2015. május 8., péntek

6. fejezet

Jennifer Smiths

 Az ágyamban fekszem, és csak kattog az agyam! Ez a nap, valami borzalmas volt! Hogy miért is? Egész tűrhetően kezdődött a napom, eltekintve attól, hogy vásárolni kellett mennem. Először azt hittem, hogy Zayn feldobja a napomat, kicsit jobban megismerhetem, igaz tartottam attól, nehogy elszólom magam Louis-sal kapcsolatban. Hatalmasat csalódtam viszont benne, mivel a szemembe hazudott. Terelte volna a témát, vagy valami. Oké! Elhiszem, hogy az 5 srác közül Ő a legbizalmatlanabb, engem pedig még nem ismer igazán, de miért kell hazudni? Na de ez még csak a kezdet volt.
Éppen egy cipőboltban nézelődtem, amikor megcsörrent a telefonom, és Paul neve villogott rajta. Gyorsan felvettem, de még köszönni sem volt időm, amikor egy nagyon ideges Paul szólt a készülékbe.
-Hol vagy?
-Ö.... A plázában? Te küldtél, hogy vegyek pár cuccot. - Nem értettem, hogy mi baja, hiszen azért kellett ma jönnöm, mert elvileg holnap húzós napunk lesz, mivel a fiúk bejelentik, hogy a továbbiakban csak 4 tagú lesz a banda.
-Az most lényegtelen! Menj a bejárathoz! A fiúk mindjárt felvesznek, úgyis útba esel, és gyertek minél hamarabb az irodámba!
-De hát mi történt? - értetlenkedtem tovább. Nem biztos, hogy ezt jól tettem, mert Paul leordította a fejem!
-Menj fel Zayn twitterére, és megtudod! De siess, mert a fiúk már úton vannak!  - ezzel le is csapta a telefont. Mi történhetett? Gyorsan megkerestem a twitteren Zaynt, és majdnem rosszul lettem, amikor elolvastam a bejegyzését. Mi van most? Miért tette ezt? Hiszen csak holnap kellett volna! Közben kisiettem a bejárathoz. A fiúk 1-2 percen belül megérkeztek, beugrottam melléjük, és már siettünk is Paulhoz. Hogy a fiúk milyen állapotban voltak? Azt inkább hagyjuk. Ha azt mondom, hogy idegesek, szomorúak, csalódottak, akkor még csak a közelében sem járok az igazságnak. Ahogy oda értünk a hatalmas irodaházhoz, borzalmas látvány fogadott. Mindenhol újságírók, Tv stábok. Hogy jutunk itt be? A gyomrom borsónyira szűkült az idegességtől. Louis rám sem bagózott, csak kiugrott a kocsiból. Liam rám nézett egy biztató mosollyal, és csak ennyit mondott.
-Nyugi, meg lehet szokni! Csak ne maradj le tőlünk, és akkor nem lesz semmi baj.
Kiszálltam én is Liam után, de  a hatalmas tömegben alig tudtunk haladni. Mindenhonnan vakuk villogtak, idegesítő kérdésekkel bombázták a fiúkat. Sajnáltam őket ezért, de jelenleg azzal voltam elfoglalva, hogy ne törjön rám a pánikroham. Mikorra nagy nehezen bejutottunk Paulhoz, Ő idegesen mászkált az irodában, míg mi helyet foglaltunk. Na ezek után csak hallgattuk az ideges monológját. Senki sem mert megszólalni.
-Ez az idióta, nem normális Zayn most nagyon keresztbe tett nekünk! Így nem várhatunk holnap 11-ig a sajtótájékoztatóval, ahogy eredetileg terveztük, hanem ma este 7-kor lesz! Remélem mindenki tudja, hogy mit mondhat, és mit nem! Ha valakinek valami nem tiszta, még most kérdezzen, mert ha valamit elszúrtok, akkor annak komoly következményei lehetnek! Van kérdés? A fiúk csak a fejüket csóválták, majd mehettek is a stylisthez és a fodrászhoz, hogy előkészítsék őket az interjúhoz. Közben én segítettem előkészíteni a terepet a hiénáknak, akarom mondani sajtósoknak. Fél 7 felé elkezdtek beözönleni a terembe, versenyezve a jobb helyekért. Komolyan, mintha egy oviban lettem volna, és a kisgyerekek harcát néztem volna. Röhejes volt. 7-kor kezdődhetett a kérdezz, felelek. A fiúk szépen mondták a szájukba rágott szöveget egészen addig, amíg az egyik újságíró fel nem tett egy érdekes kérdést. 
-Azt megtudhatnánk fiúk, hogy Zayn mit keresett ma a stúdióban? Lehet tudni, hogy milyen tervei vannak a jövőre? - a fiúk először csak ledermedve pislogtak a kamerákba, majd Liam szólalt meg először:
-Nem tudjuk, miért volt ma  a stúdióban, ez az Ő dolga. Lehet, csak meglátogatott valakit, vagy csak össze szedte az ott maradt cuccát. A terveit pedig mindenki olvashatta. Egy hétköznapi srác életét akarja élni.
-És ahhoz mit szolnak, hogy Perry ma visszaköltözött hozzá, miután közzétette, hogy távozik a zenekarból? Egyes híresztelések szerint Ő az oka Zayn kiválásának. - szólalt fel egy igazán unszimpatikus nő. A fiúkon megint csak az értetlenség látszott, majd a felismerés, amikor szemük sarkából rám pillantottak.
-Nem tudtuk, hogy Perry visszament hozzá. Reméljük most már zökkenő mentes lesz a kapcsolatuk. - szólalt meg Niall egy kényszer mosollyal az arcán. Ezután gyorsan lezárták a dolgot, és indulhattunk hazafelé. Otthon aztán robbant a bomba Louis személyében. Meg is lepődtem, amikor mérgesen rám nézett.
-Honnan tudtad, hogy az Ő keze van a dologban? Honnan tudtad, hogy hazudik?
-Csak egy ... megérzés volt. - dadogtam összezavarodottan nem értettem, hogy most mért engem, a saját testvérét támadja. Vezesse le az indulataid vagy egy boxzsákon, vagy Zayn-en, rá most úgy is nagyon haragszom.
-Nem hiszem el! Mit tudsz, amit mi nem? - üvöltött már torka szakadtából, miközben felém tornyosult.
-Nem tudok semmit! Nem titkolok semmit! - ezzel sarkon fordultam, és elkezdtem felrohanni a szobámba, ahol alaposan kisírhattam magam. Még hallottam, hogy a fiúk indulatosan visszatartják Louist. Elmentem zuhanyozni, az esti teendőimet elvégeztem, és azóta az ágyamban fekszem, és csak a plafont nézem, miközben agyam kattog folyamatosan. Szörnyű nézni a fiúk szenvedését, főleg Louis-ét. Igaz, hogy nem rég ismerem, de a tudat, hogy Ő egy IGAZI rokonom, mégis csak ott van bennem. Talán Ő borult ki a legjobban. Ahogy hallottam, az utóbbi időben Zayn-nel nagyon jóban volt. De miért rajtam vezeti le az idegességét? Mit ártottam én neki? Azt az egy reggelt kivéve nem is nagyon beszéltünk. Viszont úgy érzem, Liam-mel nagyon jóban leszek. Olyan, mint egy bátyó. És még ott van Zayn. Megint ez a téma. Miért van ez? Miért lyukadok ki mindig nála? Mérgesen fordultam másik oldalamra, és merültem álomba, hátha a holnapi nap egyszerűbb lesz. Na persze, hogy nekem ez sem jött össze.

Zayn Malik

Perry először ledermedve ült törökülésben az ágyon, előtte a laptopja. Érkezésemre felkapta a fejét, a szeme szikrákat szórt. Ennek meg most mi a baja? Eddig minden úgy történt, ahogy Ő akarta. Nekem nem sok beleszólásom volt a dolgok alakulásába, vagyis volt. Döntenem kellett egy ultimátum okán. De ezt inkább hagyjuk is. Lehet jobban járok, ha én kezdeményezem a beszélgetést, és nem várom meg, hogy a Perry hurrikán még jobban felerősödjön, és eltaroljon. 
-Mi a baj? - lehet jobb lett volna várnom inkább, mert egész testében megfeszült, mérgesen elkezdte az ágyat csapkodni.
-Még kérdezni mered? Mit képzelsz Te magadról? Ráveszel, hogy visszatérjek hozzád, folytassuk ott, ahol abbahagytuk, holott nem tudom elhinni, hogy nem csaltál meg! Azok a képek az újságban, elég sok mindent elmesélnek arról, hogy mivel töltötted a szabad idődet a turnén! Miközben én itthon vártam rád! Na de hogy itthon is rögtön kikezdtél az első utadba akadó jött-menttel! Ez már nagyon is, hogy túlzás!
-Pezz! Te most mégis kiről, vagy miről beszélsz?! Semmit nem értek! Honnan vetted már megint azt, hogy megcsallak?-csak egyre jobban dühbe jött szavaim hallatán.
-Van képed letagadni mindent? Hiszen az egész net ezzel van teli! Te komolyan ennyire semmibe veszel? Egy ilyen kis senkiházival! Ez a csaj nem csak hogy pénzhajhász, de még csúnya is! Mi tetszik neked rajta? - most már teljesen össze zavarodtam, ráadásul kezdett bennem felmenni a pumpa, mert foggalmam sem volt, hogy miről hablatyol ez itt nekem össze vissza! Gyorsan oda léptem hozzá, magam felé fordítottam a laptopot, és meg is értettem mindent. Ilyen, és ehhez hasonló képek sorakoztak a megnyitott oldalakon.


Ezek szerint lekaptak minket délelőtt, amikor a kávézóból eljöttünk. Mit fog ehhez szólni Jenny, ha meglátja? Remélem nem kevertem ezzel bajba! De térjünk is vissza a jelenlegi problémámhoz. Most mit mondjak Pezznek? Hát az igazat... bár hogy elhiszi-e? Nem gondolnám. Na akkor majom ugrik a vízben, vagyis most én...
-Ez egy félreértés! - kezdtem volna, de Ő nem éppen nőiesen horkantott egyet - Reggel összefutottunk az egyik kávézóban Jennyvel, és ahogy onnan kijöttünk ,akkor készülhettek ezek! Te sem gondolhatsz mindent komolyan, amit a neten meg az újságokban olvasol, hiszen Te is ebben élsz! Tudod, hogy mindent felfújnak, elferdítenek! Tényleg csak pár szót váltottunk!
-Na ide figyelj Zayn Javald Malik! Ha még egyszer megtudom, hogy a közelébe mész annak a cafkának, én végeztem veled! Fel fogtad? Nem azért adtam még egy esélyt, hogy azt még aznap elszúrd! Világos, amit mondtam? - nem is mondta, üvöltötte. Most komolyan ezért adtam fel a bandát, hogy nem jött vissza még csak fél napja sem, de már veszekszünk?! Jól átgondoltam én ezt?
-Pezz! Hiszen ez lehetetlen! Ő Paul asszisztense. Biztos, hogy fogok még vele találkozni, míg el nem rendeződik minden a banda körül, és utána is, hiszen még jó ideig tartanom kell Paulékkal a  kapcsolatot!
-Akkor nem találkozhatsz vele kettesben! - nézett rám kárörvendő vigyorral. - Az a csaj egy igazi élősködő, semmire kellő...
-Most fejezd be! - ezzel kiviharoztam a szobából. Letelepedtem a nappaliba egy üveg borral, és kerestem egy jó műsort. Itt nyomott el az álom.

Sziasztok! Remélem tetszik a rész! Örülnék egy pár kominak, vagy pipának! Köszönöm szépen az első kommentet! Ha minden jól megy, ma lesz még egy rész! Puszi!



2 megjegyzés:

  1. Elsőőő!! De jóóó! Annyira imádom!! Olyan jóóó! De komolyan az egész történetet!! Annyira jó lenne ha Zayn elhagyná Perrie-t és összejönne Jenny-vel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Olvasd tovább, és kiderül, hogy mi történik! :) Örülök, hogy tetszik!
      Puszi: Klau

      Törlés