2015. május 17., vasárnap

12. fejezet

Zayn Malik

 Jobbra fordulok, és szembe találom magam Simonnal. Azt nem tudtam, hogy Ő is itt van. Rám kapja tekintetét a kezében fogott papírokról, arcáról leolvasható a döbbenet, amit nem is csodálok.
-Szia Simon! - szólalok meg bizonytalanul.
-Szia Zayn! Mi járatban erre? - s látom rajta, hogy tényleg kíváncsi - Az aláírt papírokat elég lett volna, ha az ügyvédek egymás között elintézik.
-Nem ezért jöttem. Szeretnék mindenkivel egyszerre beszélni, ha jól tudom, most mindenki itt van.
-Igen. Hát akkor gyere. - mutat az ajtóra. Most már muszáj vagyok bekopogni, és az engedély után belépni, hogy szembe nézzek a nem rég még legjobb barátomnak titulált srácokkal.


Jennyfer Smiths

 Amióta visszajöttünk tegnap a turnéról, egyre feszültebb a helyzet. Kiderült, hogy meghirdették, hogy Zayn helyére keresnek egy új tagot, amit egy show műsor keretében fogják kiválasztani. A fiúk nem igazán akarják elfogadni, hogy egy idegent be kell maguk közé fogadniuk. Talán még titkon valahol nem tudják elfogadni, hogy Zayn nem tér vissza hozzájuk. Viszont azzal is tisztában vannak, hogy kell még egy tag. Éppen ezért ülünk Paul irodájában mindannyian. Sőt! Simon is itt van, már csak Őt várjuk, hogy felvázolják előttünk, vagyis inkább a fiúk előtt a helyzetet. Ebben a pillanatban nyílik az ajtó, de nem Simon tűnik fel, hanem Zayn. Mindenki döbbenten néz rá, mögötte pedig megjelenik Simon is.
-Sziasztok! - köszön bizonytalanul. Mindenki mond, vagyis inkább motyog rá valamit, majd a döbbenetből Louis az, aki először észhez tér.
-Minek köszönhetjük megjelenésedet? - veti oda gúnyosan.
-Na igen, ez egy jó kérdés. Tudtommal senkivel nem voltál hajlandó beszélni, még csak telefonon sem. - persze Paul ki sem maradhatna.
-Beszélni szeretnék veletek. Vagyis inkább kérdezni szeretnék valamit. - feleli Zayn, s közben idegesen járatja szemeit a jelenlévők között.
-Ja! Hogy ha Te akarsz velünk beszélni, mi hallgassunk meg, de Te senkinek nem felelsz, ha hív? Nem gondolod, hogy ez nem így működik? - Ajjaj! Louis nagyon ideges. Látszik Zaynen, hogy nehezen kezd neki a mondanivalójának, az öcsikém meg csak elijeszti még jobban. Eddig úgy éreztem, hogy gyűlölöm a srácot, amiért így bánik a fiúkkal, de most azt éreztem, hogy a védelmére kell kelnem. Fontos lehet, amit akar, ha ide mert jönni azok után, amiket tett.
-Louis! Nyugodj le! Hagy mondja el, amit akar! Tudom, hogy Te is tudni akarod, hogy miért jelent most meg. - próbálom csitítani. Úgy látszik, nem sok sikerrel.
-Nem! Ez nem így működik! Cserben hagyott, nem érdekeltük! Felőle akár a temetésünk is lehetett volna, az sem érdekelte volna!
-Most fejezd be! Azt ígérted, hogy teszel a bocsánatomért! Akkor most legyél csendbe, és hallgasd meg, hogy mit akar! Nem miatta, vagy magad miatt, hanem miattam. - Látom rajta, hogy most megfogtam. Hiszen azt mondta, igenis bebizonyítja nekem, hogy helyre akarja hozni a kapcsolatunkat. Akkor lássuk, hogy a kedvemért megteszi-e ezt a szívességet.
-Oké! De csak miattad! Mondjad Zayn! - mindenki meglepetten pillant rá. Senki sem gondolta volna, hogy tényleg komolyan gondolta, hogy bizonyítani akar, és egy szavamra teljesíti amit akarok. Zayn arca volt a legmeglepettebb, és egyben legértetlenebb is. Mintha egy kis csalódottságot is láttam volna rajta. De miért?
-Hát... Izé... Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Először is sajnálom, hogy nem vettem fel a telefont, de a történtek után nem tudtam mit mondhatnék nektek. Az igazat nem mondhattam el, hazudni meg nem akartam. Igazából most azért jöttem ide, hogy megtudjam, vissza kerülhetnék-e a bandába? - Ez volt az a pont, ahol mindenki ismételten ledöbbent, kivétel Harryt, aki éppen ivott, és az éppen aktuális kortyot ki is köpte, bár valjuk be, ez nála nem újdonság. A koncerteken is elő szeretettel játszik szökőkutat.








-Hogy mit akarsz? Ezt Te sem gondolod komolyan?! - Kérdezi Niall a leghangosabban, de a többiek is morognak, ugyan akkor a remény szikrája észrevehető a szemeikben.
-Fiúk! Csönd! - kiálltok fel határozottan, mire mindenki rám kapja a tekintetét. Tudják, ha ilyen hangot ütök meg, akkor rám figyelnek. Lehet túl sok volt az a több mint egy hónap összezárva? Túlzottan kiismertek, és én is őket. - Zayn! Szerintem mindenki arra a legkíváncsibb jelenleg, hogy miért gondoltad meg megad, és miért pont most. Valamint szerintem nem ártana nekik elmondani az igazat is arról, hogy miért is léptél ki valójában! Mert az csak süket duma volt, amit előadtál, igaz? - nézek rá kérdőm, a többiek meg inkább csak csendben bólogatnak.
-Oké. Akkor kezdjük az elején. Annyit kérek csak, hogy hagy mondjam végig, utána beszélhettek, kérdezhettek, csak hagy legyek minél hamarabb túl rajta! Oké? - tekint végig a jelen lévőkön kérdőn, és mivel mindenki csak bólogat, így elkezdi a mesét - Az egész azzal a cikkel kezdődött, ami a turné alatt jelent meg, miszerint megcsaltam Perryt. - érdekes fintor suhan át arcán - Akkor azért rohantam haza, mert Pezz közölte, hogy elköltözik. Mire haza értem, már semmi cucca nem volt a közös lakásban. Megkerestem, amikor is közölte, hogy ezt nem hajlandó tovább csinálni. Válasszak, hogy mit akarok. Az egyik verzióban Ti szerepeltetek, de Ő nem, a másikban fordítva. Közöltem, hogy Ti, a barátaim előrébb valók vagytok, naná, hogy Titeket választalak. Erre közölte, hogy van egy meglepetése. Terhes. Megfenyegetett, hogy nem ismerhetem meg a saját gyerekem, ha nem Őt választom. Vagy elveteti, vagy csak eltűnnek előlem, az sem érdekli, ha a karrierje rámegy, de nem fog a gyerek közelébe engedni. Nem tehettem mást! - és itt tört meg a határozott srác, aki a fiúk elmondása szerint nehezen mutatja ki az érzéseit. Szemei most könnybe lábadtak, és megértésért könyörögtek. - Muszáj volt Őket választanom! Aztán sorolta a saját feltételeit. Nem lehetek a banda tagja, de nem akarja, hogy a hírnevem elússzon, így szóló karrierbe kell kezdenem, ráadásul annak a mocsoknak a társaként. Nem akartam, de a gyerekemért bármit. Perryben itt már hatalmasat csalódtam, de úgy gondoltam, hogy szeret, csak éppen túlzottan is féltékeny, és csak irányítani akar. Akkor volt csak hajlandó visszaköltözni, ha hivatalosan bejelentem, hogy kilépek. Ez meg is történt, vissza is jött, de már semmi nem volt olyan, mint régen. Nektek nem mertem elmondani, sőt senkinek! A saját anyám nem tudja! Egyik ilyen veszekedés után kiszivárogtatta a fényképeket, amik a stúdióban készültek, és az egyik számomat is. Én nem akartam ezt, és nem is tudtam róla! Annyit tudtam elintézni, hogy visszavonták a zenét. Közben gyötört a bűntudat, hogy hazudtam nektek, és nem mondhatom el az egészet senkinek! Pedig annyira elakartam! Viszont az egyik nap kávézás közben meghallottam, ahogy egy pasival beszélget. Ekkor tudtam meg, hogy végig csak érdekből volt velem, hogy így őket is jobban felkapják. Ami viszont a lényeg, itt derült ki, hogy terhes, csak éppen nem tőlem. Kidobtam, véglegesen. Ezután rájöttem, hogy életem legnagyobb baklövését követtem el, amikor elhagytalak Titeket! Sajnálom! Tényleg! Az a kérdés, hogy adtok-e még nekem egy esélyt? - s már könnyei szántották végig arcát. Tényleg sajnáltam szegényt, hiszen csak a gyerekét védte. Ez érthető, viszont nem értem, miért nem mondta el az egészet a legelején.
-Ó, haver! Sajnálom! Én soha sem bírtam Perryt! - kiállt fel Liam, odasétált Zaynhez, és átöleli. Eközben a többiek csak emésztik a hallottakat. Egyre jobban észhez térnek, Niall és Harry is megöleli a srácot. Louis az egyetlen, aki továbbra is csak ül, és maga elé mered. Fogalmam sincs, hogy mi járhat az eszében. Egyszer csak felnéz a srácra, felkel, odasétál a sráchoz és kissé bizonytalanul megszólal.
-Úgy néz ki, nem csak Te hagytál engem cserbe, hanem mi is Téged. Tőlem visszajöhetsz, de nekem idő kell, míg megemésztem a dolgokat, és minden visszaállhat az eredetire.
-Fiúk! Szerintem elfelejtettetek valamit! - szólal meg Simon, és Paulra pillant - Itt nem Ti döntötök! Ő aláírta a papírt, amivel kilépett a bandából...
-Az az igazság, hogy én semmit nem írtam alá... - néz rá bizonytalanul Zayn. A férfi kicsit furcsálva rátekint, majd folytatja.
-Teljesen mindegy! Bejelentettük, hogy Zayn végleg kilép, leszerveztünk egy showt, meghirdettük a versenyt! Ezt nem lehet visszavonni holmi érzelemkitörés miatt!
-Érzelemkitörés? Hiszen mind azt vártuk, hogy megjöjjön az esze! Itt van! Vissza akar jönni! Mit kell itt cirkuszolni! Miért akarsz pont Te keresztbe tenni nekünk, amikor Te tettél össze minket? - értetlenkedik Liam. Megjegyzem jogosak a kérdések.
-Mert megtanulhattátok volna, hogy a dolgok nem ilyen egyszerűek, hogy gondolok egyet, és akkor mégis ezt akarom! - szól közbe Paul.
-Beszélhetek? - kérdem kissé bizonytalanul, hiszen ebbe nekem semmi beleszólásom.
-Mond! - tipikus Paul megszólalás.
-Több megoldása is van a dolognak. Keressünk énekest, csak ne Zayn helyére, hanem Ő lemond a szóló dalairól, és azokra keresünk valakit. Másik megoldás, a versenyt lemondjuk, de a showt megtartjuk. Olyasmi lenne, mint az 1 D nap. Ha mindenképp szívózni akartok Zaynnel, akkor rajongói szavazásra bocsájtjátok, hogy vissza jöjjön-e, bár ez szerintem fölösleges, hiszen a minden koncerten még rengeteg olyan tábla van, amin visszakövetelik Őt. Én személy szerint a második verziót létesítem előnybe.
Feszülten figyeljük, ahogy a két vezér tanácskozik a sarokban.
-Akkor úgy döntöttünk, hogy...


Sziasztok!
Köszöntöm az első feliratkozót! Köszönöm a komikat. Itt az új rész. Remélem tetszik. Igazán örülnék még pár véleménynek, akár negatív, akár pozitív. Ha csak egy pipát hagysz, az Neked csak egy kattintás, nekem viszont rengeteget segítene!
Puszi: Klau

4 megjegyzés:

  1. Itt abbahagyni?? Hmm?? Kikészítesz te nő!! Kihalok!×-×
    Iszonyat kíváncsi vagyok hogy mi lesz a döntés*-*
    Eemélem visszafogadják Zayneet
    Siess a kövivel^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hú de utálom én is, amikor így hagynak abba egy részt! :P Azért ki ne haljál nekem! Holnap megtudod a döntést! Legalább is remélem! :) Köszönöm, hogy írtál.
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Nagyon jo lett siess a kövivel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen! Holnap jön a kövi!
      Puszi: Klau

      Törlés