2015. június 18., csütörtök

28. fejezet

Jennifer Smiths


Eltelt egy hét a balesetem óta, és még mindig itt vagyok a kórházban. De hová is mehetnék? A fiúk nem hajlandóak folytatni a turnét, pedig már én is kértem őket, hogy menjenek. Nem lesz semmi bajom, de ők hajthatatlanok. Zayn anyukájával is váltottam pár szót, de csak felszínes dolgokról. Mindenki azt bizonygatja, hogy nem az én hibám, de ezt egyszerűen nem hiszem el. Én öltem meg a saját gyerekem. Miattam nem születhet meg! Egyre többet foglalkoztat az, hogy valahogyan le kellene lépnem. Eltűnni a fiúk életéből, hátha így ők is élhetnék tovább a saját életüket nyugodtan. Az egyetlen dolog, ami visszatart, hogy nem tudnám elképzelni a napjaimat Zayn nélkül. Belehalnék a hiányába. És Louis? Nehéz lenne elengedni. Úgy viselkedik, mint egy igazi testvér. Óv és véd mindentől és mindenkitől. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, hogy összebalhézott anyuval, ráadásul miattam. Nekik eddig tökéletes kapcsolatuk volt, és én ebbe is belerondítottam. Na nem mintha én meg tudnám bocsátani neki, amiket mondott. Ő a babám halálát akarta, remélem most örül! Meg lett az akarata.
-Szia Jenny! - lép be hozzám a dokim, mögötte pedig elmaradhatatlanul Louis és Zayn. Csak a büfébe ugrottak le, de mint mindig, most is itt vannak, amikor jön a doki. Ez valami hetedik érzék lehet náluk? Vagy boszorkányság van a dolog mögött?
-Jó reggelt, Doki! - próbálok rámosolyogni az orvosomra, nem tudom, mekkora sikerrel. A nyakamba akasztott egy pszichológust, mert szerinte nem tudom feldolgozni a kicsim halálát. Igaza is van, de ezt neki nem kell tudnia, és főleg nem fogok egy pszichomókussal beszélni az érzéseimről. Így arra jutottam, hogy inkább színészkedek. Ebbe profi vagyok. Mindenkinek azt mutatom, hogy rendben vagyok, de belül felemészt a gyász és a veszteség. - Mi járatban?
-Nos, Jenny! Úgy döntöttem, haza mehetsz. A gyógyszereket már nem kell kapnod, a továbbiakban a természet megoldja a problémát. Majd szépen felszívódik a vér az agyadból. De mint magad is tapasztalod, le vagy gyengülve, ezért nem maradhatsz egyedül. Valahová olyan helyre kell költöznöd, ahol mindig veled tud lenni valaki. Sokat szédülsz még, és ez egy darabig még eltarthat, addig viszont egyedül nem mászkálhatsz, tehet egész napos felügyelet kell. Azt már tudod, hogy hat hétig, azaz most már csak öt hétig nem élhetsz nemi életet, valamint öt hét múlva kontrollra kell jelentkezned a nőgyógyásznál. Én hat hét múlva szeretnélek látni, akkor csinálunk egy új MR-t is, hogy lássuk, hogy alakulsz. Ja! Igen! Fél évig várnod kell, hogy megint próbálkozhass egy babával, de ezt már tudod. Én szeretném még, ha felkeresnél egy pszichológust, aki folyamatosan kezelne, mert ez egy hatalmas trauma, amivel egyedül nem fogsz tudni megbirkózni. Tehát minden világos? - darálja le a szövegét, és kérdőn néz rám.
-Doki! Én megértem, amit mond, viszont van egy kis problémám. Nem maradhatnék itt? - kérdésem közben zavarodottan lehajtom a fejem, és a takaró sarkával játszok.
-Miért akarsz itt maradni? - meglepettség csendül ki a doki hangjából.
-Az a helyzet, hogy én nem tudok sehová sem menni, ahol velem lesznek folyamatosan. A fiúkhoz a turnéra nem mehetek, mivel az folyamatos utazást jelentene még két hétig, az anyám részben hibás azért, hogy itt vagyok. Nincs hová mennem.
-Te megőrültél? Komolyan azt hiszed, hogy itt hagyunk, amikor kijöhetsz? Hát nem lesz megtartva az a nyamvadt turné, vagy el lesz tolva, majd mi vigyázunk rád! Jenny! Te fontosabb vagy, mint bármi más! - Zayn szemei szikrát szórnak, miközben beszél, de én nem hagyhatom, hogy miattam csalódást okozzanak a rajongóiknak.
-Nem Zayn! A turné és a rajongók az elsők! Igenis el kell mennetek befejezni a turnét! Ezt Ti is tudjátok! Erről nem nyitok vitát! - kezd felmenni bennem a pumpa. Csak az a baj, hogy az idegességemmel együtt nő a fejfájásom erőssége is.
-Ácsi! Ácsi! Ácsi! Először is Jenny nem idegesítheti fel magát! Ez neki még egyenlőre ártalmas! Ha nincs más megoldás, itt maradhatsz, vagy haza mész, és fogadtok melléd három ápolónőt, akik nyolc órás váltásban folyamatosan veled lesznek. Amelyik neked kényelmesebb.
-Nem foglak vad idegenekre bízni! - Na már csak az hiányzott, hogy a drága öcsikém is Zayn pártját fogja. Bár min lepődök meg? Hiszen ha engem kell leszavazni, nagyon egy követ fúj a két jó madár!
-Rendben van, akkor itt maradok. A doki nem vad idegen még neked sem, Louis! Az elmúlt egy hétben igencsak sokat találkoztatok.
-Na azt már nem! Majd én gondoskodok rólad, és fejezd be az önfejűsködést! - Azt hiszem, Zaynnél kezd elszakadni a cérna. De nem hagyhatom magam. Nem tehetem még jobban tönkre az életét, mint amennyire már sikerül.
-Nem! Nektek turné van, és kész! - kötöm az ebet a karóhoz.
-Na, gyerekek! Be lehet fejezni a vitát! Én már tudom is a megoldást! - Ugyan Zayn anyukája hogy került ide? - Zayn, Louis! Nektek be kell fejezni a turnét! Paul hívott,, hogy holnap reggel indul a gépetek, és hogy Jenny helyére is felvett valakit ideiglenesen, de kihangsúlyozta, hogy csak addig, amíg Jenny vissza nem térhet. Jenny pedig nem lesz egyedül! Amíg nem lehet egyedül, oda költözik hozzánk, és kész. Ezen nem nyitok vitát! Úgyhogy Jenny csukd be a szád, ha csak nem annyit akartál mondani, hogy köszönöm! - Ez a nő kész. Már miért is költöznék én hozzájuk? Hiszen nekem semmi közöm az ő családjához, sőt, még csak azt sem mondhatnám, hogy legalább ő annyira nagyon ismerne. Nem értem, hogy hogy juthatott ez az eszébe. Zayn bezzeg boldogan ugrik az anyukája nyakába, amiért ezt kitalálta. Nem értek én már semmit! Ahhoz már kezdek hozzászokni, hogy érezni nem érzek semmit, csak mérhetetlen fájdalom és keserűség van bennem, de hogy már beleszólásom se legyen az életembe, az már azért letaglóz, de rendesen. A többiek megbeszélnek mindent, engem nem érdekel a dolog. Megint oda jutottam, hogy nem én irányítom a saját életemet, hanem mások. És ez eléggé lehangoló. Bár annál semmi sem lehangolóbb, mint ami a szívemben és a lelkemben folyik.
Nincs beleszólásom a dolgokba, másnap reggel a fiúk a következő koncert állomásra indulnak, én pedig Zayn anyukájával hozzájuk. Szent meggyőződésem, hogy ez egy nagyon rossz ötlet volt  a részéről, de nem vitatkozom. Így legalább a többiek is teszik a dolgukat, nem felettem anyáskodnak. Szívem szerint elbújnék valahová, és ki sem dugnám arról a helyről az orromat sem, amíg úgy nem érzem, hogy készen állok az emberek társaságára. Jelenleg viszont úgy érzem, megbolondulok attól, ha sokan vannak körülöttem. Azon kapom magam, hogy a hasamat simogatom, mint amikor még terhes voltam. Ezt be kell fejeznem! Nincs már ott a baba! Nincs már ott senki! Csak az üresség.


Louis Tomlinson


Nem tudom eldönteni, mennyire volt ez jó ötlet. Mennyire jó ötlet Trishára bízni Jennyt. Hiszen nem is ismeri. Ez a baleset rádöbbentett arra, hogy mennyire szeretem a nővéremet, hiába, hogy nem régóta tudok a létezéséről. Most viszont nagyon féltem. Van egy olyan érzésem, hogy csak megjátssza magát. Nincs ő annyira jól, mint amennyire mutatja. Ha más nem is, de a gyakori elmélázásai, vagy a rémálmai, amikről nem beszél ezt bizonyítják. Bár szerintem nem is emlékszik rájuk reggelre, de szinte minden este kiabálva ébredt, alig tudtam megnyugtatni. Nem fogad el segítséget, mondván vele minden rendben. Pedig ez nincs így. Egyszerűen nem tudja feldolgozni, hogy elment a baba. Rendben van, elhiszem, hogy ennyi idő alatt egy ilyet nem lehet feldolgozni, de legalább kérne segítséget. Ha idegentől nem akar, akkor is itt vagyunk neki mi. Zaynen látom, hogy elindult a javulás felé. Messze nincs még jól ő sem, csak lassan a javulás útjára tér. De neki itt vagyunk mi, akik addig szekálták, hogy elkezdett az érzéseiről beszélni, és azóta folyamatosan, napi szinten beszél vele valamelyikőnk. Nekem sem egyszerű feldolgozni a történteket, de Harry rengeteget segít ebben. Olyan, mintha  a kapcsolatunk vissza állna az eredeti, kezdeti szoros barátsággá. Mint amikor még kezdtünk. Tudom, hogy nyilvánosan ezt nem mutathatjuk, mert akkor megint elkezdik azt hajtogatni, hogy melegek vagyunk, pedig nem. Csak nagyon jó barátok. 
Van viszont még egy dolog, ami kiakasztott. Jenny helyett Paul ideiglenesen felvett egy új csajt, valami Judy. Megőrjít a csaj a nyávogásával, arról nem is beszélve, hogy első pillanattól rá van kattanva Zaynre. Tudom, hogy őt csak Jenny érdekli, de akkor is tartok tőle, hogy ebből még valami szörnyű dolog fog kisülni. A csaj egy igazi kis nyomulós plázacica. Tipikusan olyan nő, aki a pénzre és a hírnévre hajt. Szerencsére már csak két hét van a turné ezen részéből, utána irány London, ott még két koncert, és utána szünet. Legalább is remélem, hogy semmi sem fog változni. De ezen a mérges kígyón rajta fogom tartani a szemem. Elég baja van már így is Jennynek, nem kell még tetézni valamilyen félreértéssel.


Sziasztok!
Köszönöm szépen a biztató komikat, és a sok pipát. Nem érdekel, ha a továbbiakban a borzalmashoz teszi valaki a pipát, szíve-joga. Majd ha leírja, hogy mi nem tetszik, akkor foglalkozok vele csak.  Mindenkinek úgy sem tetszhet, amit csinálok, úgyhogy... 
Remélem tetszett a rész, és sikerült egy kis meglepetést okoznom. :))
 Ja igen! Itt a nyári szünet! Ha érdekel valakit, van két olyan blog, amik befejezettek, és én imádom őket. Meg sem tudnám mondani, hányszor végigolvastam már őket. Az egyik 1D-s, szerelmetes, a másik viszont nem 1D, de zenekarok, abban viszont van minden. Drog, pia, sex, szerelem. Ha érdekel valakit írjon, és megadom a linkeket. Csak hogy ne unatkozzatok a nyári szünetben. :))
Puszi: Klau

8 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszett és reméltem is hogy nem fogsz azokkal a pipákkal foglalkozni. És nagyon remélem, hogy Jenny nem csinál majd hülyeséget. Ja és engem érdekelnek azok a blogok.
    Remélem hamar tudod hozni a részt!
    xxBeka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Jenny mit fog csinálni? A későbbiekben kiderül.
      A blogok pedig:
      1.) http://secretwhichchangedmylife.blogspot.hu/
      2.) http://micsoda-szerelem.blogspot.hu/
      Remélem tetszeni fognak! Lehet már olvastad őket, de nekem ezek örök megunhatatlanok. Jó olvasást hozzá! :))
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Ismét nagyot alkottál! Ez hihetetlen jó rész lett :) Örülök, hogy figyelmen kívül hagytad azokat a fránya pipákat ;)
    Ezt a Judy-t meg már most utálom:DD Csinálj vele valamit! Aztán nekem Jenny, nehogy valami hülyeséget csináljon!
    Imádlak! ♥
    Hamar hozd a kövi részt! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm a dicsérő szavakat! Én is örülök, hogy figyelmen kívül hagyom a negatív pipákat. Írja le ez illető, hogy mi a baja, de addig, amíg csak pipál, nem érdekel! :))
      Nem értem, mi bajotok van Judyval! Miért is nem szimpatikus? :P
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Nagyon jó lett! Siess a kövivel! már várom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Fent a kövi! Bocsi, hogy kissé megkésve, de összejött nekem is minden!
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Sziaaaaa:)
    Bocs hogy eltűntem de száműztek egy hétre egy kis faluba és nem volt wifi(!?!)
    Majdnem beleőrültem de megvagyok!:D
    Ha nagyon szépen kérem akkor kiyiratod Judyt?:DD
    *kiskutyaszemek*
    Egyébként ajánlom Louisnak hogy figyeljen arra a perszónára!(Judyra)
    Rossz érzésem van vele kapcsolatban.
    Ui. Imádlak!<333
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy visszatértél az elektronikával és wifivel tarkított világunkba! :))
      Judít nem nyírom ki. Nem is értem, mi bajod, hiszen tett eddig valami rosszat? Én is imádlak!
      Puszi: Klau

      Törlés