2015. június 2., kedd

17. fejezet

Jennifer Smiths

Eljött ez a szombat is. Az összes fiú ide ért reggel nyolcra. Most éppen a fodrász, sminkes, stylest ügyködik rajtuk Szegények. Nagyon unják, amit nem is csodálok, hiszen már több, mint két órája kezelésbe vették őket.Egész héten nem találkoztam velük. Telefonon beszéltem velük néha, tájékoztattam őket arról, hogy kinek jön el esetleg a volt barátnője, kinek lesz telefonos összeköttetésben az exe. A neten volt több kérdés is, amire szavazhattak a rajongók, és ezeket figyelembe vettem a műsor összeállítása alatt. Sőt! Nem ismert műsor vezetőket hívtam, hanem a rajongók közül sorsoltunk. Azt hiszem, érdekes egy adás lesz! Arról nem is beszélve, hogy ötlet börzét nyitottunk nekik, ahol megírhatták, hogy milyen feladatokat teljesíttetnének a kedvenceikkel. Na ez is érdekes alakult. A nem is túl kicsi perverzióval tarkított ötleteket azonnal kizártam. Azért az hogy nézett volna ki, ha a fiúk pucérra vetkőzve iszap birkóznak, vagy éppen lecentizik, hogy kinek mekkora van! Ráadásul élő adásban! Különben sem lennék kíváncsi a testvérem méreteire, Zaynét meg csak ne nézegessék! Miket gondolok én?! Nekem nem szabad így gondolnom rá! Valahogy távol kell Őt tartanom magamtól! Mindjárt kezdődik az adás! A fiúk már készen állnak a bevonulásra, a két fiatal lány, akik most a műsor vezetők, már a színpadon várják a kezdést! Ja! Azt el is felejtettem! Szép borsos árért lehetett jegyeket venni, aminek az árát a srácok felajánlják egy gyermek kórház kis lakóinak.

Felcsendül a fiúk első igazán nagy slágere a What Makes You Beautiful, a műsor vezetők köszöntik a nézőket, felkonferálják a fiúkat, akik szinte berobbannak a színpadra. Mesélnek az X-Faktor előtti életükről kicsit, majd megjelenik a négy mentor, velük a műsor alatt történtekről sztorizgatnak. Dőlünk időnként a nevetéstől. Ezek után jön egy pár játék. Itt még a régebbi műsorokból legjobban tetsző feladatokat ismétlik meg a fiúk. Számomra mindent visz itt, amikor Liamet beöltöztetik. Ezek után megjelennek a srácok család tagjai. Ez nekem sem volt egyszerű. Fel kellett hívnom az igazi szüleimet, hogy jöjjenek el. Nagyon nem akartam. De itt vannak ők is. Szerencsére eddig el tudtam őket kerülni, de ahogy látom Louis is eléggé feszélyezett. Egyáltalán nem őszinte a mosolya, amikor a szüleink átölelik. Nem akarom, hogy miattam megromoljon az Ő viszonyuk is, erről beszélni is akarok vele holnap, mert ahogy elnézem, ennek nem lesz jó vége.
Megjelenik az 5SOS is. Szeretem a zenéjüket.  Ők a fiúknak köszönhetnek sok mindent, ha nem mindent. Ők hívták rájuk fel a figyelmet, majd az Ő elő zenekaruk lettek. Innentől egyenes út vezetett nekik a siker felé. Rengeteget ökörködnek együtt, olyan sztorikat mesélnek, amikről eddig még senki sem hallott. A fiúk úgy látom eddig élvezik az adást. Jöjjön egy kis megerőltetőbb feladat. Félmeztelenre vetkőzés, szigorúan a rajongók kérésére, na nem mintha nekem ellenemre való lenne a helyzet. Most minden feltűnés nélkül csodálhatom Zayn izmos mellkasát, tetoválásait. Mit ne mondjak, nagyon jó a látvány!
Ezek után jönnek a barátnők. Niallnél semmi nagy kunszt, simán veszi az akadályt. Harrynél Taylor jelentkezik be telefonon. A megbeszéltek szerint kulturáltan elbeszélgetnek, bár Harrytől úgy tudom, utálják egymást. A lényeg, hogy ez is meg volt.Liam. Daniell telefonon, míg Sophia élőben jelenik meg a műsorban. Nem tudom, mit gondoljak a csajról. A róla szóló  cikkek, és amit Liam mesélt, ég és föld. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem ítélkezem, hanem adok egy esélyt az ismerkedésre. Úgyis sokat lesz velünk, hiszen a turné folyamán lesz, amikor hozzánk csatlakozik. Na mindegy! Vissza  a műsorhoz! Ez is lement, következik Louis és Eleanor. Látom a tesókámon, hogy még nincs túl a lányon. Már  csak Zayn és Perry van hátra. Perry bevonul, és kezdetét veszi a rém álom. Igazán szép bár együtt, csakhogy ismerve a történetet, az alma jelenleg kívülről gyönyörű, de belülről férges. Szerencsére nem látszik még, hogy terhes. Vagy lehet nem is az már? Ki tudja ennél a nőnél!
-Szia Perry! - kezdi az egyik műsor vezető.
-Sziasztok! - mosolyog negédesen Perry. Hú, de letörölném azt a vigyort a képéről. Az az egy nyugtat, hogy látom Zaynen, hogy cseppet sem tetszik neki a helyzet. Folyamatosan pofákat vág, ahogy a négy banda társa is.
-Mindenki tudja, hogy Ti jegyben jártatok. Ti voltatok az álom pár. Mi történt? Miért mentetek szét? - úgy látszik ez tényleg érdekel mindenkit, hiszen a stúdióban néma csend van, a műsor kezdete óta először. Zayn szólásra nyitná a száját, de a boszorkány megelőzi.
-Én nem tudom, hogy mi is történhetett - és ekkor hatalmas krokodil könnyek gördülnek le a sárkány arcán- egyik nap még minden szép és jó volt. Terhes vagyok, örömmel vártuk a babát, azt hittem, Ő is örül neki, aztán elmentek bulizni a srácokkal, és azzal a cafkával megcsalt! - hangos hüppögés, váll rázkódás, és a kezeibe temeti az arcát. Hú, de utálom én ezt a nőt! De várjunk csak? Ez most lecafkázott, engem? Ajjaj! Ennek nem lesz jó vége. Zaynre kapom a tekintetem, de Ő teljes agy halál, totálisan ledermedve bámul a csajra.
-Mit képzelsz Te magadról? Ne hazudozz itt össze vissza, azzal meg főleg legyél már tisztában, hogy kiről beszélsz! - ordítja az én drága testvérkém. Ebből még baj lesz! Nem is! Egyenesen botrány! Csak el ne szólja magát!
-Csak nem neked is megvolt? - emeli fel fejét Perry kezeiből, és gúnyosan rávigyorog az öcsémre. Csakhogy itt elárulta magát. Megszakította a gyönyörű kis szín játékát!
-Na ide figyelj Perry! - ordít Zayn is, miután észhez tért a lefagyásából. - Én még nőt nem ütöttem meg, de Te nagyon közel állsz hozzá. Akkor most fogunk tiszta vizet önteni a pohárba, és nem a menedzsment által kitalált szép sztorit mondjuk, köszönheted magadnak! - Itt Perry arcszíne egy hulláéval is vetekedhetne. Minden vér kifut az arcából, szerintem még ájulás közeli állapotba is kerül. - Az egész úgy kezdődött, hogy Te beetettél azzal, hogy terhes vagy tőlem, és ha nem hagyom ott a bandát, nem találkozhatok a gyerekemmel. Választanom kellett, és én a gyerekemet helyeztem előtérbe. Ezek után ugráltattál, kitaláltad, hogy szóló karrier, amit én nem akartam. A hab a torta tetején, amikor meghallottam egy beszélgetésedet a gyerek igazi apjával, ami még nem mellesleg arról is szólt, hogy sohasem szerettél, csak az 1D hátán akartatok felkapaszkodni. Jennyről meg annyit, hogy ezerszer többet ér, mint Te. Ő legalább őszinte, nem a hírnevemre hajt, nem teszi szét a lábát mindenkinek...
-Nem mindenkinek, csak a banda tagoknak. Harry! Neked tuti megvolt már, elvégre Te vagy a legnagyobb nőcsábász. Liam hűséges típus, Niall kicsit nyámnyila, ha csajozni kell, de ki tudja? Louis előző kirohanásával pedig bizonyította, hogy vele is volt! Rólad Zayn meg mindenki tud, hála  a pletyka lapoknak. - röhög kárörvendően.
-Na ide figyelj, Te kis senkiházi! Jó lenne, ha vigyáznál a szádra, mert az iker testvéremről beszélsz! Ezt senkinek nem tűröm el, nem hogy még neked! Egy igazi kis szar kavaró vagy! Nem tudom, hogy lehetett veled Zayn ennyi ideig, hogy tudtad így behálózni. - Teljesen döbbent, néma csend az egész helységben. Kiderült Zaynék szakításának valódi oka, kiderült, hogy Louis a testvérem, és ráadásul kiderült számomra, hogy mindannyian megvédenek. Ugyanis bár a vita többi részét nem tudom felfogni, de azt igen, hogy mindenki Perry ellen van. Mindenki vele ordít. De a testvérem ma nagyot nőtt a szememben. Tényleg kiállt mellettem, nem hagyta, hogy ez a picsa mindennek elhordjon. Szemeimbe könnyek gyűlnek. Lehet, hogy mégis csak van családom? Még  ha csonka is, de van? Könnyeim lassan, észrevétlenül folynak végig arcomon. Louist figyelem, aki egyszer csak rám tekint, és kitárja a karjait. Nekem sem kell több, nem érdekel az élő adás, csak hogy a karjaiba lehessek. Odarohanok hozzá, mellkasába temetem az arcom, és szorítom magamhoz, amennyire csak tudom. Nem zavarja, Ő is átölel, miközben a hajamba fúrja az arcát. Egyre több testet érzek magam körül. Ahogy ki kukucskálok, észreveszem, hogy a másik négy srác is engem ölel. Így lesz vége a Perrys vitának, illetve, megtudom, hogy kirohant a színfalak mögé. Azt hiszem, olyan dolgok derültek itt ki róla, hogy az ő karrierjének itt lett vége. Ekkor jut eszembe, hogy ez élő adás, több ezren látták az egész szituációt. Ebből hatalmas botrány lesz, és attól tartok, én leszek rosszul kihozva a dologból. Én leszek a mumus.
-Kedves rajongóink, kedves nézőink! - csendül fel az öcsém hangja - Ne haragudjatok ezért a borzalmas jelenetért, de nem hagyhattuk, hogy Perry továbbra is hazudjon nektek, valamint azt sem, hogy a testvéremet bántsa. Nem olyan túl régen tudtam meg ugyanis, hogy van egy nővérem, igaz csak pár perccel idősebb nálam. - érzem mellkasa rázkódását, és hallom a nevetését - Ő az iker testvérem. Kérlek titeket, fogadjátok szeretettel, és ne bántsátok Őt! Nem Ő tehet sem arról, hogy Zarry szétment, sem erről az itteni vitáról. Szóval az én csodálatos testvérem, Jenny! - úgy fordít, hogy mindenki láthasson. - Mosolyogj! - suttogja fülembe, hogy más ne hallhassa. Erőt veszek magamon, és mosolyogva integetek. Ilyenkor áldom a vízálló smink kitalálóját, és magamat is, mert ebből is csak minimális van rajtam, tehát reményeim szerint jelenleg nem úgy nézek ki, mint egy madár ijesztő.
Reklám következik, és addig mi rendezzük a sorainkat. Ezzel a cirkusszal jól el ment az idő.Este tizenegyig van műsor időnk, és már tíz óra is elment, a fiúk még el sem énekelték az összes dalt, amit akartak. Sőt! Nagyon sok feladat hátra van még, a műsor vezető csajok még kérdezni akarnak, így döntenem kell. A játékokat hagyjuk ki, azt majd a neten pótoljuk valamelyik nap.
A maradék kérdések közül egy kapja meg igazán a fülem. 
-Zayn! Te magadra varrattad Perry képét! Mi lesz most ezzel? Leszedeted, át varratod valami mássá, vagy meghagyod?
-Ezen már én is gondolkodtam. Úgy döntöttem, hogy lézer segítségével eltávolíttatom a mintát magamról. Nem akarok semmi emléket róla. A házam, amiben laktunk, az is éppen most van eladás alatt. A testemen pedig végképp nem maradhat! Szerencsére ezzel a módszerrel viszonylag kis fájdalommal, hegek nélkül megszabadulhatok ettől a borzalomtól, és már gondolkodom rajta, hogy mi kerül majd a helyére. 
A többi kérdés nem érdekel, Louis pedig kijelentette, hogy nem hajlandó rólam egyenlőre többet mondani. A testvére vagyok, és kész. Örömöm egy pillanat alatt tovaszáll. A fiúk már az utolsó dalt éneklik, nem figyelnek most rám, én viszont észre veszem a felém közeledő két alakot. Én ezt viszont már nem akarom! Főleg ma nem! Elég volt már a dráma! Hagyjanak engem békén! Csak aludni akarok, hogy a holnapi napomat végre Louissal tölthessem. Évek óta meg akarom ismerni a testvéreimet! Itt a lehetőség. Félek ettől a két embertől. Nem akarok velük még csak egy légtérben sem tartózkodni, de úgy látszik, ez most elkerülhetetlen, mert egyenesen felém tartanak.



Sziasztok! 
Erről a részről nem igazán tudom eldönteni, hogy mennyire lett jó vagy rossz. Az elején sokat gondolkoztam, de aztán úgy gondoltam, ez most így lesz jó. Remélem nektek tetszett a rész! Várom a véleményeket!
Puszi: Klau

10 megjegyzés:

  1. Nos ez zavaros. Kétszer lett leírva barátnős rész de csak a másodikban lett kifejtve. Nem is tudom, nem nagyon értettem mi az isten van akkor most ezen a shown. Mindenesetre a rész második fele már tetszett. Kíváncsi vagyok mit fognak neki mondani a szülei. Mármint, gondolom ők mennek oda hozzá. A rész zavarossága miatt nem mondom hogy tökéletes de mint mindig most is jó volt!:) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm hogy szóltál! Tegnap megírtam, utána elkezdtem beszurkálni a képeket, miközben átolvastam. Az egyik kép nem akart úgy állni, vagyis ott maradni, ahol én akartam. Ugrált minden felé, és egyszer csak eltűnt a barátnős rész. Azt hittem, valahogy kitöröltem, úgyhogy újra írtam. Ezek szerint ott maradt, csak valahogy áthelyeződött! Javítottam a dolgot! Bocsánat a malőrért, de köszönöm az észrevételt! :)
      Úgy látszik, minél jobbat akarok, annál rosszabb lesz. :(( De hátha a következőnél nem lövök ekkorát mellé!
      Puszi: Klau

      Törlés
    2. Próbáld sima sorba beszúrni a képet, úgy könnyebb és nem rakja át a szöveget ide-oda.

      Pl: szövegszövegszöveg
      Kép
      szövegszövegszöveg

      Én így szoktam és így nem módosítja a szöveget. Az elején én is sokat szenvedtem vele:D

      Törlés
    3. Igen, így egyszerűbb lenne, de én most azt akartam, hogy mellette is szöveg legyen! Valószínű nem erőltetem ezt a dolgot legközelebb! Köszi még egyszer, hogy szóltál! És köszönöm a cserét is!

      Törlés
  2. Szia! Ma találtam rá a blogodra és nekem nagyon tetszik ez az eltitkolt testvér páros story+még belevitted azokat a híreket, amiket olvasni lehet mostanság az 1D-ről, ami igazán megfogott. Nem sűrűn látok olyan One Direction blogot amibe van igazság, de mégis van benne egy kis csavar!
    De most térjünk a részre! Nagyon tetszett! Sőt! Annyira jó volt azt olvasni, hogy Louis kiáll a nővére mellet, s Zayn is megvédi. És az az ölelős rész! Imádtam!
    Remélem hamar tudod hozni a részt, mert repetát akaroook! :D :)
    xxBeka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik! Igazából az elején tartottam attól, hogy a valóságra alapul, hiszen elég kiszámítható volt így!
      Sietek a kövivel, több mint a fele kész!
      Köszönöm, hogy írtál!
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Szia!
    Hát fogalmam sincs mit írjak, de megsirattál egyes részekkel, pedig nem vagyok egy sírós fajta. Tetszik a testvérpáros bár Louis-t néha arcon tudtam volna törölni. Zayn-t pedig imádom <3 és aww :3 egyes részeknél elkalandozott a fantáziám:DD És a Jenny-Liam barát páros pedig nekem nagyon tetszik, mert tudom, hogy Liam nem hagyná cserben Jenny-t. És az is nagyon megfogott, hogy belevitted a valóságos alapokat és a jól kitalált háttérsztoriról (itt gondolok a Perrie terhességére) nem is beszélve:)
    Egyszerűen szerelmes lettem ebbe a blogba! <3
    Nagyon, de nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra! :D
    Remélem hamar tudod hozni a kövit:)
    Sok-sok puszi: Dark Shadows.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik a történet! Remélem a továbbiakban sem okozok csalódást, hiszen ide már valós dolgok nem lesznek írva, hiszen azt csak mi szeretnénk, hogy Zayn visszatérjen. Pár részen belül több mindenre is fény derül, egy kicsit meg akarom kavarni a dolgokat. Már csak, hogy nehogy unatkozzatok! :))
      Nemsokára felteszem a kövi részt!
      Köszönöm, hogy írtál!
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Szia! Jajj, annyira jó volt ez a Perrys jeleneet, meg úgy az egêsz összeségében tetszett, úgyhogy csak így tovább! Imádom Zayn-t és remélem Perry képe helyett a Jennié lesz ott! ;) puszii!! <3

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Örülök, hogy tetszett! Hogy mi lesz Zaynen, az még a jövő titka! :)
    További jó olvasást!
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés