támadtak le.
-Még szép, hogy nem engedtem! Van saját pénzem, sőt saját keresetem is! Be tudok magamnak vásárolni, nem fogok rajtad élősködni! És azt már most megmondom, hogy az út felét is ki fogom fizetni, vagy el sem megyek!
-Dehogy fogod kifizetni! Én hívtalak meg! Azzal pedig tökéletesen tisztában vagyok, hogy van saját pénzed, de nekem meg annyi van, hogy ha kedveskedek neked egy kicsit, azt észre sem veszem!
-Nem érdekel, akkor sem leszek egy kitartott nő! Nem érdekel sem a pénzed, sem a hírneved! Azt hittem, ezzel tisztában vagy! Vagy fizethetem az útiköltség és a szállás felét, vagy nem megyek sehová! És itt befejezte!
-Miért vagy ilyen önfejű, és makacs, és akaratos! Én csak kedveskedni akarok neked, Te meg cirkuszt csinálsz belőle! Nem engedem, hogy fizesd azt az utat, amire én hívtalak meg! - Azt hiszem, ez egy meddő vita. Sem Ő, sem pedig én nem akarunk engedni. Ilyenkor kicsit probléma, hogy ennyire akaratosak vagyunk mind a ketten. Most sem tudom, hogy melyikőnk is áll nyerésre, de azt hiszem, egálban vagyunk. De én még ezt az akaratosságát is imádom.
-Nem akarom egyikőtök kedvét sem elvenni, de se melyikőtöknek sincs igaza. - Döbbenten néztünk Louisra, aki önelégülten vigyorog. Mi a szart csinált már megint? - Az a helyzet tubicáim hogy amíg Zayn beengedte a dokit, én foglaltam le mindent, és ugyebár én fizettem ki mindent. Tehát egyikőtök sem fizet semmit, mert mindent én álltam. Egy kis ajándék tőlem nektek. Így nincs is min veszekednetek!
-Na azt felejtsd el, Őcsi! 
-Arról le is tehetsz, Louis!  -egyszerre szólaltunk meg a magának nagyon örülő banda társamnak.
-Nem, nem gyerekek! Nektek kuss van jelenleg! Húzzátok fel azokat a formás seggeteket a szobátokba pakolni, mert nemsokára indulunk a repülőtérre, és ha beledöglök is, de Ti mosolyogva fogtok felszállni arra a kibaszott gépre, vagy ne is lássalak titeket a büdös életben se! Ahelyett, hogy annyit mondanátok, hogy köszi, itt parádéztok!- a feje ekkorra már szinte vörös az idegtől, az eddig látott vigyora pedig a kanyarban sincs - De mondjuk legalább valamiben egyetértettetek! - mosolyodik el gúnyosan - Na takarodó, egy óra múlva itt találkozunk, és ajánlom, hogy fogjátok be! - ezzel kiviharzik a szobából, minket magunkra hagyva a döbbenetünkkel.
-Ezt most komolyan gondolta?
-Azt hiszem, sikerült megsértenünk. Már pedig ha Ő megsértődik, nem lesz egyszerű kiengesztelni, úgyhogy jobban járunk, ha szót fogadunk neki. - Jenny csak bólint, és elindulunk a lépcsőn felfelé. A közepén járhatunk,amikor érzem, hogy bizonytalanul ugyan, de megfogja a kezemet. Bátorítóan rámosolygok, és szavak nélkül békélünk meg egymással. A szobánkban mindketten nekiállunk csomagolni, és gyorsan elkészülni az útra, hiszen a haverom nem adott nekünk túl sok időt. Kíváncsian várom, hogy mit hoz majd nekünk ez a tíz nap. Jót, vagy valami totális katasztrófát.

 Sziasztok!
Itt a következő rész! Remélem tetszett! Ez most kicsit nyugisabb, hogy a nemrég bekövetkezett agyfaszt mindenki ki tudja heverni. Ez szerintem inkább egy kis cuki rész lett, nem egy túlzottan mozgalmas valami, de valamivel hosszabb, mint az átlag. Várom a véleményeket!
Szeretném megköszönni a kommenteket, pipákat, és a sok oldal megjelenítést! :))
Kérlek Titeket, hogy pipáljatok, írjátok meg véleményeteket, és iratkozzatok fel!
Raktam ki jobb felső sarokba egy szavazást. Szeretném, ha minél többen letennétek a voksotokat valaki mellett. A segítségeteket előre is köszönöm! :)
Puszi: Klau

10 megjegyzés:

  1. Félek, hogy totális katasztrófa. Belőled kinézem, hogy simán kinyírod a "nyaralásukat". De egyébként rengeteget röhögtem a részen, főleg Louis-on a mókamesteren :'D Harry meg perverz, mint mindig :3
    Zayn&Jenny. Milyen kár, hogy egyforma makacs mindkettő, félő, ha Lou nem lép közbe atombomba robban:/ Kikészítesz! :DD
    Remélem hamar tudod, hozni a részt!
    Puszi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Remélem tudod, hogy most visszarántottál a teljes befordulástól. Senki nem komizott ma nekem, kezdtem rajta befordulni, és leírni a részt. De jöttél Te, és visszaadtad a kedvemet! Köszönet érte! :)))
      Örülök, hogy jól szórakoztál a részen, most ez volt a cél. Hogy lássátok, nem is vagyok olyan gonosz. :) Harry perverz marad, még ha csak néha szólal is meg, az atombomba robbanás pedig majdnem megtörtént. :)
      Hát, nem tudom még, hogy katasztrófa lesz-e a nyaralás, vagy sem. Majd elkezdem írni, és ahogy fordul az agyam. Te mit szeretnél? Nyugit vagy katasztrófát? :)
      Még egyszer köszönöm szépen, hogy írtál, és hogy mindig írsz. Sokszor a komik adják meg a kedvem a folytatáshoz, és hogy minél hamarabb legyen rész. Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
    2. Nagyon remélem, hogy jó lesz ez a nyaralás, mert nem régiben majdnem kicsináltál Te nőszemély! :D
      Harry a perverz fürtös és Louis a bátyó, akiknek a beszólásain szakadtam :D
      Zayn&Jenny ugyan olyan makacsak, de szerintem én néha rosszabb vagyok :)
      Remélem hamar kint lesz a kövi! :3
      Imádlak <3<3<3
      ui.:bocsi,hogy nem írtam előbb, de nem értem rá :/

      Törlés
    3. Szia!
      Örülök, hogy most írtál. Én is sokszor elolvasok egy részt, de írni csak később írok, mert sietnem kell. :))
      Hidd el, én is tudok rosszabb lenni náluk. :) Bár ennek köszönhető sokszor, hogy eléred, amit akarsz. Tud ez jó és rossz is lenni. :)
      Örülök, hogy tetszett a rész, és hogy tetszettek Louis beszólásai.
      A következő rész? Lehet csak holnap, de lehet összekapom magam, és még ma. Sajna el vagyok havazva. :( De szerintem ahhoz képest, hogy 1-2 hete azt írtam, hogy augusztus elejéig heti két részt ígérek, elég gyakran tudtam eddig hozni. :))
      Puszi: Klau

      Törlés
    4. Jaj drágám!
      Örülök, hogy visszafordultál :3 Tudod, hogy imádjuk a blogod és, hogy imádunk téged is ♥
      Amúgy szeretném, ha nyugis lenne a nyaralás :D Az előző résznél teljesen kibuktam... és én is befordultam :3 A makacs személyiség bennem is meg van, de még mennyire :DD
      Ui: Sokszor nekem sincs kedvem írni, de a komiktól amit legtöbbször tőled kapok visszajön a kedvem <3 Sosem éreztem jónak amit csinálok, de szeretek írni... :D Szóval én is köszönettel tartozok!
      Ui2: Csak fel a fejjel és így tovább! :3
      Ui3: A komikat olvasva... Nehogy kinyírd valamelyiket valami Tsunami-val!

      Törlés
    5. Na jó, nem ölök meg senkit, azt megígérem. Legalább is egyenlőre. :))
      A nyugis nyaralásukba bele fér egy kicsi izgalom? Félek, különben nem olvasnátok. :) De meglátom, mit tehetek az érdekedben! :))
      Nekem nem tartozol köszönettel, sajna így is sokszor később megy a komi, mint ahogy elolvasok egy új részt, de nem mindig van időm akkor írni! :(
      Az új rész fent, remélem ez elég nyugis. Bár nekem így lapos, de a Ti véleményetek a lényeg.
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Sziaaaaa
    Hát igen. Én is kinézem belőled hogy kinyírod a nyaralásukat!:)
    Tuti írsz oda valami Tsunamit vagy földrengést!:D
    Simán kinézem belőled!:))))
    Bár látom nem csak én. Túl jól ismerünk!:)))
    Siess a kövi résszel^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Most komolyan? Ennyire szörnyű lennék? Miért nyírnám ki a nyaralásukat? Hát, most annyira beletapostál a lelki világomba, hogy sírni fogok! :)) Tényleg ilyen kegyetlen lennék? Hiszen ez egy rózsaszínű csöpögős sztori, itt-ott megspékelve egy kis izgalommal. Nem értem, miért gondolod, hogy Tsunami, meg földrengés! Bár így bele gondolva nem is egy rossz ötlet! Kinyírjam valamelyik főszereplőt? :))))
      A rész jelentem kész, csak át kéne nézni. De lehet mindjárt beleírok egy földrengést, meg egy jó kis véres halált. :))) Csak miattad! :)))
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Annyira kis zabálni valóak hogy az már fáj:D Remek éééés fantasztikus rész lett^^ Remélem a nyaralás is ilyen lesz. Édes, cuki, gondmentes. Amennyiben nem, felakasztom magam:D Élvezem én olvasni ezeket a részeket ne akarj nekem agyfaszt:( Imádás van és réééészt minél előbb! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett a rész. :) Ne akaszd fel magad, még én sem döntöttem, milyen lesz a nyaralás. Valószínűleg viszonylag nyugis. De majd kiderül. A kövi részt most raktam fel, nekem így kicsit lapos, de nem fogsz agyfaszt kapni. Nesze neked, nyugis nyaralás! Mindjárt nem tetszik nekem annyira a rész, de remélem Te is örülsz, mert nyugi van. :))
      Puszi: Klau

      Törlés