2015. július 13., hétfő

38. fejezet

Jennifer Smiths

Kézen fogva sétáltunk le a medencékhez. A lelkem még nem tud teljesen megnyugodni. Fáj, amit csinált, és az sem esett jól, hogy ahelyett, hogy megbeszéltük volna akkor és ott a dolgokat, inkább ott hagyott, ezzel megalázva engem. Azon viszont igazán meglepődtem, amikor Liam felhívott. Igaz, kicsit csalódott is voltam, hiszen abban reménykedtem, hogy Zayn keres, hogy hová tűntem, de Liam neve villogott a kijelzőn. Az utóbbi időben eltávolodtunk egymástól, így fogalmam sem volt, hogy miért keres.  Azt hittem, valami baj történt, de gyorsan megnyugtatott, hogy ilyesmiről szó sincs. Egyszerűen őt is zavarja, hogy nem olyan szoros most a kettőnk közötti kapcsolat, mint eddig, és csak gondolta rám csörög. Gyorsan levágta, hogy valami nagyon nem stimmel.Igaz nem akartam neki elmondani, hogy mi történt, de gyorsan megtörte az ellenállásomat.  Nagyon mérges lett a haverjára, és az csak tetézte a bajt, hogy Louis kihallgatta a beszélgetésünket, vagyis inkább meghallotta, ahogy Liam Zaynt szidja. Gyorsan le is tettük a telefont, hogy a lökött öcsémet le tudja állítani. Nem sokkal később elaludhattam, mert arra riadtam fel, hogy valaki figyel. Az én drága elkóborolt barátom tért vissza hozzám. Az egyetlen jó ebben a veszekedésben, hogy végre egy kicsit nyíltan  beszéltünk az érzéseinkről, félelmeinkről.  Most már kicsit nyugodtabb vagyok, de azért ilyen könnyen nem tudok túllépni a történteken.
Leérve a medencékhez keresünk két szabad nyugágyat és lepakoljuk rá a cuccainkat.
- Melyik medencébe szeretnél menni? - kérdezte tőlem Zayn.
- Szerintem jó lesz az. amlyik itt van mellettünk. - feleltem, miközben rámosolyogtam. Egyszer csak telefon csörgésre kaptam fel a fejemet. Nagy nehezen eljutott a tudatomig, hogy ez az én csengőhangom, ami persze a táskám mélyéről zenél. Megnézem a hívót. Louis neve villog rajta. Megnyomom a zöld kis ikont.
- Helló! Mi újság van veled? - szólok bele a készülékbe jó kedvűen.
- Szia! Nemsokára indul a gépem! Megyek érted és haza hozlak, ha már ez az idióta ennyire elbaszta a dolgokat! -  hangja idegesen cseng.
- Nem kell, már minden rendben van. Megbeszéltük már a dolgot. - válaszoltam neki, hogy nyugtassam.
- Nem, Jenny! Ez nem így működik! Ez a hülye idióta elbaszta a nyaralásotokat, hát viselje a következményeit! Egy óra múlva indul a gépem és megyek érted! Hazajössz velem, majd itt rendbe teszünk.-  erősködött Louis.
- Nem érted meg, hogy én itt akarok maradni? Vele akarok lenni! Most már minden rendben van. Fogd fel és törődj bele! -  Én is kezdtem ideges lenni az akaratossága miatt.
- De hát Jenny! Itthon többen tudnak rád figyelni, hamarabb rendbe jöhetnél!
- Nem! - Vágok a szavába. - Ezt majd én eldöntöm! Majd én tudom, hogy mi jó nekem! Én itt akarok maradni! Rendbe akarom tenni a dolgokat! - A vonal másik oldalán rövid szünet következik, csak hümmögést hallok. Ezek szerint öcsikém nagyon agyal valamin.
- Rendben van, de ha bármi baj van, hívj és megyek érted! Egyedül nem indulhatsz el! Valaki kell, hogy veled legyen! Világos? - kérdezte az öcsém beletörődve a döntésembe.
- Rendben van. Aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz értem, de felesleges. Hidd el, nagy lány vagyok, tudok magamra vigyázni! - próbálom megnyugtatni.
- Akkor jó szórakozást nektek, remélem már nem lesz semmi probléma. Majd hívlak még este, hogy mi a helyzet! De, ha az az idióta tényleg nem kapja össze magát, akkor kiherélem!
- Oké - kuncogok a telefonba - Puszilom a fiúkat! Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra, és óvakodjatok az őrült rajongóktól!
- Na azoktól nem ártana! Ha láttad volna ma Harryt! - röhög esze menten.
- Miért, mi történt? - sikerült felcsigáznia a kíváncsiságomat!
- Egy nő ma a dedikáláson beállt a sorba. Tőlünk szépen CD tokra kérte az aláírásokat. Harry már nyúlt volna a tokért, amikor Ő következett, de  a csaj elkapta előle, szinte felhasalt elé az asztalra és lehúzta a felsőjét úgy, hogy az egész melle Harry arcában volt majdnem. Szerencsétlen hirtelen se köpni, se nyelni nem bírt.
- Ezt most nem értem. Ez nem az első ilyen eset, akkor miért döbbent le? - értetlenkedem, hiszen már rengeteg hasonló sztorit hallottam szinte az összes fiúról.
- Ja, igen! Azt elfelejtettem mondani, - itt már szinte megfullad a röhögéstől - hogy a csaj nem is csaj volt, hanem inkább nénike. Szerintem hatvan felett volt! - ekkor már belőlem is kirobban a hangos röhögés. De Zayn is rákezd, hiszen ő eddig a fejét az enyémhez támasztva hallgatózott.
- Te csak fogd be, Louis! - Hallom meg a távolból Harry morgolódását, majd dulakodás hangjai hallatszódnak.
- Helló, Baba! Tudod mit alkotott az idióta öcsikéd? - kérdi röhögve göndör barátom.
- Helló, Harry! Na mit csinált? - kérdezem már előre mosolyogva.
- Ez a címeres ökör annyira röhögött kifelé jövet is még rajtam, hogy nem figyelt az orra elé, és szó szerint a saját lábába esett pofára. De nem ám a betonba csattant a képe, hanem tippelj, hogy hová! - A végét már alig értem, mert ő röhög, Louis meg a háttérben üvöltözik valamit.
- Tippem sincs. Na hova?
- Hát pofával egyenesen annak a nénikének a dekoltázsába érkezett. Úgyhogy a nénike kivirulva közölte velünk, hogy ő azt hitte, hogy én szeretem az idősebb csajokat, de ha Louisnak bejön, akkor ő szívesen elmegy vele egy körre, de ha szeretné, akár szívesen hozzá is menne. - Itt már azt hittem megfulladok, annyira röhögtem. - Oké, fiúk. Én most azt hiszem leteszem, mert még egy ilyen sztori, és oxigén hiány miatt elhalálozom. Sziasztok!

- Szia! - köszönt el, s bontotta a vonalat.
- Most már igazán mehetnénk fürdeni, mert tegnap óta még csak nem is próbáltunk ki egy medencét sem! -  mosolyogva, kézen fogva mentünk a medencéhez. Mikor nem figyeltél Zayn, a hátára ugrottam, és így cipeltettem magam.
- Olyan vagy, mint egy kis majom! - nevet fel,  majd egyszer csak azt érezem, hogy valahonnan fentről rám  zúdul egy csomó víz. Miután megszűnik a rám ömlő áradat, szemeimet törölgetve nézek körül, mire szembesülök azon ténnyel, hogy a medence szélén egy vízesés utánzat van, ahová ez a lökött minden figyelmeztetés nélkül állt be velem. Ez pedig bosszúért kiált! Még vagy egy órát fröcsköljük egymást, és fogócskázunk a vízben. Olyanok vagyunk, mit az öt éves gyerekek. Mikor megunjuk a  fürdést, felmegyünk a szobánkba. Zayn gyorsan letusol és felöltözik. Nem értem kapkodását egészen addig, amíg nem közli velem, hogy leszalad valamiért a recepcióhoz, addig zuhanyozzak nyugodtan, ha feljött, lemegyünk együtt vacsorázni. Kissé értetlenül vonulok be a fürdőbe. Gyors zuhany és haj mosás után felöltözöm, de Zayn még sehol. Nem tudom minek ment le, de semmi értelme, hogy feljöjjön értem, le tudok én menni hozzá, hiszen csak a recepcióhoz ment valamiért. A liftben azon töprengek, hogy mit akarhat, hiszen el tudta volna intézni akkor is, akármiről is legyen szó, amikor lejövünk együtt vacsizni. Kilépek a liftből, de meg is dermedek. Zayn lazán nekitámaszkodik a pultnak, és egy szőke fiatal kis csajjal enyeleg. A kis csaj minden szavát áhítattal figyeli, és szinte elolvad. Hátradobja a haját, megnyalja a száját, a kezét Zayn karjára simítja. Egyértelműen flörtöl vele ez a kis senkiházi! És Ő erre mit reagál? A szexi fél mosolyával figyeli a csajt. Azzal a mosollyal, amivel bármelyik csajt pillanatok alatt megkaphatna.

Szívem összefacsarodik, ahogy figyelem őket. Lehet, hogy eddig bíztam benne, és nem féltékenykedtem, na de most rajtam is eluralkodik a zöld szemű szörny. Zayn elköszön a csajtól, aki eközben egy fecnit ad neki, gondolom a telefon száma van rajta, amit ő vigyorogva zsebre rak. A mosolya viszont gyorsan lefagy az arcáról, amikor észreveszi, hogy tőle nem túl messze, szinte szoborrá dermedve figyelem az eseményeket.


Sziasztok!
Bocsánat, hogy ilyen sokára és ilyen rövid rész, de a múlt hetem húzós volt. Eddig jutottam ma, és nem akarlak Titeket sem tovább váratni, ezért felteszem így, kicsit rövidebben. Ígérem a héten már hamarabb hozom a következőt.
Köszönöm szépen a komikat, a pipákat, és hogy olvastok! Köszöntöm az új feliratkozókat!
Kérlek Titeket, iratkozzatok fel, és írjátok meg véleményeteket! 
Puszi: Klau

9 megjegyzés:

  1. Nagyon gonosz vagy,remélem tudod! Itt abbahagyni egy részt?! Hamar a kövit! És így tovább eddig nagyon jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik a történet. :) Sajna eddig volt időm megírni, a felrakását a résznek meg nem akartam tovább húzni.
      Nem is vagyok gonosz! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Most nagyon megharagudtam rád! Épphogy kibékültek már megint össze vesznek! Na várj csak, majd te is vissza kapod majd, azt garantálom! De miért kellet? MIÉÉÉÉÉRT??!!
    Annyira aranyosak voltak az elején erre, Zayn egy csajjal enyeleg?! Most rá is haragszom! El is vonulok a sarokba duzzogni! De Harry-éknél röhögtem egy jót :"D
    Remélem hamar kint lesz a kövi rész. :)
    Imádlak <3<3<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett Harryék idiótasága. :)
      Mivel tudlak kiengesztelni, hogy ne haragudjál rám? A kövi résznek több mint a fele kész, és elárulok egy titkot! De akkor nincs bosszú! Ha meglesz a 20 feliratkozó, amihez már csak 1 kell ugye, akkor lesz megint 1 plussz szösszenet, ami viszont már kész is van. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Jó oké, talán nem. De egy kicsit igen! Most ez mégis mi a fene volt?! Tök mosolyogtam a részen meg nevetgéltem aztán erre ldgjbapognorkgnerogjner. Erre nincsenek szavak. Direkt! Valld be direkt csinálod ezt mert vissza akarod adni a sok agyfaszt okozó részemet. Azért csinálod hogy minden egyes olvasód a fejét verje a falba ordítva! Gonosz vagy. Annyira gonosz... Hát én most nagyon sürgetem azt a következő részt. Mondjuk úgy két percen belül fel is rakhatod! Hát az agyam eldobom tőled...ilyen nincs. EZ tuti egy félre értés lesz csak. Az lesz ha mondom! Félre értés mert amúgy...uhm...Zayn csak elintézett valamit kettőjüknek de csak így tudta megszerezni és ezért volt "kedves" a lánnyal. Azon a papíron pedig nem a csaj teloszáma van hanem mondjuk a szálloda igazgatójáé. Vagy hogy 3435 szoba és ott lesz meglepetése. Vagy tudja a faszom mostmárt de nem flörtölhetett csak úgy mással, ő nem akar mást, neki nem kell más, ő nem akarja megfarkalni szegény kis recepciós csajt aki amúgy nem kurva hanem apáca. Igen! Apáca, tuti apáca. És szüzességi fogadalmat is tett szóval szó sincs ilyenről. Amennyiben a történet következő része el fog térni eme változatoktól, vagy kiderül hogy tényleg flörtölt vele akkor fogok a billentyűzetemet és megeszem. Köszönöm hogy megmutattad milyen szintjei vannak az agyfasznak. Ámen a blogodra!

      Ui.: Fáj beismernek de irtó jó rész lett. Ám csak hogy tudd, nem érdemled meg a rész befejezése után hogy ezt megírjam neked!:D

      Törlés
    2. Szia!
      Ne magadból indulj ki! :) Ez, amit én csinálok semmi ahhoz, amit Te szoktál. Egyébként kezdheted enni a billentyűzetedet! Jó étvágyat hozzá! Ugyanis nem apáca, nem szobaszám, nem az igazgató száma.
      Hát, Szívecském, az agyfasz legmagasabb fokát még nem értem el, de még csak a Te szintedtől is messze vagyok, de ami késik, nem múlik! Túl jó a tanárom! (Fogj kezet magaddal!) . Imádlak! :))
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. WHAT THE FUCK???
    Nem tudom hogy Zaynt vagy téged nyírjalak ki elöbb.........
    Egyébként nálam agyfaszok nyara van! o.O
    Remélem valami félreértés lesz az egész!
    Igen! Annak kell lennie!
    Egyébként azt mondtad békés nyaralásuk lesz!!!
    És nem azt mondtad hogy majd minden részben új okom lesz hogy kinyírjam Zaynt!
    Utállak! *Durcizik mint egy öt éves*
    Uuuuuutááálllak!
    Ui. Siess a kövivel!
    Uui. Azért egy picit szejetlek:33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Egy tipp: ha engem kinyírsz, nem lesz, aki folytassa. Tehát valószínű célszerű életben hagynod, de ha Zaynt nyírod ki, akkor meghal az egyik főszereplő, akkor ezek után jöhetne a temetés, gyászolás... Nem akarsz Te sírni legalább is szerintem, úgyhogy mindketten túléljük! Király! :)))
      Üdv a klubba! Velem is szórakozik az összes drága bloggerina, mindenhol az agyfasz kerülget. Lehet jobban járnék, ha nem is olvasnék semmit, csak írnék.
      Én nagyon szejetlek, ezért sietek a résszel. Vagy este, vagy holnap reggel lesz rész, több mint a fele megvan már! Ha durcizol, mint egy öt éves, akkor most én így virtuálisan megcsikizem a hasad, a lányom ettől mindig nevet, és elfelejti, hogy durciznia kellene. :))
      Puszi: Klau

      Törlés