2015. május 22., péntek

14. fejezet

+18-as jelenetet tartalmaz!

Jennifer Smiths



A kocsi megáll egy hatalmas ház előtt, de nem szentelek túl nagy figyelmet arra, hogy körbe nézzek, jobban lefoglal Zayn ajkainak falása. A srác kifizeti a taxist, és elkezd a bejárat felé húzni. Kinyitja sz ajtót, beránt rajta, miközben kezeit derekamra fűzi, lábával berúgja az ajtót, és folytatja csók csatánkat, miközben nekiszorít az ajtónak. Kezei fenekemre csúsznak, emel rajtam egy kicsit, mire én automatikusan csípője köré tekerem lábaimat. Nem foglalkozom vele, hogy hová visz, áttérek nyakára. Könnyedén megtalálom az érzékeny pontjait. A következő, amit érzékelek a külvilágból, hogy egyszer csak egy puha ágyon landolok, míg Ő előttem áll. Végignéz rajtam, majd fölém mászik. Újból csókolni kezd, de közben kezei bejárják testemet. Úgy érzem, zavarnak a ruhái, ezért elkezdem a pólóját lerángatni róla. Miután sikerrel járok érzem, ahogy lehúzza ruhám cipzárját, és elkezdi lefejteni rólam. Ajkai puha csókokat hagynak bőrömön a ruha útját követve. Melleimen elidőzi kicsit. Kényeztetésére egy nyögés hagyja el számat, mire belemosolyodik csókjába. A bugyim szegélyénél megáll egy kicsit. Egy hirtelen mozdulattal rántja le rólam a ruhát, amely a szoba valamely pontján landol. Beleakasztja ujjait a bugyimba, és attól is megszabadít. Felmászik hozzám, s miközben megcsókol, keze csiklómat ingerli. Megőrjít ez a pasi! Akarom, de azonnal. Kapkodva próbálom róla lefejteni a nadrágját és a bokszerét, végül Ő szabadul meg tőlük. Nem tétovázik tovább. Fölém magasodik, és belém hatol. Hangos nyögések hagyják el szánkat, míg a beteljesülés felé repülünk. Miután végzett legördül rólam, magához von, és ránk húzza a takarót. Így alszunk el.

Reggel iszonyatos fejfájásra ébredek. Nem akarom kinyitni a szemem. Érzem a nap sugarait az arcomon. Lehet nem kellett volna annyit innom! Nem is emlékszem szinte semmire az estééből. Az még rémlik, hogy lekaptam Zaynt. Hogy mit csináltam? Most tudatosul bennem minden! Ezt nem tehettem! Hiszen nekem együtt kell vele dolgoznom! Valami furcsa érzés kerít hatalmába. Most tudatosul bennem, hogy fejem valaki mellkasán nyugszik. Szemeim kipattannak, és ahogy meglátom a fejem alatt lévő mellkason, és az engem ölelő karokon a tetkókat, már  tudom is, hogy ki mellett fekszem. Felpillantok arcára. Mit csináltam? Mi történ az éjszaka. Szétnézek a szobában, s rájövök, hogy ruháink szanaszét vannak dobálva, valamint tudatosul bennem, hogy meztelenek vagyunk! Hogy tehettem ezt? Nem vagyok már szűz, de nem sok pasit engedtem eddig az ágyamba. Pontosan kettőt. Ilyen még nem történt, hogy részegen lefeküdtem volna egy idegennel! Na jó! Ez most még annál is rosszabb! Hiszen Ő nem idegen, hanem a munka társam! Hogy nézek ezek után a szemébe? És mit mondok Louisnak? Ugyan kiakad, ha megtudja, hogy le feküdtem a haverjával? Vagy nem is érdekli, hogy mit csinálok? Na de térjünk vissza a jelenlegi szorult helyzetembe. Óvatosan kimászok a karjai közül, hogy még csak véletlenül se ébresszem fel! Hátha Ő sem emlékszik! Lehet akkora szerencsém? Közben össze szedegettem a cuccaimat, halkan felöltözöm és kiosonok! Anyám! Mekkora ez a ház! Halkan zárom magam mögött az ajtót, hogy még csak véletlenül se ébredjen fel, hogy ne keljen a szemébe néznem! Fogok egy taxit, és haza vitetem magam. Azt hiszem, mára magamra zárom az ajtót. Miért vagyok én ilyen hülye?!

 Zayn Malik


Alig akartam elhinni, hogy  visszafogadtak a fiúk. Az meg még hihetetlenebb volt, hogy Jennynek köszönhetem. Lehet Ő sem közömbös irántam? Miért segített nekem? Egyáltalán hogy Lehet, hogy Louis egy szavára változtatott az álláspontján, amikor Jenny megkérte? Mi lehet közöttük? Erre még rá kell kérdeznem, de nem most, még meg kell várnom, hogy megint bízzanak bennem, mert szerintem most még semmit nem mondanának el nekem. Mi fog meg benne ennyire? Mi vonz hozzá? Miért akarom még jobban megismerni? Ezekkel a gondolatokkal volt tele a fejem, amíg a bulira készültem. Remélem ott jobban megismerhetem.
A buli egész jól alakult. Igaz, elég sokat ittak a többiek. Én sem panaszkodhatom, de azért nem voltam annyira részeg. Egyszer, amikor a pulthoz tartottam még egy italért, egyszer csak elkapott Jenny, és minden szó nélkül lekapott. Nem ellenkeztem, hülye lettem volna. Istenem, az a csók! Mikor elkezdett szabadkozni, befogtam a száját egy csókkal. Állítása szerint nincs semmi közte és Louis között, így ezen sem kellett izgulnom. De valami titok akkor is van ott! Táncoltunk, ittunk. Nagyon jól éreztem magam, de egyszer csak elszakadt a cérna, és hazahoztam magamhoz. Egy igazán szenvedélyes éjszakát tudhatok magam mögött, bár kissé lelkiismeret furdalásom van miatta. Nem így akartam vele lenni először, nem tudom, mit  gondolhat most rólam. Reggel, mire felébredtem, már sehol sem volt. Nem akarom elhinni, hogy neki nem jelentett semmit ez az éjszaka. Nem olyan lánynak látszik, aki egy átpiált éjszaka után bárki ágyába beugrik. De miért ment el? Miért nem keltett fel? Azt hiszem elég lesz nekem ennyi az agyalásból, fel kellene kelnem, mert a menedzsmenttel találkozóm lesz. Most írjuk alá a papírokat. Kíváncsi vagyok, milyen feltételeket találtak ki nekem. Bármi is legyen, akkor is aláírom! A bandát sem akarom elveszíteni, és így Jenny közelében is lehetek. Rápillantok az órámra és rájövök, hogy ideje kelnem. Ha időben végzem, akkor még el kell intéznem, hogy egy ingatlanos haverom elindítsa ennek a háznak az eladását. Nem akarok itt maradni. Nem akarok Perryre emlékezni, hogy hogy vert át. Viszonylag gyorsan elkészülök, mivel már nem kell a hajammal egy csomó időt eltöltenem. Kényelmes így, de azt hiszem vissza kellene növesztenem, elvégre az 1D-s Zayn Malik hosszú hajú, mindenki szerint én vagyok a hajmániás, pedig nem töltök több időt a tükör előtt, mint a többiek. 
A megbeszélés közepén rezegni kezd a telefonom, sorba kinyomom, ugyanis Louis folyamatosan hívogat. Paul csúnyán néz rám, ezért inkább kikapcsolom. Majd ha végeztem, visszahívom. Kemény 3 óra hosszát papoltak nekem arról, hogy mennyire komolyan kell vennem ezt a szerződést, bla, bla, bla... Aláírtunk mindent, így hivatalosan is megint a csapat tagja vagyok. Mikor kiérek az irodából, visszakapcsolom a telefonomat és meglátom, hogy nem csak Louis, de a többi fiú is keresett. Először Louist hívom vissza, mert 8 nem fogadott hívásom van tőle. Kicsöng, kicsöng, majd egy irtózatosan mérges srác ordít bele a telefonba.
-Hol a francba vagy? Miért kapcsoltad ki azt a nyamvadt telefont? 
-Most voltam Paulnál megbeszélésen, ebben a pillanatban léptem ki az irodaházból. 
-Azonnal gyere ide! Most! - és rám csapja a telefont. Ennek meg mi a baja? Fel kellene hívnom a srácokat, hogy mi a helyzet, mire készüljek, de egy csörgés után lemerül a telefonom. Nincs más hátra, mint előre. Irány a közös ház!

Louis Tomlinson


Egész jó volt az esti buli. Reggelimet eszegetve nézelődök a világhálón, hátha írtak rólunk megint valamit. Kár volt! Mikor meglátom az esti buliról készült képeket, majdnem lefordulok a székről. Mi a franc? Én ezt hogy nem láttam! Fel kell hívnom Jennyt, de valahogy előtte le kellene higgadnom, mert ha kérdés nélkül leordítom, megint még távolabb taszítom magamtól. Nyugi van! Biztatom magam, míg tárcsázom a testvérkémet, és megkérem, hogy jöjjön ide. Kis idő múlva megáll egy kocsi a ház előtt, majd hallom, hogy bejön, és hangosan kezd keresni.
-Sziasztok! Louis! Hol vagy? Mi volt ilyen fontos? Hallasz? Nincs most kedvem bújócskázni!
-Konyha! - csak ennyit mondok, mert érzem, hogy nem kell sok, és robbanok. Próbáltam idő közben Zaynt is hívogatni, de kikapcsolta a telefont. Pedig ezt nem fogja megúszni! 
-Szia! - ereszt el egy műmosolyt Jenny. Látom rajta, hogy valami nincs rendben, valami nagyon is bántja. Azt hiszem, azt is tudom, hogy mi.
-Helló! Csüccs. - megvárom míg leül, majd belekezdek. - Milyen volt az esti buli? Jól érezted magad? - látom, hogy az amúgy is meggyötört arca még fehérebb árnyalatot vesz fel.
-Köszi, jó volt a buli. Kicsit többet ittam, mint kellett volna, de semmi gáz.
-És ezeket megmagyaráznád? - fordítom felé a laptopomat. Ahogy meglátja a képeket, ahol Zaynnel táncol, megjegyzem nem is akárhogyan, vagy éppen smárolnak, arcát kezeibe temeti, és úgy motyog.
-Nem akarok erről beszélni, és főleg veled nem akarok veszekedni!
-Nem akarsz veszekedni? - itt már az egész ház tőlem zengett. Hallható volt, ahogy a fiúk elkezdenek letrappolni, gondolom megriasztotta őket a hangerőm. - Mi a francot képzelsz Te magadról? Pont vele? Tudod Te mit tettél? Hiszen még az sem hivatalos, hogy szét mentek Perryvel! A rajongók szemében Te leszel a csábító! Ajánlom, hogy ne menj fel a közösségi oldalaidra, és ha rajongót látsz, fuss, mert nem lesz, aki megvédjen! Rám tuti ne számíts! Most lett elegem! Tényleg csak azért jöttél, hogy az én életemet megkeserítsd! - folytatnám még, de Liam a szavamba vág.
-Fejezd be! Te is tudod, hogy Te leszel az első, aki ugrik, ha valami lesz! Mit kell itt játszani a nagy valakit? Mintha Te még nem hibáztál volna! - hangja határozott, parancsoló. Tudom, hogy igaza van, és valószínű megint elszúrtam mindent. Ebben akkor leszek biztos, amikor Jenny felpattan az asztaltól, s ránézek. Arcát könnyek szántják, de mikor megszólal, akkor kitör belőle a zokogás. 
-Rendben van! Nem okozok neked több gondot! Felmondok! Úgy eltűnök az életedből, hogy soha ne kelljen velem találkoznod! - ezzel sarkon fordul, és elrohan. Miért vagyok én ilyen, hogy mindig elüldözöm. Ahogy csapódik utána az ajtó, akkor fogom fel, hogy mit tettem, és miket vágtam a fejéhez. Pont ezt akartam elkerülni. A turné alatt is azért kerültem sokszor, mert rossz passzban voltam, és nem akartam rajta levezetni a mérgem. A fiúk gyilkos szemekkel néznek, mikor felpattanok az asztaltól , és a testvérem után iramodok. Nem veszíthetem el! De késő. Mire kiérek, már sehol sincs. Csörög a telefonom, Zayn az. Ide rendelem. Most Ő is megkapja  a magáét! Lehet, Ő rosszabbul jár, mint Jenny, mert már Ő miatta is ideges vagyok. Törni - zúzni szeretnék, főleg hogy végig gondolva a "beszélgetést" , szinte szóhoz sem engedtem jutni. Mekkora egy barom vagyok!

Sziasztok! Bocsi, hogy ilyen soká, de húzós hetem volt! Köszöntöm az új feliratkozókat! Köszönöm a komit és a pipákat! Remélem tetszik a rész! Pozitív, negatív kritikát egyaránt szeretettel várok! :)
Puszi: Klau

4 megjegyzés:

  1. Uh
    Kinyírom Louist!*-*
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Kissé megkésve, de fent a következő rész!
      Ne bántsd Louist! Az új rész után lehet imádni fogod? :))
      Köszönöm hogy írtál!
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. omfg...szerelmes lettem a blogba:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én meg a tieidbe! :)
      Köszönöm szépen az őszinte véleményt, amit e-mailbe írtál! Köszönöm a tanácsokat! Megpróbálom megfogadni őket!
      Puszi: Klau

      Törlés